Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    little baby
    20. Listopad 2017. 08:39

panda102

Elevit su i meni teske, ne znam, mozda mi je i od njih muka, kupila prije 10 dana jer nije bilo novalaca i bas mi je zao. Jutros mi je bas bilo muka a jucer popodne nakon rucka necu ni komentarisat…. groznooooo ali dobro je nek ne povracam. Sto se tice maila moze, samo ja ne bih bas fejs, jer imam osjecaj da bi se onda tamo preselile, gledala sam na mnogim grupama kako su se sve raspale cim bi otisle na fejs, il viber. Mail moze….

Meni je u prvoj T strasno od njih muka bila al sam ih redovito pila. Sad u ovoj nisam se usudila jer mi je i ovako bilo dosta mucno i povracala sam nekad. Tako da sam samo folnu pila ali evo kupila sam si sad taj elebaby pa ne znam dal da ga pocnem piti. Pise od 13.tj a ja danas punih 12tj

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

ikyri
    20. Listopad 2017. 08:39

nina11

A sad? Haha
    Sad cu stalno pisat dok ne napravim kako treba

...pod forums zadnji onaj jako dugačak neki kod klikneš

Honey
    20. Listopad 2017. 08:40

panda102

Elevit su i meni teske, ne znam, mozda mi je i od njih muka, kupila prije 10 dana jer nije bilo novalaca i bas mi je zao. Jutros mi je bas bilo muka a jucer popodne nakon rucka necu ni komentarisat…. groznooooo ali dobro je nek ne povracam. Sto se tice maila moze, samo ja ne bih bas fejs, jer imam osjecaj da bi se onda tamo preselile, gledala sam na mnogim grupama kako su se sve raspale cim bi otisle na fejs, il viber. Mail moze….

Meni je elevit ok. Ali ga uvijek popijem nakon dorucka! Tako sam dobila uputu i vjerovatno ima veze sa tim da padnu tesko na zeludac ako ih pijes na prazan. Kako ih ti pijes panda? Meni je tako super ko da nisam trudna 😁 sigurno je onda decko...

nina11
    20. Listopad 2017. 08:43

ikyri

nina11

Jutroo🤰🏼🙋🏻🤗
    Kako ste danas?
    Ja sam nesto prposna,ali to ne znaci da necu plakat danas,oplacem bar jednom dnevno hahah doslovno zbog gluposti 😂
    Sad bih mogla plakati jer sam opet pocela povracat ujutro 😞
    Kako da stavim ovaj sticker,molim da mi objasnite od pocetka sve korake 😂

Klikni ma moj. Pažljivo odaberi sve što ti se sviđa i da sve bude točno. Ne moraš se registrirat. I onda na kraju kopiraš pod forums bbc…kod pod svoj profil tu na klokanici…u kućicu gdje piše potpis…klikneš kvačicu da zapamti i to je to.

Jeej,uspjela sam! 
    Hvala ti😁😁

panda102
    20. Listopad 2017. 08:44

Sta god se dogovorite nije frka. Sad svakako nemamo nekih slikica tako intimnih, kad dodju bebice cemo vjerovatno nesto smisliti. Pijem ih pred spavanje, to mi je najjednostavnije. Prvo jer mi smrdeeeeeeee..... isto onaj sirup sto sam kao curica pila za imunitet...ne mogu se sjetit kako se zvao...

20. Listopad 2017. 08:48

panda102

Sta god se dogovorite nije frka. Sad svakako nemamo nekih slikica tako intimnih, kad dodju bebice cemo vjerovatno nesto smisliti. Pijem ih pred spavanje, to mi je najjednostavnije. Prvo jer mi smrdeeeeeeee….. isto onaj sirup sto sam kao curica pila za imunitet…ne mogu se sjetit kako se zvao…

Jel ovaj?
    Jel ovaj?
    ikyri
    20. Listopad 2017. 08:51

Sve to smrdi po B vitaminu.

20. Listopad 2017. 08:53

Honey

Meni je elevit ok. Ali ga uvijek popijem nakon dorucka! Tako sam dobila uputu i vjerovatno ima veze sa tim da padnu tesko na zeludac ako ih pijes na prazan. Kako ih ti pijes panda? Meni je tako super ko da nisam trudna 😁 sigurno je onda decko…

Ja isto Elevit pijem uvijek uz obrok, obicno rucak, tako da mi je okej. Ogromne su tablete, pa mi nije bas najugodnije progutati ih, ali izdrzi se. 

Ovo boldano i kod mene  
    Sto se godina tice, napunila 30, trebala bih roditi taman koji tjedan prije 31. rodjendana i 1. godisnjice braka. 
    A mislim da bi prakticnija bila facebook grupa od maila, samo je pitanje jel sve cure imaju profil na fb. 

Bila jucer kod svoje soc. gin. da se narucim, rekla sam joj da sam bila privatno na prvom pregledu i pokazala nalaz i sliku, nije mi nista prigovorila, samo je rekla da me onda nece sad odmah opet narucivati, nego da dodjem 08.11. pa ce me tad poslati obavimo sve pretrage kako treba. Bas me pozitivno iznenadila. 

20. Listopad 2017. 08:59

Ja se upravo zalila salicom vrele kave... Srecom pa sam u sirokoj pidzami pa sam brzo onako rukom odvojila pidzamu od koze, malo je crvenkasto ostalo al mislim da se nisam bas opekla. 

Ena @
    20. Listopad 2017. 09:08

grupa na fejsu napravljena. "Proljetne bebe 2018."  

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.