Ja mislim da sam jucer osjetila prvi puta, kao da me nesto poskakljao iznutra, dva puta u kratkom vremenu. Kasnije vise nista, a navecer sam bas lezala mirno neko vrijeme da vidim hoce opet
ja pretpostavljam tamo u 16 tjednu da sam kao nešto osjetila, kao da mi crijeva rade samo drugačije, pa nisam bila sigurna, , a u 18 tjednu sam baš ono prvi puta baš udarac osjetila :D sada rita kao veliki
Andrea Dea hvala, ovo je super cijena… jesi uzimala kad s te stranice? Kakva je uopće procedura s njom?
KrisTina Tina ja sam u 16 tt osjetila… prvo nisam bila sigurna jel beba il crijeva, al nakon tjedan dana sam skužila da je ipak beba, jer uvijek u donjem dijelu trbuha osjetim, i to najčešće dok sjedim sa skvrčenim nogama prema trbuhu na kauču… sad pod zadnje kad se jako razveselim osjetim ju jače i više puta za redom, valjda joj paše moje veselje…
Ajme, jedva čekam 🤗🤗
💙 E 👶🏼 2018. 💙
Kupovala sam ja preko wisha. Skines aplikaviju. Logirala se preko fejsa. Poslije ti trazi samo broj kartice i adresu i et. Ovisi da li imas pay pal ili ne.
Bok cure,
Nove cure dobrodosle !
Cure koje su bile na pregledima dns, jejjjjjjj !
Ena,
Da li tebi gin.nije radio uzv?? Mislim ja bi izludila!!!!!
Littleone,
Ja uzimam Elebaby.
Malena,
Ma culi bi ti se i prije otkucaji..to je onak za mjesec dana tek...koji ces tad tjedan biti?? 8 i vise??
Ja nikakve pokrete, nista ne osjecam....
Previse stranica ima, ne mogu sve pohvati !!!
Tko zna?? Ft4 mi je snizen, 10 i nesto je, a ref.vrijednosti od 11,5 su....tsh mi.je oko 1.
Da li to znaci da mi je previsoka terapija ili preniska? Vjerovatno previsoka jelda??
Jel to Honey napisala za one neke pretrage koje ne znam sto su?? Ne bi li da je TORCH pisalo TORCH, po ovome nema ni CMV, ni toxoplasmoze....hepatitis je...ali ostalo....tj.nemam pojma, ali ja kad sam isla vaditi TORCH, pisalo TORCH.
Bok cure,
Nove cure dobrodosle !
Cure koje su bile na pregledima dns, jejjjjjjj !
Ena,
Da li tebi gin.nije radio uzv?? Mislim ja bi izludila!!!!!
Littleone,
Ja uzimam Elebaby.
Malena,
Ma culi bi ti se i prije otkucaji..to je onak za mjesec dana tek…koji ces tad tjedan biti?? 8 i vise??
Ja nikakve pokrete, nista ne osjecam….
Previse stranica ima, ne mogu sve pohvati !!!
Tko zna?? Ft4 mi je snizen, 10 i nesto je, a ref.vrijednosti od 11,5 su….tsh mi.je oko 1.
Da li to znaci da mi je previsoka terapija ili preniska? Vjerovatno previsoka jelda??
Normalan ti je pad ft4 u drugom trimestru zbog pojačane potražnje ... možda trenutna situacija u organizmu...terapija ti samo može bit mala s niskim ft4. Ths je znak da centrala nikakav manjak nike registrirala( hipofiza).
Jel to Honey napisala za one neke pretrage koje ne znam sto su?? Ne bi li da je TORCH pisalo TORCH, po ovome nema ni CMV, ni toxoplasmoze….hepatitis je…ali ostalo….tj.nemam pojma, ali ja kad sam isla vaditi TORCH, pisalo TORCH.
Ma tako i moja vadi neki dio torcha ... što je standard u normalnoj trudnoći
S koliko tjedana ste prvi put osjetile bebu?
Dosta rano..vec u 14 tt..ali ono..svakih par dana par puta na dan ko leptirici..da nisam toliko osluskivala tijelo nebi ni pomislila da je to beba..od 16tt osjecam puno jace a sada vec dosta..kao da se okrece cijela unutra..recimo do jucer nije bilo toliko cesto vec navecer kad se smirim ali jucer sam kroz dan dosta osjecala i eto danas se cijeli dan igra 😁😁
Sol u ranu! Eto ja još ništa ne osjetim osim crijeva 😣
Ikyri jesi ti sigurna da su to crijeva?? Stalno ta crijeva spominjes ma nemoguce da toliko cesto osjecas crijeva..mozda ocekujes da ce biti isto kao u prvoj trudnoci a nije pa te to mota a zapravo je to beba
Ne znam, kaže da se sada još ništa ne bi vidjelo. Nije im ni računalo radilo tako da.... ništa čekati ću. Ne znam da li da čekam uzv da bližnjima ili im mogu reći već sada, s obzirom da je trudnoća potvrđena preko bete
Sortiraj odgovore
Najstariji