Kaktus, a Donnelove haljine? One su mi slatke, prolaze pod sve prilike i pupa stane sam tak... 😊
Pa, ja sam mislila ici i kod socijalne i privatno… ili se moram odluciti samo za jednu?
Uf, da, nisam razmisljala o tome sto ako mi ne produze ugovor… Vjerojatno to necu ni znati do zadnjeg trena hoce ili nece, a ako odem ranije na komplikacije, pretpostavljam da mi sigurno nece produziti…pa ti sad budi pametan.
Iduci tjedan idem kod socijalne pa cu vidjeti sto ce reci ona, ali jedini razlog zasto bi joj rekla da sam bila vec privatno je da mi napise recept za tablete. I da je pitam to za bolovanje.
Nisi dobila privatni recept? Svaki privatnik ti moze dati recept, samo onda placas punu cijenu lijeka. Neznam koliko kosta Duhpastone na privatni, ali tako i tako se i na ovaj soc nadoplacuje, ako se dobro sjecam oko 50 kn za 2 kutije
Dala mi je recept, ali mi je rekla da ako mi socijalni da, da se onda ne placa. Platila sam 1 kutiju s 20 tableta 60ak kuna. To mi je tocno za 10 dana, a kaze da ih nastavim puti do kraja 1. tromjesecja.
Pa, ja sam mislila ici i kod socijalne i privatno… ili se moram odluciti samo za jednu?
Uf, da, nisam razmisljala o tome sto ako mi ne produze ugovor… Vjerojatno to necu ni znati do zadnjeg trena hoce ili nece, a ako odem ranije na komplikacije, pretpostavljam da mi sigurno nece produziti…pa ti sad budi pametan.
Iduci tjedan idem kod socijalne pa cu vidjeti sto ce reci ona, ali jedini razlog zasto bi joj rekla da sam bila vec privatno je da mi napise recept za tablete. I da je pitam to za bolovanje.
Nisi dobila privatni recept? Svaki privatnik ti moze dati recept, samo onda placas punu cijenu lijeka. Neznam koliko kosta Duhpastone na privatni, ali tako i tako se i na ovaj soc nadoplacuje, ako se dobro sjecam oko 50 kn za 2 kutije
Dala mi je recept, ali mi je rekla da ako mi socijalni da, da se onda ne placa. Platila sam 1 kutiju s 20 tableta 60ak kuna. To mi je tocno za 10 dana, a kaze da ih nastavim puti do kraja 1. tromjesecja.
Reci socijalnoj da nisi mogla docekati i da si prije otisla na uzv. Koje si ti to tablete kupila?? Duphastone je u pakiranju od 42 kom, na recept ide uz doplatu, i placa se 54 kn, jako skupo inace.
Ali uvijek mozes otici kod te socijalne, ili sestru nazz i reci da ti posalje Duphastone, mora ti poslati !
Nemojte se ustrucavat socijalnim ginekolozima reci da ste bili kod privatnika... Kao pavijent imate sva prava izbora kod koga cete ici i sto cete posebno pla ati, niste vezani dozivotnim ugovorom s njima. A to sto oni imaju problema s egom, nek ne utjece na vas i boli vas briga cure
Ja kazem kada mislim da trebam, npr ako sam privatno vadila krv to ponesem jer mi se ne da dva puta bockati. Ako mislim da ne treba ne govorim, jer mi je draze da pogledaju dva puta, nego da kaze da nema potrebe za uvz jer sam bila prije tjedana dana privatno ili da napravi smo neki kratki pregled
Joj panda bas super...ja jedva cekam svoj slijedeci uzv koji je tek kad cu na kombinirani za 2 tjedna! Stvarno nam stres stvaraju sa svim tim pretragama,samo da strepimo dal je sve ok..takve sam volje da nista nebi radila! Ovaj prvi sad jos nekak,al dal mi je obavezan onaj drugi,oko 20.tj mislim da se radi?
Mi smo svecano objavili starcima u ned sretne vijesti,reagirali su tocno kako sam i mislila...njegovi ono,sretni veseli al bez neke euforije,nikad nisu previse osjecaja pokazivali..a moj tata skocio,poceo me grlit,ljubit pa smo svi poceli plakat,i on i ja i mama i brat!
Reci socijalnoj da nisi mogla docekati i da si prije otisla na uzv. Koje si ti to tablete kupila?? Duphastone je u pakiranju od 42 kom, na recept ide uz doplatu, i placa se 54 kn, jako skupo inace.
Ali uvijek mozes otici kod te socijalne, ili sestru nazz i reci da ti posalje Duphastone, mora ti poslati !
Mono ja uvijek kada sam pila Duphastone..doduše prije trudnoće uvijek sam dobila onaj di ih je 20 unutra
Sortiraj odgovore
Najstariji