Ja si peru zamisljam kao totalnog balkanskog alfa muzjaka, al ono od 20godina... Kako on kaze tako mora biti, a ona neka klinkica koja u njemu vidi sve...
Jessy možeš pročitati na odjelku Trudnoća temu je nazvao Pomoc, pa da upoznaš i Peru .
Kaktus, pa tako se je predstavio, ali to je vjerojatno neki maloumnik koji ima problema sa samopouzdanjem i nema curu i nema pametnijeg posla nego se naslađivati sa brižnim trudnicama, bolesnik.
Ma može bit svašta.
I to šta kažeš, al malo se je zapetljao i sam u priči.
Ma upitno je kojeg je spola pero. Ima li pero curu ili dečka ili život.
Evo, smanjio se iscjedak, i sad je bas tamno smedji, sto znaci sve stara krv... ponovno u lezecem polozaju i na duphastonima.. gdje je taj dr. Kos? U Ginekosu? Tko je dobar u Podobniku? Makar, mislim da sam vec odlucila ici kid dr Kosa... koliko ranije se najbolje naruciti? I citala sam da se taj anomaly scan obavlja sa 20 tjedana, pa sam tad mislila ici, al popricat cu jos u petak sa svojim ginekologom..
Ginekos je na crnomercu, podobnik na sveetom duhu, u ginekosu su ti svi doktori ok, a za podobnika - dr gebauer za uzv po preporuci koju sam ja dobila osobno ako cu ici tamo. Draga doktorica i jako komunikativna.
A sve ovisi jel zelis neko odredjeno vrijeme tipa da muz ide s tobom, odredjeni dan, al ako netrebas nista odredjeno mislim da 3 tj unaprijed je sasvim ok... Ja sam prije 2 god dobila termin isti tjedan, al bilo mi je svejedno dal ujutro ili popodne
Ja planiram u 20 tj ici na anomaly scan privatno jer mi preged ne pada u taj tjedan. Pa sad ako bude i moj dr kasnije radio ok, ako ne bar cu znari da je sve uredu.
Na 4d sam mislila, ali na kraju necu osim ako ne bude nesto sto ce trebati dodatno pogledati s njim
Jeste vidjele najnoviju temu? Oooo tinkice pinkice, ti si bila mala beba za ovo
Sortiraj odgovore
Najstariji