Danas na klokanici je puno ludih i zbunjenih…sva.manje normalnih
Kao i u stvarnom zivotu.
Ne cure ja sam na prvom vadjenju imala 5.6. I od tad sam na dijeti pa se stabiliziralo, danas mi se cudila tu prvo vadjenje 4.6, drugo 4.1. Sad u 15h moram opet
Boze kaze ova cura sve u redu, nalazi svi uredni sve mi je pokazala. Samo se digla i odjednom sve iskrvarilo. Prestrasno ne znam kaj bi joj opce rekla, jos si tipkamo na mobitel.. same smo a ove ostale otisle nahranit bebe. Ova zenska cije dijete ima streptokok kaze da je radila bris u 32tt i sve bilo ok, i odjednom streptokok.
Valjda se ja jos ne mogu tu zarazit s necim.
Jedva cekam doma, ali bitno da je sve ok s bebom. Okrenuli su mi ekran, beba skace, mase i onda sjedne hihi
To ti mjere na aparatic secer ili pune ampulice pa nose u lab?
Jer meni ti sestra jednom mjerila na aparatic i bilo je 4,7 i onda mi je odmah uzela i iz vene i na tom nalazu je bio 5,2. Nist mi nije bilo jasno, pa su rekli da aparatici nisu bas precizni
Venska i kapilarna krv znaju imati odstupanja.
Zato i kod male djece neke stvari ne zele iz prstica jer znaju doci promjenjeni nalazi pa se ide na vensku krv da nema zabune, meni je to rekla gospodja u labosu kad smo s malom nesto isli vadit pa su inzistirali na veni
Ne cure ja sam na prvom vadjenju imala 5.6. I od tad sam na dijeti pa se stabiliziralo, danas mi se cudila tu prvo vadjenje 4.6, drugo 4.1. Sad u 15h moram opet
Boze kaze ova cura sve u redu, nalazi svi uredni sve mi je pokazala. Samo se digla i odjednom sve iskrvarilo. Prestrasno ne znam kaj bi joj opce rekla, jos si tipkamo na mobitel.. same smo a ove ostale otisle nahranit bebe. Ova zenska cije dijete ima streptokok kaze da je radila bris u 32tt i sve bilo ok, i odjednom streptokok.
Valjda se ja jos ne mogu tu zarazit s necim.
Jedva cekam doma, ali bitno da je sve ok s bebom. Okrenuli su mi ekran, beba skace, mase i onda sjedne hihi
To ti mjere na aparatic secer ili pune ampulice pa nose u lab?
Jer meni ti sestra jednom mjerila na aparatic i bilo je 4,7 i onda mi je odmah uzela i iz vene i na tom nalazu je bio 5,2. Nist mi nije bilo jasno, pa su rekli da aparatici nisu bas precizni
Venska i kapilarna krv znaju imati odstupanja.
Zato i kod male djece neke stvari ne zele iz prstica jer znaju doci promjenjeni nalazi pa se ide na vensku krv da nema zabune, meni je to rekla gospodja u labosu kad smo s malom nesto isli vadit pa su inzistirali na veni
Sigurno ima nesto i u tome. Ali za GUK ne daju da se mjeri na aparatic nego se mora njima nositi, ali isto iz prsta.
Evo sad su nam opet vadili, znaci cca 2 sata poslije jela, imam 5,4 🙄
Bas! Bar neka korist. Sutra idem u mcdonalds sto posto i jos cu i kolac pojest
Katuska nisi manje trudna to je sve normalno da varira..slj.puta ce ti biti koji dan vise po uzv pa manje pa vise..itd..meni je jednom bila razlika tjedan dana po uzv a drugi put dan vise po uzv..ugl..meni pregled gotov..dosla ranije pa bila odmah na redu...
Gledali protoke,posteljicu i plodnu vodu sve super.
Mjerili opseg glave,trbuha i bedrenu kost sve super 19 +2 i 19+3 po tim mjerama
Cura je 100 posto 😀😀
Ja zatvorena..tlak 120/80 savrsen 😄
Jedino se nebi cudila da malo prokrvarim opet os ove provjere dal sam zatvorena jer me onako malo boljelo
Sortiraj odgovore
Najstariji