Jutro trudnice!!! Evo mene sa pregleda, zaljubljena ko nikad 😍 Moja mala borovnica, srceko kuca, sve cisto i sve velicine kako i treba biti 😀 Prezahvalna i presretna ❤ Za 4tj da dodem ponovno 😊 po uzv sam 6+3. Sretno cure koje danas idete!!! 🤗
Prekrasnoooo...bravo za malu mrvicu❤❤❤❤😍😍😍🤗🤗🤗
Ma da KungfuMaca treba se informirat… glupo mi da ostane, a opet da padnem na minimalac, ufff… svaka firma svoju politiku vodi, znam provjereno da kod nas nemaju običaj isplaćivati godišnje već trošiš ak ti ističe ugovor… a za porodiljni znam da su cure koristile stari, al ne taj od komplikacija, već ovaj od porodiljnog… zato kod nas kažu uvijek prije komplikacija iskoristi sav godišnji, al mene je tek zateklo da nisam mogla utjecati na to, taman sam od ponedjeljka trebala na GO, završila u bolnici i ginić odmah otvorio komplikacije…
Imas pravnu sluzbu u firmi? Ili nekog normalnog u kadrovskoj? Prvo se raspitaj kod njih pa odgovore njihove usporedi s hzzom ako ti tamo neko kaze nesto suvislo, oni su zbilja prica za sebe... Sretno u svakom slucaju
Jutro trudnice!!! Evo mene sa pregleda, zaljubljena ko nikad 😍 Moja mala borovnica, srceko kuca, sve cisto i sve velicine kako i treba biti 😀 Prezahvalna i presretna ❤ Za 4tj da dodem ponovno 😊 po uzv sam 6+3. Sretno cure koje danas idete!!! 🤗
💜 super... Sad uzivaj i opusti se
Koje vi vitamine pijete? Jucer mi doktorica rekla da mogu prec na neke vitamine i da ne moram vise folnu pit jer ona se ionako kao pije vecinom samo do 12 tj. U prvoj T sam Elevit pila pa si mozda razmisljam da njega uzmem
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Honey samo laganini sad, odmarati, papati i maziti pupu...
Kaktus ma nemam, zato se raspitujem okolo, jer znam da će oni gledat kako bi sebi okrenuli u korist... budem to još pronjuškala, pa javim kak je ispalo, možda kome pomogne...
Jeeej Honey! Sad se opusti i uzivaj!
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Ja sam si sad uzela od Centravita Prenatal, jer ima tabletu s vitaminima i kapsulu s omega3 u pakiranju... iako je meni zadnja doktorica rekla kao da niš ne trebam, sve se to unese normalnom prehranom... moš mislit, em nit voće iz centra nije što je domaće, em se ja sve manje mogu kontrolirat po pitanju pizze, bureka i sličnih proizvoda...
Baš mi je drago😘🤗❤️
Honey, supeer na lijepim vijestima! Neka se nastavi tako!!
Teich, bas mi je zao, vjerujem da ti je sada jako tesko, drzi se i zelim ti sve najbolje za dalje!! ❤
MiuMau, samo pozuri, jer moras imati minimalno dvije isplate u zadnjih sest mjeseci, vrijeme ti je skoro pa isteklo, nemoj da ode sve na minimalac, i komplik i rodiljni.
Vidi na poslu pa onda put HZZO!
Super!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji