Cure moje, evo mene napokon u krevetu.
Od 8 cekala, secer idealan, radila mi ultrazvuk beba super skace sve ok. Onda dolazi glavna neka starija dr i pocne se derat na njih da zasto cekam od 8 da je to nehumano, vodi me na vaginalni. Tamo gleda i kaze da sam trudna 13+6.
Sad sam u sobi s 3 zenske, dvije rodile, jednoj beba ima povisene leukocite pa nije snjjom, druga tu 2 tj jer beba ima streptokok.. a treca sirota place mi se.. pobacila jucer u 13ttj, samo lezi i place jos je gluhonijema i cure joj pisu na mobitl.
Srce mi se slomilo.. nemam kaj rec za dr, al sve je tako hladno, ko po traci. Da nismo ja i ove zenske napomenule za rucak nebi ga ni dobile..
sve to zbog secera 4.1 🙄🙄🙄
A jadna zenskica :( eto na to mi se place, a ne ovi sto trolaju tu po forumu i neznam sta ocekuju...
Cekaj, na taste ti je secer prvi put bio 4.1? I sve zo zbog toga ili sam nesto krivo shvatila? Jer je meni bio veci i receno da je to supet
Ajme Katuška baš mi je žao zbog tog iskustva...ali gle, najbitnije da je sa tobom i sa bebom sve ok. Izdrži sad još noć, pomoli se i probaj bit u miru. Proći će i to i opet si doma sa dragim
Da ja isto ne kužim ovo sa šećerom 4.1??? Pa toliko sam ja imala jednom dok nisam bila T i nitko mi ništa nije rekao!
Ne mogu dočekat sad svoje nalaze popodne Čekaj tko je tebe poslao na dijetu i te pretrage sad? Netko od naših u Samoboru ili??
Evo sad trazila i moj je bio 4.7 sad u trudnoci na prvom vadjenu krvi... Doktorica mo rekla da je sve dobro
Mono ti si duša, pomažeš stvarno na sve strane! I nemoj da ti bude žao. Više je onih kojima zaista i pomogneš nego onih koji su budaletine.
Mono, da, koliko sam vidjela to je kod Mazuranca, a radi dr. Crvenkovic. Mislim da sam negdje vidjela da on radi i u Petrovoj 🤔
Je li netko cuo za njega?
Cure moje, evo mene napokon u krevetu.
Od 8 cekala, secer idealan, radila mi ultrazvuk beba super skace sve ok. Onda dolazi glavna neka starija dr i pocne se derat na njih da zasto cekam od 8 da je to nehumano, vodi me na vaginalni. Tamo gleda i kaze da sam trudna 13+6.
Sad sam u sobi s 3 zenske, dvije rodile, jednoj beba ima povisene leukocite pa nije snjjom, druga tu 2 tj jer beba ima streptokok.. a treca sirota place mi se.. pobacila jucer u 13ttj, samo lezi i place jos je gluhonijema i cure joj pisu na mobitl.
Srce mi se slomilo.. nemam kaj rec za dr, al sve je tako hladno, ko po traci. Da nismo ja i ove zenske napomenule za rucak nebi ga ni dobile..
sve to zbog secera 4.1 🙄🙄🙄
Ma užas. Pogotovo što mame s bebama su u sobi s curom koja je imala spontani. Izdrži! Drago mi je da je kod tebe sve ok.
Ne cure ja sam na prvom vadjenju imala 5.6. I od tad sam na dijeti pa se stabiliziralo, danas mi se cudila tu prvo vadjenje 4.6, drugo 4.1. Sad u 15h moram opet
Boze kaze ova cura sve u redu, nalazi svi uredni sve mi je pokazala. Samo se digla i odjednom sve iskrvarilo. Prestrasno ne znam kaj bi joj opce rekla, jos si tipkamo na mobitel.. same smo a ove ostale otisle nahranit bebe. Ova zenska cije dijete ima streptokok kaze da je radila bris u 32tt i sve bilo ok, i odjednom streptokok.
Valjda se ja jos ne mogu tu zarazit s necim.
Jedva cekam doma, ali bitno da je sve ok s bebom. Okrenuli su mi ekran, beba skace, mase i onda sjedne hihi
Jesse,
Mislim da on vise ne radi...tj.ne znam, mozda.i radi ali na nekom drugom odjelu ! Mozda je ok....procitaj malo iskustva ako pisu...
Honey,
Da, nadam se da ne manjina takvih ludih ljudi ovdje na forumu, tj...to su srecom samo pojedinci !
Sortiraj odgovore
Najstariji