Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    20. Listopad 2017. 09:12

Je li zatvorena, privatna... sve poklikat da ne vidi nitko ksim članova grupe. I ime bi moglo bit malo...malo... privatnije. Jer sad curke koje nisu rekle ako se učlane u grupu to ce se vidjet na profilu

ikyri
    20. Listopad 2017. 09:15

PB 2018. 

Honey
    20. Listopad 2017. 09:16

Ena @

grupa na fejsu napravljena. "Proljetne bebe 2018."

Super, nemam fejs, al nema veze. I ja sam protiv objavljivanja nekih intimnih slika i dijeljenja privat info itd javno, previse sam paranoja po tom pitanju..ono mozda se neka od vas lazno predstavlja i zapravo je neki bolesnik hehe 😁 Meni dobro i ovako 😜 Ninnach i ja smo tak rekle na sok, moze i kremsnite u samoboru hehe 

panda102
    20. Listopad 2017. 09:19

Ja se prikljucila :D 

Ena @
    20. Listopad 2017. 09:21

Grupa je zatvorena. Mogu promjenit ime. 

url=https://lilypie.com]

20. Listopad 2017. 09:23

Mozes li je staviti kao secret group? Ovako je svi mogu naci i vidjeti tko je clan... A rano mi je da svojim fejs prijateljima objavim trudnocu. 

panda102
    20. Listopad 2017. 09:23

Pa svaka ovdje napise eni da ce se prijavit i eto. I onda ena prihvati tu osobu i et. 

panda102
    20. Listopad 2017. 09:24

Happinesssssss bravo daj napravite to hahahahhaa oh nooo

panda102
    20. Listopad 2017. 09:25

Ena stavi slikicu nekog cvijeca il tako nesto.... sad je promjenila ima grupe. pa se ne moze skontati

20. Listopad 2017. 09:26

Onda vama koje ste clanovi samo posaljemo svoje ime i prezime (ili link profila), pa nas pozovete. Jer secret grupu mogu pronaci samo clanovi koji onda mogu pozvati koga zele. A grupa u tom slucaju nije nikom drugom vidljiva. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.