Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    07. Studeni 2017. 12:58

Jesse,
    Super za srceko ! Hematom moze a i ne mora prokrvariti, da sam na tvom mjestu usporila bi svakako sa svojim obavezama, doduse, cak i na bolovanje otisla, ali to sam ja ! Polako sve radi i sve ce biti ok.
    Pij Duphastone !
    Pandaa,
    Super !!! Bravooo ! Koji si sad tjedan??
    Kaktus i cure koje nemate face, napravite neki profil bzvz pa dodjite u grupu....

Ana_Marija_2019
    07. Studeni 2017. 12:59

I bas me zanima bi li mi to uopce primjetila socijalna gin. Jel vi govorite socijalnima da ste bile kod privatnog? Sad kad se uvrijedi 😁😁

Katuska99
    07. Studeni 2017. 13:06

Za cure koje nemaju face.  Stigla s aliexpresa, odlicna je, velika i super materijal. Malo smrdi ko sve njihovo, al kad se opere bit ce super 

Ana_Marija_2019
    07. Studeni 2017. 13:09

mono1111

Jesse,
    Super za srceko ! Hematom moze a i ne mora prokrvariti, da sam na tvom mjestu usporila bi svakako sa svojim obavezama, doduse, cak i na bolovanje otisla, ali to sam ja ! Polako sve radi i sve ce biti ok.
    Pij Duphastone !
    Pandaa,
    Super !!! Bravooo ! Koji si sad tjedan??
    Kaktus i cure koje nemate face, napravite neki profil bzvz pa dodjite u grupu….

Hvala!! Ma usporila sam koliko mogu, stepenice pokusavam ili zaobici ili hodati ful lagano i polako, a otkazala sam i izlet na koji sam trebala ici. Mozda bi i ja isla na bolovanje, ali kako je ova privatna, nije mi mogla to napisati pa cu vidjeti sto ce mi reci socijalna i hoce me htjeti staviti na bolovanje. Malo mi je frka jer mi ubrzo ugovor istice, najradije bi da mi nekako napisu neko "obicno" bolovanje jer ako stave komplikacije, mislim da ce cijela firma znati!

panda102
    07. Studeni 2017. 13:11

Narucena sam na ranu morfologiju i nuhalnu 21.11. super, uspjela sam naci termin da je popodne i da mi odgovara. Koji sve materijal mi je dala danas a joj imam sta da citam do poroda ahahahaha.... jos i neke novine o bebama ma svega  počinjem kontati da sam trudna. Po menstruaciji sam 10+3, ona je na bebici izmjerila tacno 11 tjedana. Koliko kod vas košta nuhalna? 

Frajla
    07. Studeni 2017. 13:13

panda102

ita
    Frajla hvala :)
    evo sad pokusavam negdje da se narucim za nuhalnu… jer je u bolnici sve zauzeto….ionako se placa, tako da mi je svejedno, 75E :S bezze….

Hoces samo mjeriti nabor ili bi radila kombinirani probir (jos ti dodatnoizvade krv)?
    I kod nas se u nekim bolnicamam placa 300-350 kn. A ovih 75E je bas dosta, toliko sam otprilike platila privatno

Ana_Marija_2019
    07. Studeni 2017. 13:15

Meni je jucer gin rekla da postoje dva testa, jedan oko 300 kn, a drugi oko 4500kn. Nisam jos proucavala jer nisam u toj fazi za sada, to na iducem pregledu 😁

panda102
    07. Studeni 2017. 13:17

Mjerit cu samo nabor, taj dvojni test je jos 50E. Ovaj je 70E a i u bolnici je isto toliko, samo one preko 35 godina imaju to besplatno. 

Frajla
    07. Studeni 2017. 13:19

Ne razumijem zasto mora platiti na nuhalni nabor, to se mjeri na obicnom ultrazvuku. Isto kao sto izmjeri bebicu isto tako izmjeri taj naborić i pogleda nosnu kost.

panda102
    07. Studeni 2017. 13:25

Frajla

Ne razumijem zasto mora platiti na nuhalni nabor, to se mjeri na obicnom ultrazvuku. Isto kao sto izmjeri bebicu isto tako izmjeri taj naborić i pogleda nosnu kost.

Kod nas to ne spada pod redovne preglede, nego one sto sami placamo... nazalost

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.