A bezveze obzirom da je stvarno 5 min posla. Ja idem u Zg privatno i tu di sam bila je mini anomaly scan 400 kn, vadenje krvi za cijeli test je jos 350 kn
Kod nas se to u biti ne placa, zaj uzv, uzv je redovan ! Jedino se u nekim bolnicama placa kombinirani probir oko 300 kn...ja u Petrovoj nisam nista platila recimo.
Jesse,
Da li ces voditi T kod socijalne ili privatno?? Ja na tvom mjestu ni ne bi spominjala da sam isla privatno. Kad si narucena kod socijalne??
E sad...pazi ! Ako ti ugovor istice uskoro, bilo bi dobro da odmah odes na komplikacije, jer u slucaju da ti ga ne produze, nemas pravo na apsolutno nikakvu naknadu ! A ako otvoris normalno bolovanje, to ti moze pokvariti prosjek koji ces primati na komplikacijama...ne znam koliku placu imas...ali ce ti obicno bolovanje utjecati na prosjek.
Pa, ja sam mislila ici i kod socijalne i privatno... ili se moram odluciti samo za jednu?
Uf, da, nisam razmisljala o tome sto ako mi ne produze ugovor... Vjerojatno to necu ni znati do zadnjeg trena hoce ili nece, a ako odem ranije na komplikacije, pretpostavljam da mi sigurno nece produziti...pa ti sad budi pametan.
Iduci tjedan idem kod socijalne pa cu vidjeti sto ce reci ona, ali jedini razlog zasto bi joj rekla da sam bila vec privatno je da mi napise recept za tablete. I da je pitam to za bolovanje.
Dekica je divna.
Ja iduci vikend imam svadbu, udaje se cura kojoj sam ja bila krizmana kuma, moja mama i njena mama su si medjusobno vjencane kume, i moja mama je toj curi bila krsna kuma.
Stvarno nemam pojma sta obuci, moram nesto ici kupiti, a neznam dal da idem na varijantu haljine ili suknja/bluza... A nemam pojma ni gdje da trazim
Pa, ja sam mislila ici i kod socijalne i privatno… ili se moram odluciti samo za jednu?
Uf, da, nisam razmisljala o tome sto ako mi ne produze ugovor… Vjerojatno to necu ni znati do zadnjeg trena hoce ili nece, a ako odem ranije na komplikacije, pretpostavljam da mi sigurno nece produziti…pa ti sad budi pametan.
Iduci tjedan idem kod socijalne pa cu vidjeti sto ce reci ona, ali jedini razlog zasto bi joj rekla da sam bila vec privatno je da mi napise recept za tablete. I da je pitam to za bolovanje.
Nisi dobila privatni recept? Svaki privatnik ti moze dati recept, samo onda placas punu cijenu lijeka. Neznam koliko kosta Duhpastone na privatni, ali tako i tako se i na ovaj soc nadoplacuje, ako se dobro sjecam oko 50 kn za 2 kutije
Dekica je divna.
Ja iduci vikend imam svadbu, udaje se cura kojoj sam ja bila krizmana kuma, moja mama i njena mama su si medjusobno vjencane kume, i moja mama je toj curi bila krsna kuma.
Stvarno nemam pojma sta obuci, moram nesto ici kupiti, a neznam dal da idem na varijantu haljine ili suknja/bluza… A nemam pojma ni gdje da trazim
Bas svecanih haljina za trudnice imas u onoj trgovini Mama Nova. Meni se bas i ne svidaju i preskupe su, ali baci oko, imaju na netu slike.
Pogledaj si malo u trgovinama gdje se inace oblacis, npr meni je drag Orsay, ako ti nije trbuh preogorman one haljinice rezane ispod grudi mogu proci
Evo ja sam obavila pregled. Sve je ok. Srce cemo ponovno gledat jer nam nije dao ovaj put kako spada. Okrenut je s leđima i cijela matrnica mi je na desnoj strani trbuha tako da su mi sad neke stvari jasnije. Ima 420g i pojma nemam koliko je dugačak moram pogledat. sve mjere su za 21+0 osim mjerenje malog mozga koje kaže da smo 20+0 i kaže da je to najtočnije. Ja znam da najmanje mogu bit trudna trudna 20+2 a najviše 20+6 tako da smo tu negdje... Nije dao ni pišu u krupni plan ali vidi se da ima nešto :)
Dekica je divna.
Stvarno nemam pojma sta obuci, moram nesto ici kupiti, a neznam dal da idem na varijantu haljine ili suknja/bluza… A nemam pojma ni gdje da trazim
Bas svecanih haljina za trudnice imas u onoj trgovini Mama Nova. Meni se bas i ne svidaju i preskupe su, ali baci oko, imaju na netu slike.
Pogledaj si malo u trgovinama gdje se inace oblacis, npr meni je drag Orsay, ako ti nije trbuh preogorman one haljinice rezane ispod grudi mogu proci
Ma mama nova je stil za moju mamu... Bas nije po mom ukusu...
Kaze sogi da potrazim neku suknju A kroja i neku kosulju, da to sigurno mogu preko trbuha navuc a mogu i poslje nosit
Ikyri, super da je sve ok! Znaci zajebavao mali ko pravo musko. 😁
Kaktus, ja sam vise za varijantu suknja+bluza, i mislim da je i lakse naci nesto ako tako kombiniras..
Pogledala bi ove normalne ducane, u trudnickim mi nekako sve bzvz
Sortiraj odgovore
Najstariji