Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    20. Listopad 2017. 10:35

mono1111

Littleone,
    Ja ne osjetim Omegu uopce…
    Cure,
    Nisam sad nista skuzila…
    Ali cu se mrvicu kasnije uclaniti u grupu….
    Inace, ovdje na forumu je bila ludjakinja ( malo je to reci ) koja je toliko lagala, nevjerovatno ! Zvala se Tina, pa je otvarala druge profile, pa je bila Zvonka….ugl.ne kuzim takve ljude….no dobro….
    Slala slike uzv skinute sa neta, takodjer test poz.s neta skinut….
    Moram reci da sam od tada malo paranoicna sto se tice ove Klokanice….
    Za neke cure 100 posto znam da nisu "ona " , ali ne bi se cudila da se nalazi ovdje medju nama !!!

Ah. Imaš Tina i Zvonka svugdje oko nas. Brzo grupa izolira takvu osobu u svim medijima. 

20. Listopad 2017. 10:38

Al ne kuzim sta takve dobiju od toga? Mislim mozes slagat da si dobila 10 a ne 13kila da eto ispadnes mrsavija, al opet tko su ti ljudi s foruma da imas potrebu lagat i izmisljat. 

ikyri
    20. Listopad 2017. 10:43

kaktus

Al ne kuzim sta takve dobiju od toga? Mislim mozes slagat da si dobila 10 a ne 13kila da eto ispadnes mrsavija, al opet tko su ti ljudi s foruma da imas potrebu lagat i izmisljat.

Od depresonalizacija do deluzija do nekakvih sociopata pa do svih mogućih nezrelih struktrura ličnosti i psihotičnih bolesnika. U njihovoj glavi postoji neka druga priča koja je njima jako stvarna. Ali odmah dobiješ filing da su vrlo nedistancirani i intruzivni i da traže puno nepotrebnih stvari. 

Palčica0306
    20. Listopad 2017. 10:45

Ena @

Evo ime je P B 2018. Promijenit cu onda i sliku. Stavit cvijece. 😂

Yayyy našla sam vas Marinela inaće

20. Listopad 2017. 10:46

ikyri

kaktus

Od depresonalizacija do deluzija do nekakvih sociopata pa do svih mogućih nezrelih struktrura ličnosti i psihotičnih bolesnika. U njihovoj glavi postoji neka druga priča koja je njima jako stvarna. Ali odmah dobiješ filing da su vrlo nedistancirani i intruzivni i da traže puno nepotrebnih stvari.

Ovo je sad bilo vrlo strucno... Idem googlat pojedine pojmove haha

ikyri
    20. Listopad 2017. 10:48

kaktus

ikyri

kaktus

Ovo je sad bilo vrlo strucno… Idem googlat pojedine pojmove haha

Trebaju ić psihijatru! Bolesni su! Suma sumarum!

Honey
    20. Listopad 2017. 10:49

ikyri

Honey

kaktus

Honey

Hm, hvala cure. Nisam bas osjetljiva pa nikad nisam imala dolje neku infekciju od bazena i bilocega. Jednom dobila gljivice od antibiotika-klavocina i to je to. A citala sam da se plivanje preporuca u trudnoci a valjda su mislili samo na more. 😁 Necu riskirati, samo masazica i relax 👍

Ja sam jucer bila na masazi i depilaciji… Divno sam se osjecala poslje… Mislim da cu sad ici svaka dva tjedna na masazu, doduse ne mogu se okrenuti na trbuh na stolu, ali i za to smo pronasle nacin

Ja jedva cekam masazu. Jucer mi bila svekrva, pa smo mi na kaucu spavali u maloj sobi, sva sam se ukocila 😥 U vecoj t masiraju na boku sam vidjela, ma sve se moze namjestit

Ček kako sam shvatila svekrva je spavala u velikoj sobi a trudnica na kauču?
    😤😤

Da...al nismo im rekli pa zato. I novi je kauc mislila sam da ce biti udoban, neznam sta mi je bilo danas sam strgana 😣

Bjgirl
    20. Listopad 2017. 10:53

ne treba se zamarati s tim psihopatima.. riješiti po kratkom postupku i bok

20. Listopad 2017. 10:54

ikyri

kaktus

ikyri

kaktus

Ovo je sad bilo vrlo strucno… Idem googlat pojedine pojmove haha

Trebaju ić psihijatru! Bolesni su! Suma sumarum!

Suma summarum, ono kako kaze moja mama da je to struka koja nikad nece propast, samo ce im se posao svake godine duplat. Ziva istina

panda102
    20. Listopad 2017. 10:55

Ja znam da sam citala neke mame/bebe ne sjecam se nekad prosle godine, i pojavila se neka "Tina" kao ona nosi blizance, pa onda isla na pregled pa zaboravila da je napisala da je vec slagala da nosi blizance, pa su je ufatili ahhahaa sapunica španska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.