Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    25. Listopad 2017. 14:25

Danas na klokanici je puno ludih i zbunjenih...sva.manje normalnih 

25. Listopad 2017. 14:30

ikyri

Danas na klokanici je puno ludih i zbunjenih…sva.manje normalnih

Kao i u stvarnom zivotu. 

25. Listopad 2017. 14:34

Frajla

Katuska99

Ne cure ja sam na prvom vadjenju imala 5.6. I od tad sam na dijeti pa se stabiliziralo, danas mi se cudila tu prvo vadjenje 4.6, drugo 4.1. Sad u 15h moram opet
    Boze kaze ova cura sve u redu, nalazi svi uredni sve mi je pokazala. Samo se digla i odjednom sve iskrvarilo. Prestrasno ne znam kaj bi joj opce rekla, jos si tipkamo na mobitel.. same smo a ove ostale otisle nahranit bebe. Ova zenska cije dijete ima streptokok kaze da je radila bris u 32tt i sve bilo ok, i odjednom streptokok.
    Valjda se ja jos ne mogu tu zarazit s necim.
    Jedva cekam doma, ali bitno da je sve ok s bebom. Okrenuli su mi ekran, beba skace, mase i onda sjedne hihi

To ti mjere na aparatic secer ili pune ampulice pa nose u lab?
    Jer meni ti sestra jednom mjerila na aparatic i bilo je 4,7 i onda mi je odmah uzela i iz vene i na tom nalazu je bio 5,2. Nist mi nije bilo jasno, pa su rekli da aparatici nisu bas precizni

Venska i kapilarna krv znaju imati odstupanja. 
    Zato i kod male djece neke stvari ne zele iz prstica jer znaju doci promjenjeni nalazi pa se ide na vensku krv da nema zabune, meni je to rekla gospodja u labosu kad smo s malom nesto isli vadit pa su inzistirali na veni

Frajla
    25. Listopad 2017. 14:39

kaktus

Frajla

Katuska99

Ne cure ja sam na prvom vadjenju imala 5.6. I od tad sam na dijeti pa se stabiliziralo, danas mi se cudila tu prvo vadjenje 4.6, drugo 4.1. Sad u 15h moram opet
    Boze kaze ova cura sve u redu, nalazi svi uredni sve mi je pokazala. Samo se digla i odjednom sve iskrvarilo. Prestrasno ne znam kaj bi joj opce rekla, jos si tipkamo na mobitel.. same smo a ove ostale otisle nahranit bebe. Ova zenska cije dijete ima streptokok kaze da je radila bris u 32tt i sve bilo ok, i odjednom streptokok.
    Valjda se ja jos ne mogu tu zarazit s necim.
    Jedva cekam doma, ali bitno da je sve ok s bebom. Okrenuli su mi ekran, beba skace, mase i onda sjedne hihi

To ti mjere na aparatic secer ili pune ampulice pa nose u lab?
    Jer meni ti sestra jednom mjerila na aparatic i bilo je 4,7 i onda mi je odmah uzela i iz vene i na tom nalazu je bio 5,2. Nist mi nije bilo jasno, pa su rekli da aparatici nisu bas precizni

Venska i kapilarna krv znaju imati odstupanja.
    Zato i kod male djece neke stvari ne zele iz prstica jer znaju doci promjenjeni nalazi pa se ide na vensku krv da nema zabune, meni je to rekla gospodja u labosu kad smo s malom nesto isli vadit pa su inzistirali na veni

Sigurno ima nesto i u tome. Ali za GUK ne daju da se mjeri na aparatic nego se mora njima nositi, ali isto iz prsta.

Katuska99
    25. Listopad 2017. 15:05

Evo sad su nam opet vadili, znaci cca 2 sata poslije jela, imam 5,4 🙄

Honey
    25. Listopad 2017. 15:12

To je super katuska! Ajde bar dijeta nije bila uzalud

Katuska99
    25. Listopad 2017. 15:17

Bas! Bar neka korist. Sutra idem u mcdonalds sto posto i jos cu i kolac pojest 

ikyri
    25. Listopad 2017. 15:21

Uuu ja hoću onu njihovu pitu sa sladoledom... 

• Elviramagistic
    25. Listopad 2017. 15:32

Katuska nisi manje trudna to je sve normalno da varira..slj.puta ce ti biti koji dan vise po uzv pa manje pa vise..itd..meni je jednom bila razlika tjedan dana po uzv a drugi put dan vise po uzv..ugl..meni pregled gotov..dosla ranije pa bila odmah na redu...
    Gledali protoke,posteljicu i plodnu vodu sve super.
    Mjerili opseg glave,trbuha i bedrenu kost sve super 19 +2 i 19+3 po tim mjerama
    Cura je 100 posto 😀😀
    Ja zatvorena..tlak 120/80 savrsen 😄
    Jedino se nebi cudila da malo prokrvarim opet os ove provjere dal sam zatvorena jer me onako malo boljelo

ikyri
    25. Listopad 2017. 15:45

Super!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.