Ne cure ja sam na prvom vadjenju imala 5.6. I od tad sam na dijeti pa se stabiliziralo, danas mi se cudila tu prvo vadjenje 4.6, drugo 4.1. Sad u 15h moram opet
Boze kaze ova cura sve u redu, nalazi svi uredni sve mi je pokazala. Samo se digla i odjednom sve iskrvarilo. Prestrasno ne znam kaj bi joj opce rekla, jos si tipkamo na mobitel.. same smo a ove ostale otisle nahranit bebe. Ova zenska cije dijete ima streptokok kaze da je radila bris u 32tt i sve bilo ok, i odjednom streptokok.
Valjda se ja jos ne mogu tu zarazit s necim.
Jedva cekam doma, ali bitno da je sve ok s bebom. Okrenuli su mi ekran, beba skace, mase i onda sjedne hihi
Ne mozes se zaraziti, ne brini....
Isuse boze, a zasto je ta cura koja je imala spontani ovdje u bolnici? To se u bolnici dogodilo??
Uzasno glupo jer stavljaju jadne cure s trudnicama u sobi...
Meni je bilo grozno kad sam isla kod drugog spontanog.na prvu kiretazu, u Petrovu, ali tad sam na drugom odjelu bila...stavili su me u sobu sa curama koje su cekale carski rez...jedna je isla taj dan na carski, a na onak na kiretazu...to mi je bas grozno bilo, nit sam pricala s njima, nit sam imala volje....uzas !
Ne znam ni meni ni ovim curama to nije jasno, ja kad sam imala kiretazu bila sam na hitnoj pa su me dolje drzali, al nje mi je tako zao, pogotovo sad mene pita kolko sam trudna a isto je bila kao ja.. strasno.. kazu cure da je bila vizita i da je ona pisala njima da joj kazu vise informacija i niko nis. Jezim se
Pa barem vinogradska ima jos odjela, ima tamo dolje iza jos ginekoloski odjel... Bolje da su ju jadnu dolje stavili nego tu gdje su zene koje imaju svoje bebice... To su bas propusti za poludit...
I ovo kod mono, kiretaza i carski, ma po meni nedopustivo... Ocit znak da onaj tko vodi te odjele nema ni empatije ni puno mozga u glavi
Honey da nasi iz smb
Neznam, meni je to još uvijek nekakva granična vrijednost...
Evo sad sam baš našla članak tu na klokanici, prije je bila granična vrijednost 6.7, pa su kriterije postrožili pa je sada 5.1, do 20tt. Kad si ti išla prvi put vaditi taj šećer, u kojem tt? To je ona OGGT pretraga?
Ne cure ja sam na prvom vadjenju imala 5.6. I od tad sam na dijeti pa se stabiliziralo, danas mi se cudila tu prvo vadjenje 4.6, drugo 4.1. Sad u 15h moram opet
Boze kaze ova cura sve u redu, nalazi svi uredni sve mi je pokazala. Samo se digla i odjednom sve iskrvarilo. Prestrasno ne znam kaj bi joj opce rekla, jos si tipkamo na mobitel.. same smo a ove ostale otisle nahranit bebe. Ova zenska cije dijete ima streptokok kaze da je radila bris u 32tt i sve bilo ok, i odjednom streptokok.
Jedva cekam doma, ali bitno da je sve ok s bebom. Okrenuli su mi ekran, beba skace, mase i onda sjedne hihi
Streptokok se normalno nalazi u vagini...ponekad zna kao i kandida bit u većem broju. Radi se bris tako oko 35tj. i kad je negativan i dalje postoji mala šansa da ga bebač pokupi. Ako je bris pozitivan ...dobiju se antibiotici odmah po rođenju i širenje infekcije se.prevenira.
To ti mjere na aparatic secer ili pune ampulice pa nose u lab?
Jer meni ti sestra jednom mjerila na aparatic i bilo je 4,7 i onda mi je odmah uzela i iz vene i na tom nalazu je bio 5,2. Nist mi nije bilo jasno, pa su rekli da aparatici nisu bas precizni
Honey da nasi iz smb
Neznam, meni je to još uvijek nekakva granična vrijednost…
Evo sad sam baš našla članak tu na klokanici, prije je bila granična vrijednost 6.7, pa su kriterije postrožili pa je sada 5.1, do 20tt. Kad si ti išla prvi put vaditi taj šećer, u kojem tt? To je ona OGGT pretraga?
Na prvo vadjenje sam isla 21.9, a ogtt. 28.9. Nez vise koji sam tjedan bila jer sam danas saznala da sam tjedan manje..
To ti mjere na aparatic secer ili pune ampulice pa nose u lab?
Jer meni ti sestra jednom mjerila na aparatic i bilo je 4,7 i onda mi je odmah uzela i iz vene i na tom nalazu je bio 5,2. Nist mi nije bilo jasno, pa su rekli da aparatici nisu bas precizni
Mjerili su mi i na paratic a i vadili su krv, na aparaticu je ovo manje bilo a za krv jos ne znam
Sortiraj odgovore
Najstariji