Ma joj… ne znam od kud krenut. Spojila je par serija u jednu priču. Malo manje tv-a gledat.
Hahaha !!!
I ja dodjem u napast da joj napisem da se obrati centru za socijalnu skrb, da ovdje nije mjesto njenim problemima. Al bolje ignorat, prije ce odustat
Da, i ja sam došla do tog zaključka, bolje ne, da još nas ne krene proganjati
Kako se zvao onaj casopis prije, moja tajna? Moja prica? Znam da je to moja strina prije citala hahaha
Moja istina ! Hahahaha užas
Kako se zvao onaj casopis prije, moja tajna? Moja prica? Znam da je to moja strina prije citala hahaha
Moja istina ! Hahahaha užas
Eeee to.. Moram nazvat strinu da ju pitam jel to jos postoji
Panda, ista stvar i kod mene. Meni je na poslu užas, ništa ne mogu odraditi, totalno sam ko zaglupila a i neda mi se, stalno sam umorna... Visim tu na forumu, kad me skuže nadrapala sam
A morat ćemo nekako izdržat, a računam da kad objavimo da smo trudne da će biti lakše, ono da će okolina imat više razumijevanja, bar se tomu nadam Sve te hoću pitati, kako je sa Elevitom? Jel ga piješ sad ujutro ili si promijenila dodatak? Zamisli kakve bi mi bile da još ne gutamo sve te vitamnie, pojedoše nas naše bebice.
Panda ne radim nis po cijeli dan (ne racunajuci kuhanje rucka, ves, spremanje stana i predavanja vikendom - da ne ispadne da sam totalni trut hehee) pa sam umorna ko da sam orala i kopala... svaka vama cast koje radite... 💪
A Tinkice, Pere i slicne bolje ignorirat... jer te takvi ljudi spuste na svoju razinu, a onda te jos dotuku iskustvom...
I meni se upravo uzasno spava na poslu. Gore mi bude nakon sto pojedem rucak.
Moji vec svi zanaju, pa sam postedena nekih zadataka, tj vise gledam mladim kolegama pokazati kako se sta radi kad mene ne bude, pa odmah sada vjezbaju. Ja odradim sto moram, malo sporije, ali za sada stizem.
Cure,
Znate sto mene smeta?? Pa ja ne kuzim kako netko takav uopce se moze ovdje zaj.......s nama?? Stvarno svima pokusavam odgovoriti, pogotovo kad su u pitanju takve neke teme, kad se T ne vidi, kad je spontani, krvarenje u pitanju...ali ovo me stvarno ljuti...
Nekome zelim pomoci, mislim ovako virtualno koliko mogu i onda ispadnem glupa...!!! Prvo, Ikyri mi je otvorila oci sto se tice ove....makar, tako mi je nejasno kako netko postavi temu a da ne napise ili kad ga se pita uopce ne odgovori na neke potrebne informacije koje su potrebne....a ova prica stvarno tamo nema smisla...da su je slali u drugi lab jer nisu vjerovali nalazima hcg - a, ahahahahah, pa koji dokt.ce to reci??
Mislim znam da ima svakakvih dokt.ali ovo stvarno mi se cini suludo ! Nit je napisala vrijednosti....pise okvirno oko 150, mozes misliti...jako me to ljuti, jer su to ljudi koji se samo ovdje dolaze igrati s nama !
A ova nova tema, za slijepo crijevo, da ju tata davi ili sto vec, uopce necu komentirati !!!!
Jesse,
To je tamo negdje kod HNK?? Tj.kod Mazuranca? Vidjela sam natpis kad sam se vozila.....ali nisam nikad cula za to....koja dokt.tamo radi??
Cure moje, evo mene napokon u krevetu.
Od 8 cekala, secer idealan, radila mi ultrazvuk beba super skace sve ok. Onda dolazi glavna neka starija dr i pocne se derat na njih da zasto cekam od 8 da je to nehumano, vodi me na vaginalni. Tamo gleda i kaze da sam trudna 13+6.
Sad sam u sobi s 3 zenske, dvije rodile, jednoj beba ima povisene leukocite pa nije snjjom, druga tu 2 tj jer beba ima streptokok.. a treca sirota place mi se.. pobacila jucer u 13ttj, samo lezi i place jos je gluhonijema i cure joj pisu na mobitl.
Srce mi se slomilo.. nemam kaj rec za dr, al sve je tako hladno, ko po traci. Da nismo ja i ove zenske napomenule za rucak nebi ga ni dobile..
sve to zbog secera 4.1 🙄🙄🙄
Cure moje, evo mene napokon u krevetu.
Od 8 cekala, secer idealan, radila mi ultrazvuk beba super skace sve ok. Onda dolazi glavna neka starija dr i pocne se derat na njih da zasto cekam od 8 da je to nehumano, vodi me na vaginalni. Tamo gleda i kaze da sam trudna 13+6.
Sad sam u sobi s 3 zenske, dvije rodile, jednoj beba ima povisene leukocite pa nije snjjom, druga tu 2 tj jer beba ima streptokok.. a treca sirota place mi se.. pobacila jucer u 13ttj, samo lezi i place jos je gluhonijema i cure joj pisu na mobitl.
Srce mi se slomilo.. nemam kaj rec za dr, al sve je tako hladno, ko po traci. Da nismo ja i ove zenske napomenule za rucak nebi ga ni dobile..
sve to zbog secera 4.1 🙄🙄🙄
Ajmeeee, groznoooo, nemam rijeci uopceee ! 😭
Sortiraj odgovore
Najstariji