Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    20. Listopad 2017. 09:41

Cure, vi koje ste vec mame, planiram sad za vikend u toplice. Malo masazica i tako to. Dobili poklon bon pa ga moramo iskoristiti. Sta kazete jel smijem u vodu, bazene, saunu itd.? 

• Ivancica09
    20. Listopad 2017. 09:42

Nasla, poslala zahtjev :)

• Ivancica09
    20. Listopad 2017. 09:44

Honey

Cure, vi koje ste vec mame, planiram sad za vikend u toplice. Malo masazica i tako to. Dobili poklon bon pa ga moramo iskoristiti. Sta kazete jel smijem u vodu, bazene, saunu itd.?

Ja osobno nisam ljubitelj bazena zbog mogucnosti da se pokupi neka bakterija jer mi se to jednom davno dogodilo.. za saune ne znam, a na masaze i sama idem tako da mislim da ne skode..

ikyri
    20. Listopad 2017. 09:46

Honey

Ah mogućnost je da ćeš navuć neku infekciju. Prijateljici je ginekologica rekla da namoči plymicol kremu na tampon i da se tako kupa. Neznam koliko su ikakvi tamponi ok u trudnoći... najbolje nazvat ginekologa pa vidjet što kaže. Ali u trudnoći ni močkanje u kadi nije preporučeno... U more se može jer sol ne dozvoljava razvoj bakterija.

ikyri
    20. Listopad 2017. 09:46

A u saunu nikako. Nikakvo izlaganje vrućinama i znojenju!

• ita87
    20. Listopad 2017. 09:48

Sluzbeno ne mogu obuci uze hlace, stezu me struka bas i moram sopingirati malo pod hitno

panda102
    20. Listopad 2017. 09:50

https://www.lekarnar.com/spree/products/9876/original/Pikovit_1_multivitamin_sirup.jpg?1373887237
    pikovittttttttt

20. Listopad 2017. 09:51

ita87

Sluzbeno ne mogu obuci uze hlace, stezu me struka bas i moram sopingirati malo pod hitno

Da, ja vec danima hodama otkopcanih hlaca. Prebacit cu se na haljine, jer mislim da je jos jako rano za trudnicke hlace 

20. Listopad 2017. 09:56

Honey

Radje ne, sauna mi djeluje prevruce za trudnicu, previse znojenja, pazi na dehidraciju, a i od topline te ti tlak jako moze pasti zbog sirenja krvnih zila. Bazen isto ne, mogucnost infekcije i narusavanja vaginalne flore koja je sad jako osjetljiva. 

• paris
    20. Listopad 2017. 10:05

Jutro cure! Evo mi obavili jucer pregled, curica je super - ja naravno placem od srece svaki put kad blejim tamo u monitor - samo sam ja navukla neku upalu pa sad moram izganjati sve briseve i urin i uk... Nadam se da nije bas nesto za antibiotike. 
    I da, poslala zahtjev za grupu na FB, super ideja 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.