Katuska nisi manje trudna to je sve normalno da varira..slj.puta ce ti biti koji dan vise po uzv pa manje pa vise..itd..meni je jednom bila razlikatjedan dana po uzv a drugi put dan vise po uzv..ugl..meni pregled gotov..dosla ranije pa bila odmah na redu…
Gledali protoke,posteljicu i plodnu vodu sve super.
Mjerili opseg glave,trbuha i bedrenu kost sve super 19 +2 i 19+3 po tim mjerama
Cura je 100 posto 😀😀
Ja zatvorena..tlak 120/80 savrsen 😄
Jedino se nebi cudila da malo prokrvarim opet os ove provjere dal sam zatvorena jer me onako malo boljelo
Super Elvira! 😊🤗 nadam se istim rezultatima za tj dana. Samo da mi i moja potvrdi spol od dr iz Sunca. 💙
url=https://lilypie.com]
Ja sam isto cekala potvrdu spola i naravno da napokon vidim bebicu jer ju nisam 6 tjedana vidjela :)
I da obrnuta je sa glavicom dolje :)) sad..bilo bi super da tako ostane :)
Frendica mi je bila rekla da je ona tek u 3. mj. trudnoce saznala da je T jer je prva dva imala najnormalniju M. Kako je to moguce?? 😱😱
Ja cekam betu 😓
Elvira,
Jeeeeejjjjj !!!!!!!!
Jesse,
Ne moze imati M u T, jer se kod M ljusti endometrij, tako bi otisao plod zajedno s ljustenjem...mozda je krvarila, recimo kao i ja, ali oskudno ! Ja sam krvarila svakih par dana, ali bi jedan dan isla krv bas, a nakon toga smedji iscjedak....vjerovaatno je krvarila, pa je to krvarenje zamijenila za M.
Cure,
Ja sam na prvoj kiretazi isla u Vg, da ne pricam da su mi rekli da se sjednem na onaj njihov stolac, kojeg nisu ni prebrisali, bila je krv na njemu od zene prije mene....ja onak gola tam stojim, potpuno u soku, jer je to bilo ujutro jer sam upravo tad imala spontani, i molim ih da obrisu taj gin.stolac...oni samo prebrisu papirom i otvore ladicu koja je pricvrscena za taj stol i bace taj papir tamo, a u toj maloj ladici, onak ostaci krvi od tko zna koliko zena ispred mene :/ uzas ziviii ! U Petrovoj bar vode racuna o higijeni, vode te u salu pravu bas, i cini mi se puno bolje nego u Vg...i da, bila sam smjestena u toj maloj sobici u Vg odnah preko puta sobe gdje radr kiretazu....zato, jadna cura koja mora biti tamo s ostalim zenama koje su ili T ili su vec rodile !
Super Katuska za niski secer !
Ja ogtt ovaj put jos nisam vadila...tek ce me iza 24 tj slati mislim. Radila sam guk samo nataste, par puta, bio mi.je jednom i povisen,5.3 jednom normalan, mislim 4.9, a jednom prenizak3.9 .....pa sad...tko ce ga znati....
Evo da i tu napisem - dosao nalaz bete! U ponedjeljak je bio 1150, a danas 2550!
Evo da i tu napisem -dosao nalaz bete! U ponedjeljak je bio 1150, a danas 2550!
Super! Čestitke. Sad se malo opusti do pregleda.
Moj urin je jebeni horor 😢
Ne kuzim, nemam bas neke smetnje! Urinikultura jos nije dosla, sto uopce nije dobar znak. 😭
Krvna slika savrsena, glukoza 5.0.
Help! Reklami sestra da ne dizem paniku da sutra zovem jel dosla urinok. Od briseva dosla sam klamidija. Skroz sam u bedu 😣 jel netko zna sta smijem piti???
Urinokulturi treba par dana... Mislim da je još netko imao te esteraze i svašta nešto ...
Nije tako strašno. Mislim da ti je kontaminiran vaginalnim iscjedkom. Vidjet ćeš što će urinokultura pokazat.
Sortiraj odgovore
Najstariji