Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    19. Listopad 2017. 08:52

Nina vidi li se sta? 

19. Listopad 2017. 09:20

Teich, jako mi je zao, drago mi je da si se u svemu tome svejedno javila. Bit ce to sve dobro, drzi se! 

Cure, sretno na pregledima! 

ikyri
    19. Listopad 2017. 09:25

Meni su jane rider super kolica i njih bi kupila da kupujem sad kolica. 

19. Listopad 2017. 09:26

Frajla

kaktus

Nakon porodiljnog neces moci koristit godisnji iz 2017,izbrisat ce ti se automatski. Jedino ti preostaje prekinut porodiljni nakon 6 mj, iskoristit tih 28dana sljedece godine i onda nastavit porodiljni, a 2019 kad se budes vracala i kad ti istekne drugih 6 mjeseci imas pravo opet na godisnji iz 2018 koji nisi koristila i na onaj za tu tekucu godinu (2019)

Ovo nije istina, godisnji se ne moze obrisati, ili se mora iskoristiti ili poslodavac mora platiti te dane. Druga stvar je sto se neki pokusavaju izmotavati, ali treba se informirati i izboriti za svoja prava.

Nije moje podrucje rada, znam samo kako je meni objasnjeno iz moje kadrovske sluzbe. Radim u zenskom kolektivu i hrpa nas je u zadnje 3 godine bila na cuvanju i porodiljnom i svima je tako bilo. Uostalom ako radi u drzavnoj sluzbi moze se pozvat na zakon, a ako radi u privatnom sektoru tesko da se moze pozivati na nesto sto poslodavac ne prakticira, puno je nama prava uskraceno pa nikom nista 

Mamadea
    19. Listopad 2017. 09:43

nina1312

Cure spominjale ste neku stranicu/dućan u Sloveniji sa količinama a ne mogu nać, može neko ponovo napisati 😊 Slovenija mi je bliže nego Zgb

Nina odkuda si?

[/url

MiuMau
    19. Listopad 2017. 09:48

Otići ću svakako na razgovor kod ravnateljice, pa ću vidjeti šta ona kaže na sve to... ali htjela sam se prije toga informirati čisto da znam svoja prava, a ne da mi bubne da ništa ne može, a ja zazujim... 
    Ako ništa, ovo s prekidanjem porodiljnog zvuči kao krajnje riješenje... 
    Ja već neko vrijeme škicam kolica Kunert Lavado... Ima koja iskustva s njima? Izgledaju ok, cijena je više nego dobra... Samo je onda moj muž vidio Maxi Cosi Nova 4, i zapeo za njih, a ona naravno koštaju duplo više... Sad se nada da će ih naći na onom sajmu u 11.mj na nekom velikom popustu... 

• Elviramagistic
    19. Listopad 2017. 09:52

MiuMau

Otići ću svakako na razgovor kod ravnateljice, pa ću vidjeti šta ona kaže na sve to… ali htjela sam se prije toga informirati čisto da znam svoja prava, a ne da mi bubne da ništa ne može, a ja zazujim…
    Ako ništa, ovo s prekidanjem porodiljnog zvuči kao krajnje riješenje…
    Ja već neko vrijeme škicam kolica Kunert Lavado… Ima koja iskustva s njima? Izgledaju ok, cijena je više nego dobra… Samo je onda moj muž vidio Maxi Cosi Nova 4, i zapeo za njih, a ona naravno koštaju duplo više… Sad se nada da će ih naći na onom sajmu u 11.mj na nekom velikom popustu…

Za kunert sam cula same pohvale..u principu su jako slicne Bebetto kolicima ali nisu tako glomazna..svi idemo na taj sajam..haha..nagovori ti njega

• Elviramagistic
    19. Listopad 2017. 09:53

Nina to i mene ceka za 2 dana i ja ne mogu vjerovati da ulazim u 20 tt i da cu biti na sredini..napokon..tako mi dani sporo idu a opet sa druge strane kao da sam jucer saznala da sam u 5 tjednu trudnoce 😁

ikyri
    19. Listopad 2017. 09:55
    Ma može dečko u njih 😣😣😣
    Ma može dečko u njih 😣😣😣
    MiuMau
    19. Listopad 2017. 10:00

Ajme koja će to gužva biti, dobit ću trinaest paničnih napadaja od toliko ljudi na hrpi... 
    Bili smo prošli tjedan u West Gate-u isprobat kolica strpat u gepek, bio je radni dan i nigdje žive duše, uživala sam... 
    Jel bio tko od vas na tom sajmu uopće, jel bude nekih dobrih popusta ili je to sam tak eto?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.