Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    20. Listopad 2017. 07:41

Mogu otvorit mail. Pa šaljite tamo sve informacije i dobit ćete lozinku za njega. Samo za slilice i informacije. Ja nemam javno jedne slike svoje curke i neke stvari ipak nebi na javnom forumu objavljivala.

ikyri
    20. Listopad 2017. 07:46

Ja sam dva dana na elebaby i nisam još riblje ulje i sl. osjetila. Lakši mi je od elevita.

ikyri
    20. Listopad 2017. 07:51

Ili neka netko otvori zatvorenu, privatnu facebook grupu.

panda102
    20. Listopad 2017. 07:53

Elevit su i meni teske, ne znam, mozda mi je i od njih muka, kupila prije 10 dana jer nije bilo novalaca i bas mi je zao. Jutros mi je bas bilo muka a jucer popodne nakon rucka necu ni komentarisat.... groznooooo ali dobro je nek ne povracam. Sto se tice maila moze, samo ja ne bih bas fejs, jer imam osjecaj da bi se onda tamo preselile, gledala sam na mnogim grupama kako su se sve raspale cim bi otisle na fejs, il viber. Mail moze.... 

nina11
    20. Listopad 2017. 08:22

Jutroo🤰🏼🙋🏻🤗 
    Kako ste danas? 
    Ja sam nesto prposna,ali to ne znaci da necu plakat danas,oplacem bar jednom dnevno hahah doslovno zbog gluposti 😂 
    Sad bih mogla plakati jer sam opet pocela povracat ujutro 😞 
    Kako da stavim ovaj sticker,molim da mi objasnite od pocetka sve korake 😂

ikyri
    20. Listopad 2017. 08:26

nina11

Jutroo🤰🏼🙋🏻🤗
    Kako ste danas?
    Ja sam nesto prposna,ali to ne znaci da necu plakat danas,oplacem bar jednom dnevno hahah doslovno zbog gluposti 😂
    Sad bih mogla plakati jer sam opet pocela povracat ujutro 😞
    Kako da stavim ovaj sticker,molim da mi objasnite od pocetka sve korake 😂

Klikni ma moj. Pažljivo odaberi sve što ti se sviđa i da sve bude točno. Ne moraš se registrirat. I onda na kraju kopiraš pod forums bbc...kod pod svoj profil tu na klokanici...u kućicu gdje piše potpis...klikneš kvačicu da zapamti i to je to.

nina11
    20. Listopad 2017. 08:34

Da vidim jel jesam

nina11
    20. Listopad 2017. 08:35

A sad? Haha 
    Sad cu stalno pisat dok ne napravim kako treba

ikyri
    20. Listopad 2017. 08:38

Mail nece  baš funkcionirat ... mail se veže na sve ... moraš izać iz svog ili ga stavit kao da su spojeni acountovi s tvojim... Sad je pak sve preko maila. I ako ulazimo na njega s previše različitih lokacija ce nas stalno blokirat i bla.  Pojma nemam. osobno ne mislim da će se išta raspast ako se otvori facebook grupa jer se i ovako i onako možemo sve povezivat sad kako hoćemo pa to ne radimo. Ma dobro imamo vremena.

ikyri
    20. Listopad 2017. 08:38

nina11

A sad? Haha
    Sad cu stalno pisat dok ne napravim kako treba

i na stare postove ti se naljepi. nemoraš novi pisat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.