Čekaj Ikiry, našla sam akciju 50%… sad je 16 dolara… traje još 4 dana…
https://www.ebay.com/itm/LAND-Mummy-Maternity-Nappy-Diaper-Bag-Large-Capacity-Baby-Bag-Travel-Backpack-/401372758332?var=&hash=item5d73ae413c:g:EW4AAOSwe1ZZd~lB
Slažem se s Kaktus - muževe u sve i svakako, nek se snalaze… šta misliš ti u bolnici, trebaš uloške, a on ti tri dana za redom donosi krive… pa dnevni, pa obični… na kraju se jadna sama ustaneš i odeš po njih jer nemreš više…
Jucer sam napisala da je sestricna moja rodila prosle godine i zove muza da joj u posjetu donese one jednokratne podloge za presvlacenje beba da moze ona pod svoju guzicu stavit jer je na odjelu bio kronicni manjak a ona je strasno krvarila, a on zbunjola njoj u sobu ulazi s podlogom s prematalice onom spuzvastom velikom... Jos kaze jedva je nasao vrecicu u koju ce stavit, ova dobro da se nije srusila... A evo da ih malo ogovaram, mala ima godinu i mjesec dana, on ju nikad nije ni vozio u kolicima jer kaze da je to za mame, nije ni pressvukao pelenu jer mu se kakica gadi a kad mala piski onda kaaze da je to curica i nek mama sredi... Ova jadnica pada s nogu al sama si je kriva.
Evo mene s pregleda,cekala sam sat i pol skoro,ogladnila 3 puta 😂
Uglavnom sve je uredu,slusao je samo otkucaje,nije mi radio ultrazvuk i znaci nisam saznala spol 🙄
Bila sam zivcana kao pas,sad sam se vec smirila,otici cu svakako na 4d pa cu onda saznati sve iduci tjedan vjerojatno,tko ce cekati jos 4 tjedna do iduceg pregleda da bi se on meni sjetio raditi uzv.
Pozdrav,jako vas je lijepo čitati pa bi vam se rado i pridružili
Mi smo 6tt već imamo curicu od 4godine.
Ma teško je zamislit dok ne rodiš što ti je to kad ti se netko dira u bebu i odgoj. Meni dođe svekrva i uči malu nešto što nije primjereno za njenu dob ...ona to nije ni blizu da poveže i onda komentira kako je treba nešto naučit. Podivljaš...u meni kao da eruptira vulkan i padne atomska bomba istovremeno. I onda dišem kao na porodu i pokušavam promjenit temu... Jer ako krenem ...satrat cu je! I tako dišeš malo dok je lijepo ne zamoliš da ti čuva malu kad je veća pa odeš na frizuru i u shoping. Kad uđem u kuću već sam spremna na kritike ... i na sve odgovam "da vidite tako je meni svaki dan"
Čekaj Ikiry, našla sam akciju 50%… sad je 16 dolara… traje još 4 dana…
https://www.ebay.com/itm/LAND-Mummy-Maternity-Nappy-Diaper-Bag-Large-Capacity-Baby-Bag-Travel-Backpack-/401372758332?var=&hash=item5d73ae413c:g:EW4AAOSwe1ZZd~lB
Slažem se s Kaktus - muževe u sve i svakako, nek se snalaze… šta misliš ti u bolnici, trebaš uloške, a on ti tri dana za redom donosi krive… pa dnevni, pa obični… na kraju se jadna sama ustaneš i odeš po njih jer nemreš više…
Jucer sam napisala da je sestricna moja rodila prosle godine i zove muza da joj u posjetu donese one jednokratne podloge za presvlacenje beba da moze ona pod svoju guzicu stavit jer je na odjelu bio kronicni manjak a ona je strasno krvarila, a on zbunjola njoj u sobu ulazi s podlogom s prematalice onom spuzvastom velikom… Jos kaze jedva je nasao vrecicu u koju ce stavit, ova dobro da se nije srusila… A evo da ih malo ogovaram, mala ima godinu i mjesec dana, on ju nikad nije ni vozio u kolicima jer kaze da je to za mame, nije ni pressvukao pelenu jer mu se kakica gadi a kad mala piski onda kaaze da je to curica i nek mama sredi… Ova jadnica pada s nogu al sama si je kriva.
A sve ovisi o ulozi u koju sebe staviš. Takvog nađeš i to dobiješ. Ja znam da takvi kad me vide dobiju osip. A za mene ne postoje.
Izgubila sam puno prijateljica jer su s takvima bile. Nisam odobravala vezu niti mogla slušat kukanja.
Ja na depilaciji i masazi, malo da sebe stavim na vrh piramide
Kaze mi kozmeticarka da mi je koza ocajno suha, uopce nisam obracala paznju na to, morat cu se pocet mazuckat
Majko mila "to je za mame i curica je", ultimativne izjave... iskreno ne čudi me da ima takvih balvana, al me čudi da ima žena koje to trpe... planem na manje bitne stvari i očekujem možda i previše od jednog "muškarca" vezano uz dijete i u kućanske poslove, al ovo je ufff... glavu bi mu odgrizla da mi to kaže...
A svekrive, do sad sam uvijek disala, ali otkad sam trudna to mi je sve teže tako da imam osjećaj kad rodim, samo ako me krivo pogleda da ću ju pokosit rafalom pridjeva...
Moj tata je radio na brodu prije, nije ga bilo mjesecima i onda nam je mama bila i tata i mama. Prala, kuhala, vozila i razvozila, popravljala po kuci, krecila, preuredjivala, njegovala i uz sve to radila. Troje nas je. Tata kad bi se vratio preuzeo bi sve osim njenog radnog mjesta, kuhao, prao, isao na roditeljske, isao u ducan, razvozio nas, njegovao kad smo bolesni i svima je to bilo normalno... I navikla sam da i musko i zensko rade sve, pa ako ste skupa napravili djecu onda se skupa i brinite i gotovo.
Sortiraj odgovore
Najstariji