Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Listopad 2017. 11:54

Ja si peru zamisljam kao totalnog balkanskog alfa muzjaka, al ono od 20godina... Kako on kaze tako mora biti, a ona neka klinkica koja u njemu vidi sve... 

ikyri
    25. Listopad 2017. 11:56

Ma može bit svašta. 

Honey
    25. Listopad 2017. 11:57

Jessy možeš pročitati na odjelku Trudnoća temu je nazvao Pomoc, pa da upoznaš i Peru .
    Kaktus, pa tako se je predstavio, ali to je vjerojatno neki maloumnik koji ima problema sa samopouzdanjem i nema curu i nema pametnijeg posla nego se naslađivati sa brižnim trudnicama, bolesnik.

Honey
    25. Listopad 2017. 11:59

ikyri

Ma može bit svašta.

I to šta kažeš, al malo se je zapetljao i sam u priči.

ikyri
    25. Listopad 2017. 12:04

Ma upitno je kojeg je spola pero. Ima li pero curu ili dečka ili život. 

25. Listopad 2017. 12:10

Pero, pero, crni pero

• KungfuMaca
    25. Listopad 2017. 12:27

Evo, smanjio se iscjedak, i sad je bas tamno smedji, sto znaci sve stara krv... ponovno u lezecem polozaju i na duphastonima.. gdje je taj dr. Kos? U Ginekosu? Tko je dobar u Podobniku? Makar, mislim da sam vec odlucila ici kid dr Kosa... koliko ranije se najbolje naruciti? I citala sam da se taj anomaly scan obavlja sa 20 tjedana, pa sam tad mislila ici, al popricat cu jos u petak sa svojim ginekologom..

25. Listopad 2017. 12:49

Ginekos je na crnomercu, podobnik na sveetom duhu, u ginekosu su ti svi doktori ok, a za podobnika - dr gebauer za uzv po preporuci koju sam ja dobila osobno ako cu ici tamo. Draga doktorica i jako komunikativna. 
    A sve ovisi jel zelis neko odredjeno vrijeme tipa da muz ide s tobom, odredjeni dan, al ako netrebas nista odredjeno mislim da 3 tj unaprijed je sasvim ok... Ja sam prije 2 god dobila termin isti tjedan, al bilo mi je svejedno dal ujutro ili popodne

Frajla
    25. Listopad 2017. 12:50

Ja planiram u 20 tj ici na anomaly scan privatno jer mi preged ne pada u taj tjedan. Pa sad ako bude i moj dr kasnije radio ok, ako ne bar cu znari da je sve uredu.
    Na 4d sam mislila, ali na kraju necu osim ako ne bude nesto sto ce trebati dodatno pogledati s njim

25. Listopad 2017. 12:55

Jeste vidjele najnoviju temu? Oooo tinkice pinkice, ti si bila mala beba za ovo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.