Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • paris
    20. Listopad 2017. 10:09

Lorna

Koliko sam uspjela pohvatati većina vas je u dvadesetima,ja sam 37 bas me zanima jesam jedina ili nas još ima.
    Naša trudnoća je iz IVF a pa jeli vas ima još.
    Ja još ne razmišljam o kupovini imam dosta toga od cure a i bude li decko imati Ce sto obuci.
    Pozdrav pišemo se 😍🤗

I ja sam iz grupe ovih starijih trudnica  I isto mpo trudnoca...

Honey
    20. Listopad 2017. 10:09

Hm, hvala cure. Nisam bas osjetljiva pa nikad nisam imala dolje neku infekciju od bazena i bilocega. Jednom dobila gljivice od antibiotika-klavocina i to je to. A citala sam da se plivanje preporuca u trudnoci a valjda su mislili samo na more. 😁 Necu riskirati, samo masazica i relax 👍 

Tajchi2
    20. Listopad 2017. 10:10

Paris super šta je sa bebicom sve u redu, žao mi zbog upale 
    Honey ja sam bila u prvoj T na bazenima dva dana u 5. mjesecu trudnoće bila na kontroli prije i odmah poslije sa puta i sve je bilo ok, u prvoj T nisam nikakvih strahova imala pa mi se znalo omać nešto što sad npr ne bi napravila, kao ti bazeni naprimjer.

Pridružila sam se facebook grupi :)

20. Listopad 2017. 10:15

Honey

Hm, hvala cure. Nisam bas osjetljiva pa nikad nisam imala dolje neku infekciju od bazena i bilocega. Jednom dobila gljivice od antibiotika-klavocina i to je to. A citala sam da se plivanje preporuca u trudnoci a valjda su mislili samo na more. 😁 Necu riskirati, samo masazica i relax 👍

Ja sam jucer bila na masazi i depilaciji... Divno sam se osjecala poslje... Mislim da cu sad ici svaka dva tjedna na masazu, doduse ne mogu se okrenuti na trbuh na stolu, ali i za to smo pronasle nacin

mono1111
    20. Listopad 2017. 10:18

Littleone,
    Ja ne osjetim Omegu uopce...
    Cure, 
    Nisam sad nista skuzila...
    Ali cu se mrvicu kasnije uclaniti u grupu....
    Inace, ovdje na forumu je bila ludjakinja ( malo je to reci ) koja je toliko lagala, nevjerovatno ! Zvala se Tina, pa je otvarala druge profile, pa je bila Zvonka....ugl.ne kuzim takve ljude....no dobro....
    Slala slike uzv skinute sa neta, takodjer test poz.s neta skinut....
    Moram reci da sam od tada malo paranoicna sto se tice ove Klokanice....
    Za neke cure 100 posto znam da nisu "ona " , ali ne bi se cudila da se nalazi ovdje medju nama !!!

Honey
    20. Listopad 2017. 10:19

mono1111

Littleone,
    Ja ne osjetim Omegu uopce…
    Cure,
    Nisam sad nista skuzila…
    Ali cu se mrvicu kasnije uclaniti u grupu….
    Inace, ovdje na forumu je bila ludjakinja ( malo je to reci ) koja je toliko lagala, nevjerovatno ! Zvala se Tina, pa je otvarala druge profile, pa je bila Zvonka….ugl.ne kuzim takve ljude….no dobro….
    Slala slike uzv skinute sa neta, takodjer test poz.s neta skinut….
    Moram reci da sam od tada malo paranoicna sto se tice ove Klokanice….
    Za neke cure 100 posto znam da nisu "ona " , ali ne bi se cudila da se nalazi ovdje medju nama !!!

Upravo sam o tome i ja pisala, tako da nisam ni za face i zato ga i nemam. 😁 

Honey
    20. Listopad 2017. 10:23

kaktus

Honey

Ja sam jucer bila na masazi i depilaciji… Divno sam se osjecala poslje… Mislim da cu sad ici svaka dva tjedna na masazu, doduse ne mogu se okrenuti na trbuh na stolu, ali i za to smo pronasle nacin

Ja jedva cekam masazu. Jucer mi bila svekrva, pa smo mi na kaucu spavali u maloj sobi, sva sam se ukocila 😥 U vecoj t masiraju na boku sam vidjela, ma sve se moze namjestit 

20. Listopad 2017. 10:26

Honey

kaktus

Honey

Ja sam jucer bila na masazi i depilaciji… Divno sam se osjecala poslje… Mislim da cu sad ici svaka dva tjedna na masazu, doduse ne mogu se okrenuti na trbuh na stolu, ali i za to smo pronasle nacin

Ja jedva cekam masazu. Jucer mi bila svekrva, pa smo mi na kaucu spavali u maloj sobi, sva sam se ukocila 😥 U vecoj t masiraju na boku sam vidjela, ma sve se moze namjestit

Da, na boku, a ja sam jucer sjela na stolicu s trbuhom prema naslonu i glavu onda na naslon na svoje ruke stavila. Bas mi je odgovaralo tako, idem kod te cure vec godinama pa smo vise prijateljice pa mi je ona tako predlozila. 

ikyri
    20. Listopad 2017. 10:27

Honey

kaktus

Honey

Ček kako sam shvatila svekrva je spavala u velikoj sobi a trudnica na kauču?
    😤😤

• Ivancica09
    20. Listopad 2017. 10:31

Sva

mono1111

Littleone,
    Ja ne osjetim Omegu uopce…
    Cure,
    Nisam sad nista skuzila…
    Ali cu se mrvicu kasnije uclaniti u grupu….
    Inace, ovdje na forumu je bila ludjakinja ( malo je to reci ) koja je toliko lagala, nevjerovatno ! Zvala se Tina, pa je otvarala druge profile, pa je bila Zvonka….ugl.ne kuzim takve ljude….no dobro….
    Slala slike uzv skinute sa neta, takodjer test poz.s neta skinut….
    Moram reci da sam od tada malo paranoicna sto se tice ove Klokanice….

Stvarno svakakvih bolesnika ima.. ne kuzim.. strasno..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.