Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    25. Listopad 2017. 19:03

Honey

Moj urin je jebeni horor 😢
    Ne kuzim, nemam bas neke smetnje! Urinikultura jos nije dosla, sto uopce nije dobar znak. 😭
    Krvna slika savrsena, glukoza 5.0.
    Help! Reklami sestra da ne dizem paniku da sutra zovem jel dosla urinok. Od briseva dosla sam klamidija. Skroz sam u bedu 😣 jel netko zna sta smijem piti???

Klamidija ili kandida????

Honey
    25. Listopad 2017. 19:19

Ikyri tebi sam se i nadala
    Pa mislim da je sestra rekla klamidija. Ja sam sva bila u banani zbog urina, pa sad nisam sigurna. Nalaz nisam dobila, dobit cu ih tek kad svii nalazi dodu. Sestricna mi je rekla da si kupim neku tinkturu od brusnice, da to slobodno pijem.

Ana_Marija_2019
    25. Listopad 2017. 19:30

Moguce da imas upalu mjehura, ali mislim da to nije neki problem, pa postoje antibiotici koji se smiju piti u trudnoci.

ikyri
    25. Listopad 2017. 19:30

Klamidija je spolno prenosiva bolest. Bakterija s kojom nema zajebancije a kandida je gljivica koja ne radi.puno problema. Dobit ces sumamed...samo ti.i muž morate se liječit i apstinirat...i rec bivšim partnerima da se testiraju jer može dugo bit bez ikakvih simptoma i tiho uzrokovat neplodnost žena.

25. Listopad 2017. 19:37

Honey, urinokultura moze biti kontaminirana s tvoje strane a i strane laba, tu situaciju sam ja imala, ponovila nalaz bez antibiotika ikakvih i gle cuda dosao sterilan nalaz, ma svoj zahtjev ponovila nakon 2 mj i opet sterilno... Jesi urinokluturu nosila od doma il si tamo piskila? 
    A za bris ces dobit antibiotik i samo bez panike 

Katuska99
    25. Listopad 2017. 19:39

Honey ne brini, ja sam imala tu leukocitnu 700 ili 500 ugl isto tak jako poviseno, morala sam cekat nalaz urinokulture-on je bio uredan i onda ti je sve ok, nema veze kaj ti je to poviseno. A ako na urinokulturi nes pokaze dobit ces antibiotik vjerobatno

Honey
    25. Listopad 2017. 19:43

ikyri

Klamidija je spolno prenosiva bolest. Bakterija s kojom nema zajebancije a kandida je gljivica koja ne radi.puno problema. Dobit ces sumamed…samo ti.i muž morate se liječit i apstinirat…i rec bivšim partnerima da se testiraju jer može dugo bit bez ikakvih simptoma i tiho uzrokovat neplodnost žena.

Ne ne, dosao mi je samo bris za klamidiju i on je uredan. Nemamo klamidiju 😁

ikyri
    25. Listopad 2017. 19:47

Hahahaa ma onda ništa. Čekaj urinokulturu nemaš frke. Ja se usrala...od briseva došla klamidija...ono what!

Honey
    25. Listopad 2017. 19:48

Hahaha, nemamo klamidiju, ponavljam 😂 Sorry ja sam kriva, nespretno sam valjda napisala. 
    Kaktus to mi je i sestricna rekla, da ponovim privat jer veli da je i upitno kad su uzeli uzorak u obradu. Sto je istina jel je kod nas u smb uvijek guzva za popiz.
    Katuska hvala, nadam se da ce biti urinokult.dobra.
    Kupila sam si CranActin to je neki koncetrat brusnice, pa cu to ipak malo piti. 
    Cure hvala, smirile ste me malo..uh

ikyri
    25. Listopad 2017. 19:56

Ma bitno je za urin da se pravilno uzme ...da se raskrečiš kao na čučavcu i uzmeš srednji mlaz. Jer inače urin pokupi sa sobom svašta.... Muškima je lakše.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.