Honey ako imas slikicu postavi. Drago mi jr da je sve uredu 😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗
Kathryn oni nisu ni svjesni koliko mi jedva cekamo uzv i onda nema slikiceee bezze. Pa sta ako se nista ne vidi joj.... kd je prva trudnoca upitanju trebaju imati razumjevanja.
Ola evo i mene. Bila sam na službenom putu. Jučer stigla doma i dočeka me skoro brdo literature ovde za pročitati na forumu
Honey čestitke... i ja iščekujem danas vidjeti svoju borovnicu. pregled mi je tek navečer u 19 i 40 srećom pa radim pa se imam čime okupirati
Cure već neko vrijeme zijevam za ovom torbom, al me bilo strah kupiti preko ebay-a jer tko zna šta ćeš dobiti… i sad nađem na indexu članak da ima kod nas za uzeti, preko neke stranice onlineshop.hr… jel možda tko naručivao šta od njih?
Evo članka, torba mi se čini san snova za bebine stvari…
http://www.index.hr/shop/clanak/ovo-je-torba-u-koju-se-kunu-mame-diljem-svijeta/989279.aspx
Imaš link s ebaya. Koja je razlika u cijeni. Ja tražim torbu moja se raspala.
Ma meni je bitnije da može na leđa nego na kolica, jer onda mogu i kolica natrpat svačime, a i kolica imaju pripadajuću torbu, malo je manja, ali osnovno bi stalo… ovo mi je više za šetnje s nosiljkom, jedan bebu, jedan ruksak i vozi miško… samo se nećkam između ovih prekrasnih boja i neke neutralne, pa da ju može i muž nabacit na leđa u šetnji…
A ovo na jedno rame isto izbjegavam, pogotovo ovako teške stvari jer sam godinama nosila torbu na jedno rame, klasično žensko - pretrpane torbe, pa sad imam iskrivljenu kralježnicu… od tad samo ruksake pikiram…
Daj muzu da bira boju, onda nece imat opravdanje da ju ne nosi
Ikiry, a kreću se negdje između 30-40 dolara... a ovdje na našoj stranici je 250kn... znači tu negdje...
Evo jedan link s ebay-a, a ima ih podosta, treba malo kopati... glavno da je prodavač "top-rated seller"...
https://www.ebay.com/itm/LAND-Mummy-Maternity-Nappy-Diaper-Bag-Large-Capacity-Baby-Bag-Travel-Backpack-/382121331959?var=&hash=item58f834ccf7:g:Ir0AAOSwbiFZOiwT#shpCntId&autorefresh=true
Kaktus zna znanje
Skontala sam da je kaktus opasna igracica 😂😂😂😂😂
Ja? Ma nisam... Samo sam previse puta naucila da ako se ne zauzmes za sebe uglavnom se niko nece zauzet za tebe, tako da kako si napravimo tako ce nam i biti... Muzeve ukljucit od pocetka u sve, prosla su vremena gdje je zena bila za kucu i djecu a muz donsio novce i za nista ga drugo nije bilo briga... Postajete prosirene obitelji, i vi cete se danas sutra vratit na posao i ako ih naucite da je kuca i dijete vasa domena tako ce i ostat kad se vratite, a onda ste tek gotove... I nedam da se itko osim nas petlja u odgoj, tu grizem...
Čekaj Ikiry, našla sam akciju 50%... sad je 16 dolara... traje još 4 dana...
https://www.ebay.com/itm/LAND-Mummy-Maternity-Nappy-Diaper-Bag-Large-Capacity-Baby-Bag-Travel-Backpack-/401372758332?var=&hash=item5d73ae413c:g:EW4AAOSwe1ZZd~lB
Slažem se s Kaktus - muževe u sve i svakako, nek se snalaze... šta misliš ti u bolnici, trebaš uloške, a on ti tri dana za redom donosi krive... pa dnevni, pa obični... na kraju se jadna sama ustaneš i odeš po njih jer nemreš više...
Sortiraj odgovore
Najstariji