Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Listopad 2017. 21:51

ita87

Jao da hvala za super ideju! Dotad cu znati je li zensko ili musko heheh

Eto ako im tako obznanis da ce postat baka i deda svakako se sjeti pa nam poslikaj malo iznenadjenje 

• ita87
    25. Listopad 2017. 22:03

Moram to dobro smisliti. Otici vecer prije ili rano ujutro prije neg se probude i ostaviti im na stolu. Najradije bi stavila kameru da snima, jer ni najmanje ne ocekuju to. Budem svakako javila kako je ispalo. Sad se samo nadam da nece do tada skuziti, jer se dva tjedna prije sv. Nikole budemo vidjeli pa sve ovisi o kamuflazi trbuha haha

• Elviramagistic
    25. Listopad 2017. 22:09

Ita ja ne znam kako izdrzis..ja imam ogroman trbuh i sad u 20-tom tjednu kao da se poduplao..ne znam kako ces iza 20-tog ga uspjeti kamuflirati..mislim da je to nemoguce

• ita87
    25. Listopad 2017. 22:12

A znam da, mislim da nece biti moguce tako kasno sakriti.. vidjet cemo uskoro haha.
    Mislim, moram ja i na poslu sakrit itd. Kad idem na kavu s frendicama vecinom sjedimo vani i u jakni hahaha nisam bas normalna znam. 
    Nego, moram ja i medeni mjesec do kraja 12.mj obaviti... kako cu tek to?! 😀

mono1111
    25. Listopad 2017. 22:17

Ita,
    Mislim da ti nije rano ! Ali.kuzim te....ok, ja iz drugij razloga ne bi pricala nikome...ali vec si skoro na polovici....
    Pa da, nepasterizirane stvari, domace mlijeko, domaci sir koji nije pasteriziran ne bi smjela jesti ni piti radi opasnosti od listerije...
    Ja sam prije bila zabrinuta i za burek iz pekare, hahah, ali to je peceno na visokoj temp.i mislim da nema straha...

• KungfuMaca
    25. Listopad 2017. 22:25

Mono, stavi na crnu listu sve, samo burek ne diraj 😂😂😂

ikyri
    25. Listopad 2017. 22:25

Ita nadam se da znaš da je problem u tome što ti nisi još prihvatila ulogu trudnice. Taj filing da će te netko drugačije gledat. Nije ni rano ni kasno niti vrijeme koje je bitno. Skini to ko flaster bit će ti lakše... Ja sam za prvu trudnoću izašla iz prostorije i rekla mužu da mojima kaže jer nisam mogla to.izgovorit. "Ja sam truda" Kao da imam 7 god. I dobila sam jedinicu i moram priznat. Nimalo zreli mehanizmi. 

• ita87
    25. Listopad 2017. 22:28

Strpit cu se jos neko vrijeme sad kad sam vec ovoliko izdrzala, sad cekam rezultate od triple testa pa cu biti mirnija.. i moci ce opustiti, iako sam ja svejedno dosta opustena bila dosad u T.
    Ma kuzim za mlijeko i to, ali mi cudno kako su trudnice prije pile domace mlijeko dok nije bilo svjezeg, trajnog itd. Mislim, vjerojatno su ga prokuhavale...
    Za burek nema straha, bez brige

ikyri
    25. Listopad 2017. 22:31

Pasterizacija je prokuhavanje. Prokuhaj mlijeko i sve 5. Prije su bila nepasterizirana mlijeka u onim vrećicama pa su ih svi kuhali. Ali vecinom prokuhaju da produže rok trajanja.

• ita87
    25. Listopad 2017. 22:34

Ikyri slazem se s tobom!
    Iako ja gledam i zbog nekih drugih stvari, recimo baka mi je bolesna u zadnje vrijeme i sad su starci skoro pa preselili blizu nje u selo koje je od naseg mjesta stanovanja udaljeno 1000km. I sad ako ista kazem, uopce ne zelim ni pomislit da bi odjednom oni se vratili kuci, jer ne bi mogli biti opusteni dok su tamo a ja trudna, ili dok su tu, a baka tamo bolesna. Jednostavno je sad tako i nista mi hvala Bogu ne treba, njihova pomoc ili slicno... kazem, vidjet cemo sto ce biti kroz neko vrijeme.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.