Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    25. Listopad 2017. 20:08

ikyri

Ma bitno je za urin da se pravilno uzme …da se raskrečiš kao na čučavcu i uzmeš srednji mlaz. Jer inače urin pokupi sa sobom svašta…. Muškima je lakše..

A da, to nisam napravila, jesam za urinokulturu. A ne mogu to u labosu wc je ono mini. Ja cu fino doma ponovit i odnijeti privat. Hvala Ikyri 😘 

25. Listopad 2017. 20:12

Savjet za urinokulturu... Doma udjite u kadu/tus, operite se kako se inace perete i bez brisanja, cucnite, prvi mlaz pustite onako fino po kadi i svojim stopalima, onda srednji mlaz lovite u casicu. Poklopac casice OBAVEZNO okrenut naopacke na povrsinu na koju ga odlazete, znaci navoj i onaj dio koji poklopi casicu prema gore i prsticima dirajte samo izvana. Uzorak cim cim prije u lab dostavit. 

Palčica0306
    25. Listopad 2017. 20:46

Hello cure moje evo meee. Nisam vas zaboravila,danas uživala bila kod mame i tate. A sad se psihički spremam za sutrašnji pregled. Kako ste mi vi provele dan?🤗😘

Honey
    25. Listopad 2017. 20:50

kaktus

Savjet za urinokulturu… Doma udjite u kadu/tus, operite se kako se inace perete i bez brisanja, cucnite, prvi mlaz pustite onako fino po kadi i svojim stopalima, onda srednji mlaz lovite u casicu. Poklopac casice OBAVEZNO okrenut naopacke na povrsinu na koju ga odlazete, znaci navoj i onaj dio koji poklopi casicu prema gore i prsticima dirajte samo izvana. Uzorak cim cim prije u lab dostavit.

Tako cu ja i za obican urin, hvala kaktus 😘

Palčica0306
    25. Listopad 2017. 20:52

Jessy2009

Frendica mi je bila rekla da je ona tek u 3. mj. trudnoce saznala da je T jer je prva dva imala najnormalniju M. Kako je to moguce?? 😱😱
    Ja cekam betu 😓

Hihihi ja u 4mjesecu trudnoće saznala da sam trudna a nikakve simptome nisam imala🤗😗

panda102
    25. Listopad 2017. 20:57

Ja evo legla malo. Tjeram se da ponovim alfabet ruski...sutra opet imam kurs.... 🔨🔨🔨🔨🔨🔫🔫🔫🔫😤😤😤😤
    Bili malo u trgovini. Kupala se i mislim da cu zaspat kao i sinoc u devet... honey imas neku upalu ocigledno. No stress. 😘

25. Listopad 2017. 20:58

Honey

kaktus

Savjet za urinokulturu… Doma udjite u kadu/tus, operite se kako se inace perete i bez brisanja, cucnite, prvi mlaz pustite onako fino po kadi i svojim stopalima, onda srednji mlaz lovite u casicu. Poklopac casice OBAVEZNO okrenut naopacke na povrsinu na koju ga odlazete, znaci navoj i onaj dio koji poklopi casicu prema gore i prsticima dirajte samo izvana. Uzorak cim cim prije u lab dostavit.

Tako cu ja i za obican urin, hvala kaktus 😘

Nema na cemu, samo prenosim steceno znanje ;) 
    Radje malo pi pi po stopalima nego los nalaz 

• ita87
    25. Listopad 2017. 21:01

Ma bit ce sve ok 😇
    Ja kod bake na selu. Ostajem tjedan dana. 
    Jutros si skuham kavu i nije bilo nikakvog mlijeka osim domaceg. Negdje sam procitala da ne smijemo ni domace mlijeko ni sir. A danas toga bilo i za dorucak i rucak... uglavnom nisam popila kavu, ali cijeli dan si mislim zasto ne smijemo piti domace mlijeko i jesti domaci sir? Mislim, kako su prije zene pile?!

• ita87
    25. Listopad 2017. 21:03

Panda radis za rusku firmu ili? 

• ita87
    25. Listopad 2017. 21:06

Kaktus danas sam te se sjetila kako si rekla da ne bi mogla sakriti pred mamom da si trudna. Znaci nisam mamu vidjela skoro dva mjeseca i sad kad sam s njom skoro po cijele dane, skoro da mi izleti. Bas bi joj htjela reci, jos je tata danas imao rođendan pa sam mislila im reci, ali eto nisam, imali goste cijeli dan bla bla... 
    Jos mi se cini da mi je od jutros trbuscic iskocio 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.