Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    19. Listopad 2017. 13:44

Lorna

Pozdrav,jako vas je lijepo čitati pa bi vam se rado i pridružili
    Mi smo 6tt već imamo curicu od 4godine.

Dobrodosla draga...❤❤❤❤🎉🎊🎉🎈🎉🎊🎉🎈

ikyri
    19. Listopad 2017. 13:55
    shoping
    shoping

kupila 

• martinaobrovac@yahoo.com
    19. Listopad 2017. 13:59

ikyri

mono1111

Drage cure,
    Evo ja cu otvoriti temu !!!!!! Mozda mi to donese srecuuu ovaj put !!!!
    Pusa
    Hvala :) Želim ti sretnu trudnoću i zdravu bebicu u proljeće. Kad ti je termin? I što se dogodilo prije?

Onda ce i moja biti proljetna beba 21.4.je termin 😉😉😉😉

• martinaobrovac@yahoo.com
    19. Listopad 2017. 13:59

Martina Ocvirk

ikyri

mono1111

Drage cure,
    Evo ja cu otvoriti temu !!!!!! Mozda mi to donese srecuuu ovaj put !!!!
    Pusa
    Hvala :) Želim ti sretnu trudnoću i zdravu bebicu u proljeće. Kad ti je termin? I što se dogodilo prije?

Onda ce i moja biti proljetna beba 21.4.je termin 😉😉😉😉

Ena @
    19. Listopad 2017. 14:00

MiuMau

Ena već tak jako osjetiš, u želudac? Ja najjače što sam osjetila bilo je kao neki grčić, nekoliko puta za redom… ali daleko od nekog poštenog udarca… ti bome imaš tasmanijsku neman unutra…
    Ja isto kad se primirim i ležim na trbuhu, ali najčešće osjetim kad sjedim na trosjedu s nogama gore, onako skvrčenim i primaknutim trbuhu, koliko uopće ide sad od pupe koja je ogromna…

Bas u zeludac. 😉 Najcesce dok sjedim. No danas je miran. Ah kaj da velim mali je divlji na mamu, a po uzv vidli i zivcan na tatu. 😂 Ljubav mamina. 🤗

url=https://lilypie.com]

MiuMau
    19. Listopad 2017. 14:10

Ena ja sam mislila da je moja divljača, na zadnjem uzv se nije dala uslikat koliko se okretala, al tvoj harambaša debelo vodi kad te tak opali... 
    Ikiry slatka je, ta ide na kolica sam tak... Di i koliko? Slatka je, al meni ništa nemre onu izbit iz glave, bit će danas "Mužićuuuu, znaš ono kak ja uzgajam malo ljudsko biće za nas u svojoj maternici? E pa mislim da bi ova torba baš išla uz to malo biće." 

ikyri
    19. Listopad 2017. 14:22

MiuMau

Ena ja sam mislila da je moja divljača, na zadnjem uzv se nije dala uslikat koliko se okretala, al tvoj harambaša debelo vodi kad te tak opali…
    Ikiry slatka je, ta ide na kolica sam tak… Di i koliko? Slatka je, al meni ništa nemre onu izbit iz glave, bit će danas "Mužićuuuu, znaš ono kak ja uzgajam malo ljudsko biće za nas u svojoj maternici? E pa mislim da bi ova torba baš išla uz to malo biće."

Ma sad na ebayu za nekih 17 dolara. Ja imam svoju torbu kao ruksak...od male ruksak...Ma putna torba mi neće bit dovoljna ponekad. Ja ne pitam baš muža za takve sitnice niti on mene. Neki dan sam mu rekla da nove UGGsice dođu 1999kn i pitao je kad ih idemo kupit. 😆😆

MiuMau
    19. Listopad 2017. 14:37

Ma nije stvar pitanja, koliko toga da smo skeptici po pitanju uzimanja većih stvari s neta, pa smo rekli pričekat ako možda nađemo negdje u trgovini kojoj... Recimo robu nemrem uzet nigdje ako ju nisam probala, torbu isto tako, dok ju ne opipam, izokrenem... jednostavno volim vidjet šta uzimam, iako ovdje nema baš nekog izbora... pregledala sam sve trgovine s dječjom opremom, niš sličnog nema... izgleda da će morat bit na "vjeru"... 

• Malena123
    19. Listopad 2017. 14:46

Drage curke, 
    danas sam nosila nalaz bete ginicu, kaže da dođem 15.11. na ultrazvuk pa će vidjeti i otjucaje jer za sada ne bi ništa vidjela. Umirem od želje da kažem da sam trudna, a ne znam da li je rano ili da čekam ultrazvuk 

nina11
    19. Listopad 2017. 14:49

O pa jeste se raspisale😅 
    Ikyri pa daa,bas sam poludila,mogao mi je bar malo na uzv skicnuti,koliko sam samo cekala ovaj dan i nadala se da cu saznati,ali dobro ok,srceko kuca,sve ostalo je dobro,bebica se rita. 
    Pogledat cu preko ponude dana,budu ti 4d uzv pregledi kao na snizenju po 250kn pa cu otici za tjedan,dva. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.