Evo mene s pregleda,cekala sam sat i pol skoro,ogladnila 3 puta 😂
Uglavnom sve je uredu,slusao je samo otkucaje,nije mi radio ultrazvuk i znaci nisam saznala spol 🙄
Bila sam zivcana kao pas,sad sam se vec smirila,otici cu svakako na 4d pa cu onda saznati sve iduci tjedan vjerojatno,tko ce cekati jos 4 tjedna do iduceg pregleda da bi se on meni sjetio raditi uzv.
Ma da idi sad za 2 tj. na 4d. Stvarno te mogao škicnut. Meni je ginekologica rekla kao sad nakon kombiniranog nemamo šta gledat ali malo za dušu da potvrdimo spol i vidimo što se dešava.
Balvan hahahaahhaah placem hhhahaha
Ja uopce ne zalim takve zenske. Ti muskarci su pametni i ja im cestitam. Imam to u svojoj blizini i gledam i smijem se. Svog muza sam dobro upoznala prije braka. Nije mi trebalo mnogo. Dva budjenja skupa. Kad vidis da prije nego legne smota svoju majicu da mu ujutro ne bi bila poguzvana mnogo govori o njemu. Naravno da mu se neke stvari moraju i sad crtat(mokar ves ne ide u korpu za prljav ves jer se sve usmrdi) ali to su sitnice koje se nauce.
Da, najgore je kad osoba stalno kuka, a ništa ne poduzima odnosno ne mijenja po tom pitanju..
I slažem se, dijete je dijete oba roditelja ne samo jednog, pa tako i briga i odgoj pripadaju i mami i tati..
💙 E 👶🏼 2018. 💙
Moj muž je bio gotovan ali sad sve radi. Hvalila sam ga za sve što treba i ne treba i malo mu tepala kako bi to bilo još bolje i sad to funkcionira. Boji se moje žute minute ko vraga ali ipak pokušavam više pozitivnim nagradama ga trenirat 😂😂😂 Za par stvari sam ga oprala jako i to više nikad nije htio radit. Sad i kad opere moje donje rublje(a ja trudna)s krpama za pod od mikrofibre i tonom omekšivača ... trudim se ne ubit ga komentarima.
👍🏾👍🏾 Poželjno ponašanje nagrađivat, a nepoželjno ignorirat 😃😃
💙 E 👶🏼 2018. 💙
Lorna dobrodosla! 🤗
O da, od kaktus i ikyri cemo puno naucit hehe ja upijam ko spuzva 😂
Kathryn bas je bezveze ginicka, pa ima se sta vidit naravno! Mogla ti je bar na ekranu pokazati..
Ja cekam nalaze za briseve i urinokulturu, papu sam radila u 5.mj. i ne moram sada, krvnu grupu imam 0+ sam, moram samo donijeti potvrdu drugi put. Do slijedeceg pregleda trebam obaviti kks, GUK, hormone stitnjace, AST, ALT, gGT, urea, kreatinin, trombocite, PV, a u 12.tt cemo raditi PAPP (to je taj kombinirani jel?) Ili u 15.tt Tripple ili double., a u 19.tt anomaly scan. Eto. Neznam jel bi jos sta trebala? Ovo valjda sve mogu u svom domu zdravlja ili?
I jos je napisao ind.antiglob.test, HBsAg, EIA antitrep.test. sta je to? To se vadi tek od 12tt?
I jos je napisao ind.antiglob.test, HBsAg, EIA antitrep.test. sta je to? To se vadi tek od 12tt?
To je Torch
Ali ženske su krive za vecinu toga. Prvo kad tata pokuša presvuc bebu skaču i viču na svaku da je kriva. Nemoj tako, kako to držiš, ne stavlja se pelena tako itd. Ne to radit! Teško je mamama dat tu bebu tati. Morate pustit da se oni povežu.
Ali ženske su krive za vecinu toga. Prvo kad tata pokuša presvuc bebu skaču i viču na svaku da je kriva. Nemoj tako, kako to držiš, ne stavlja se pelena tako itd. Ne to radit! Teško je mamama dat tu bebu tati. Morate pustit da se oni povežu.
👍🏾👍🏾
💙 E 👶🏼 2018. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji