Ma sad na ebayu za nekih 17 dolara. Ja imam svoju torbu kao ruksak…od male ruksak…Ma putna torba mi neće bit dovoljna ponekad. Ja ne pitam baš muža za takve sitnice niti on mene. Neki dan sam mu rekla da nove UGGsice dođu 1999kn i pitao je kad ih idemo kupit. 😆😆
Hahaha, svaka cast muzu! Meni Uggsice vrijede svake kune. Moja smrznuta stopala zimi nista drugo ne moze ugrijati.Prije 2 godine sam kupila Timberlandice i meni je ajme hladno u njima i uzasno su mi teske.
S koliko tjedana ste prvi put osjetile bebu?
💙 E 👶🏼 2018. 💙
Ja sam dosta rano, sa 14+1
[/url
Dosta rano..vec u 14 tt..ali ono..svakih par dana par puta na dan ko leptirici..da nisam toliko osluskivala tijelo nebi ni pomislila da je to beba..od 16tt osjecam puno jace a sada vec dosta..kao da se okrece cijela unutra..recimo do jucer nije bilo toliko cesto vec navecer kad se smirim ali jucer sam kroz dan dosta osjecala i eto danas se cijeli dan igra 😁😁
Dosta rano..vec u 14 tt..ali ono..svakih par dana par puta na dan ko leptirici..da nisam toliko osluskivala tijelo nebi ni pomislila da je to beba..od 16tt osjecam puno jace a sada vec dosta..kao da se okrece cijela unutra..recimo do jucer nije bilo toliko cesto vec navecer kad se smirim ali jucer sam kroz dan dosta osjecala i eto danas se cijeli dan igra 😁😁
Sol u ranu! Eto ja još ništa ne osjetim osim crijeva 😣
Ja sam dosta rano, sa 14+1
Super 😊😊
💙 E 👶🏼 2018. 💙
Bas medeno 🤗🤗 Ja osjećam nešto Al nisam sigurna dal je to to
💙 E 👶🏼 2018. 💙
Sol u ranu! Eto ja još ništa ne osjetim osim crijeva 😣
E tako i ja, zapravo nisam sigurna, prva mi je trudnoća, nešto osjećam zadnjih par dana, a sad dal je to beba, ili neki ko grčevi lagani ili crijeva, ko će ga znat 😋😋
💙 E 👶🏼 2018. 💙
Andrea Dea hvala, ovo je super cijena... jesi uzimala kad s te stranice? Kakva je uopće procedura s njom?
KrisTina Tina ja sam u 16 tt osjetila... prvo nisam bila sigurna jel beba il crijeva, al nakon tjedan dana sam skužila da je ipak beba, jer uvijek u donjem dijelu trbuha osjetim, i to najčešće dok sjedim sa skvrčenim nogama prema trbuhu na kauču... sad pod zadnje kad se jako razveselim osjetim ju jače i više puta za redom, valjda joj paše moje veselje...
Sortiraj odgovore
Najstariji