Cure, vi koje ste vec mame, planiram sad za vikend u toplice. Malo masazica i tako to. Dobili poklon bon pa ga moramo iskoristiti. Sta kazete jel smijem u vodu, bazene, saunu itd.?
Cure, vi koje ste vec mame, planiram sad za vikend u toplice. Malo masazica i tako to. Dobili poklon bon pa ga moramo iskoristiti. Sta kazete jel smijem u vodu, bazene, saunu itd.?
Ja osobno nisam ljubitelj bazena zbog mogucnosti da se pokupi neka bakterija jer mi se to jednom davno dogodilo.. za saune ne znam, a na masaze i sama idem tako da mislim da ne skode..
Ah mogućnost je da ćeš navuć neku infekciju. Prijateljici je ginekologica rekla da namoči plymicol kremu na tampon i da se tako kupa. Neznam koliko su ikakvi tamponi ok u trudnoći... najbolje nazvat ginekologa pa vidjet što kaže. Ali u trudnoći ni močkanje u kadi nije preporučeno... U more se može jer sol ne dozvoljava razvoj bakterija.
Sluzbeno ne mogu obuci uze hlace, stezu me struka bas i moram sopingirati malo pod hitno
https://www.lekarnar.com/spree/products/9876/original/Pikovit_1_multivitamin_sirup.jpg?1373887237
pikovittttttttt
Sluzbeno ne mogu obuci uze hlace, stezu me struka bas i moram sopingirati malo pod hitno
Da, ja vec danima hodama otkopcanih hlaca. Prebacit cu se na haljine, jer mislim da je jos jako rano za trudnicke hlace
Radje ne, sauna mi djeluje prevruce za trudnicu, previse znojenja, pazi na dehidraciju, a i od topline te ti tlak jako moze pasti zbog sirenja krvnih zila. Bazen isto ne, mogucnost infekcije i narusavanja vaginalne flore koja je sad jako osjetljiva.
Jutro cure! Evo mi obavili jucer pregled, curica je super - ja naravno placem od srece svaki put kad blejim tamo u monitor - samo sam ja navukla neku upalu pa sad moram izganjati sve briseve i urin i uk... Nadam se da nije bas nesto za antibiotike.
I da, poslala zahtjev za grupu na FB, super ideja
Sortiraj odgovore
Najstariji