Katuska nisi manje trudna to je sve normalno da varira..slj.puta ce ti biti koji dan vise po uzv pa manje pa vise..itd..meni je jednom bila razlikatjedan dana po uzv a drugi put dan vise po uzv..ugl..meni pregled gotov..dosla ranije pa bila odmah na redu…
Gledali protoke,posteljicu i plodnu vodu sve super.
Mjerili opseg glave,trbuha i bedrenu kost sve super 19 +2 i 19+3 po tim mjerama
Cura je 100 posto 😀😀
Ja zatvorena..tlak 120/80 savrsen 😄
Jedino se nebi cudila da malo prokrvarim opet os ove provjere dal sam zatvorena jer me onako malo boljelo
Super Elvira! 😊🤗 nadam se istim rezultatima za tj dana. Samo da mi i moja potvrdi spol od dr iz Sunca. 💙

url=https://lilypie.com]
Ja sam isto cekala potvrdu spola i naravno da napokon vidim bebicu jer ju nisam 6 tjedana vidjela :)

I da obrnuta je sa glavicom dolje :)) sad..bilo bi super da tako ostane :)

Frendica mi je bila rekla da je ona tek u 3. mj. trudnoce saznala da je T jer je prva dva imala najnormalniju M. Kako je to moguce?? 😱😱
Ja cekam betu 😓

Elvira,
Jeeeeejjjjj !!!!!!!!
Jesse,
Ne moze imati M u T, jer se kod M ljusti endometrij, tako bi otisao plod zajedno s ljustenjem...mozda je krvarila, recimo kao i ja, ali oskudno ! Ja sam krvarila svakih par dana, ali bi jedan dan isla krv bas, a nakon toga smedji iscjedak....vjerovaatno je krvarila, pa je to krvarenje zamijenila za M.
Cure,
Ja sam na prvoj kiretazi isla u Vg, da ne pricam da su mi rekli da se sjednem na onaj njihov stolac, kojeg nisu ni prebrisali, bila je krv na njemu od zene prije mene....ja onak gola tam stojim, potpuno u soku, jer je to bilo ujutro jer sam upravo tad imala spontani, i molim ih da obrisu taj gin.stolac...oni samo prebrisu papirom i otvore ladicu koja je pricvrscena za taj stol i bace taj papir tamo, a u toj maloj ladici, onak ostaci krvi od tko zna koliko zena ispred mene :/ uzas ziviii ! U Petrovoj bar vode racuna o higijeni, vode te u salu pravu bas, i cini mi se puno bolje nego u Vg...i da, bila sam smjestena u toj maloj sobici u Vg odnah preko puta sobe gdje radr kiretazu....zato, jadna cura koja mora biti tamo s ostalim zenama koje su ili T ili su vec rodile !
Super Katuska za niski secer !
Ja ogtt ovaj put jos nisam vadila...tek ce me iza 24 tj slati mislim. Radila sam guk samo nataste, par puta, bio mi.je jednom i povisen,5.3 jednom normalan, mislim 4.9, a jednom prenizak3.9 .....pa sad...tko ce ga znati....

Evo da i tu napisem - dosao nalaz bete! U ponedjeljak je bio 1150, a danas 2550!

Evo da i tu napisem -dosao nalaz bete! U ponedjeljak je bio 1150, a danas 2550!
Super! Čestitke. Sad se malo opusti do pregleda.
Moj urin je jebeni horor 😢
Ne kuzim, nemam bas neke smetnje! Urinikultura jos nije dosla, sto uopce nije dobar znak. 😭
Krvna slika savrsena, glukoza 5.0.
Help! Reklami sestra da ne dizem paniku da sutra zovem jel dosla urinok. Od briseva dosla sam klamidija. Skroz sam u bedu 😣 jel netko zna sta smijem piti???

Urinokulturi treba par dana... Mislim da je još netko imao te esteraze i svašta nešto ...
Nije tako strašno. Mislim da ti je kontaminiran vaginalnim iscjedkom. Vidjet ćeš što će urinokultura pokazat.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji