Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • paris
    19. Listopad 2017. 11:05

ikyri

paris

ikyri

Mene vec malo frka što nista jasno nisam osjetila.

Bok cure! Sretno svima na pregledima danas, i ja imam kontrolu ali tek popodne i već sam naravno sva u panici. Pogotovo jer i ja još nisam baš ništa jasno osjetila.
    Tj. ko i ikyri - nešto osjećam povremeno ali nemam pojma jel to to jer sam u prvoj trudnoći odmah znala kad sam počela osjećati pokrete i sad valjda očekujem isto, a ne događa se.

Ma ja mislim da nisam ni razmišlala toliko o tome u prvoj. Znam da sam radila i da sam po peti put osjetila isto lupkanje kad bi se nagnula nad tipkovnicu… U smislu što me stišćeš makni se. Stala sam sa svime šta radim i oblio me hladni znoj. Otišla sam na wc i popila veliku čašu vode… Tada mislim da sam tek shvatila da sam zaista trudna. Bila sam tako oko 18 tj. trudna.

Da, sigurno ima nešto i u tome da smo se drugačije ponašale prvi put. Nisam imala pojma kad i šta trebam osjetiti i očekivati. Ja sam isto prvu trudnoću dugo radila i isto mi je na poslu prvi put bilo da sam nešto osjetila. Do tad sam valjda bila nesvjesna svega, ono događa se nekom drugom 

kathryn
    19. Listopad 2017. 11:05

Gotova i ja! Uzv trajao valjda punu minutu,rekla je da je sve ok,nema hematoma,po uzv sam 7 tj. Srceko kuca,pustila mi je da cujem! ❤ pitam jel cu dobit slikicu a ona meni da ne,ionak se sad nema sta vidit! Nije mi ni ekran okrenula da ja vidim..

kathryn
    19. Listopad 2017. 11:07

Honey jeeeejj! Bravo za nase mrvice! Jesi dobila kakve uputnice? Meni je vec dala za kombinirani,i da napravim kompletnu krvnu sliku i urin! Ponovit cu briseve i papu! 

• Malena123
    19. Listopad 2017. 11:08

Honey čestitam 

• paris
    19. Listopad 2017. 11:09

Honey, bravo za borovnicu  Sad se malo opusti!
    Little baby, ja pijem Prenatal Omega 3+ od Almagee i c vitamin. Sadrže riblje ulje pa mi nisu baš pasale dok su trajale mučnine, sad kad ih nema ili se povremeno pojave ni ne osjetim. Prošli put sam pila Pregnital od istog proizvođača i bile su ok.

MiuMau
    19. Listopad 2017. 11:09

Cure već neko vrijeme zijevam za ovom torbom, al me bilo strah kupiti preko ebay-a jer tko zna šta ćeš dobiti... i sad nađem na indexu članak da ima kod nas za uzeti, preko neke stranice onlineshop.hr... jel možda tko naručivao šta od njih? 
    Evo članka, torba mi se čini san snova za bebine stvari...

http://www.index.hr/shop/clanak/ovo-je-torba-u-koju-se-kunu-mame-diljem-svijeta/989279.aspx

19. Listopad 2017. 11:15

MiuMau

Cure već neko vrijeme zijevam za ovom torbom, al me bilo strah kupiti preko ebay-a jer tko zna šta ćeš dobiti… i sad nađem na indexu članak da ima kod nas za uzeti, preko neke stranice onlineshop.hr… jel možda tko naručivao šta od njih?
    Evo članka, torba mi se čini san snova za bebine stvari…

http://www.index.hr/shop/clanak/ovo-je-torba-u-koju-se-kunu-mame-diljem-svijeta/989279.aspx

Izgleda fora, i boje su super... Meni jedino fali jedna duga rucka da se preko jednog ramena moze prebacit. I neznam kako se na koja kolica moze stavit da ne smeta, prouci prije nego narucis

Ninnach
    19. Listopad 2017. 11:27

Honey, čestitam na lijepim vijestima, sad samo uživaj. Kako to da si već dobila uputnicu za kombinirani, kaj se to ne radi tek nekad kasnije? Meni je uzela bris za papu, vadila sam krv i dala urin i još moram otići izvaditi krv za krvnu grupu... 

MiuMau
    19. Listopad 2017. 11:27

Ma meni je bitnije da može na leđa nego na kolica, jer onda mogu i kolica natrpat svačime, a i kolica imaju pripadajuću torbu, malo je manja, ali osnovno bi stalo... ovo mi je više za šetnje s nosiljkom, jedan bebu, jedan ruksak i vozi miško... samo se nećkam između ovih prekrasnih boja i neke neutralne, pa da ju može i muž nabacit na leđa u šetnji... 

A ovo na jedno rame isto izbjegavam, pogotovo ovako teške stvari jer sam godinama nosila torbu na jedno rame, klasično žensko - pretrpane torbe, pa sad imam iskrivljenu kralježnicu... od tad samo ruksake pikiram... 

Ninnach
    19. Listopad 2017. 11:28

To kad sam bila još prije dva tjedna... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.