Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    16. Listopad 2017. 10:01

KungfuMaca

kaktus

ikyri

Ah ja imam 179-180cm. Koji broj noge imate?

Na svu srecu 40… I tu se osjecam kao big foot, al znam cure i s 42 i cak 43 brojem i znam da im je katastrofa ziva kupit ista osim tenisica

41. Kao mladju me to smetalo, pogotovo kad 41 nisi mogao naci nigdje, al sad vise nije takva situacija pa mi je ok. Sad dosta cesto udjem u 40 jer su i kalupi sve veci.

Ja imam 41. i nakon trudnoće mi je svod jedne noge se spustio i sad mi često treba br.42. Luda sam. Gledala sam nove UGGsice ..1999kn. Pa nisam toliko luda nikako. 

Sofia88
    16. Listopad 2017. 10:13

Dada probudio se vjerojatno 😁 a htjela sam curicu. Nema veze. Nek je živo i zdravo. Kaže mi teta da su njoj m zFnkem ultrazvuku rekli da je pišo a kad ono cura. 😁 Vidjet ćemo. 
    50kg, 170cm. 38/39 broj cipela 😁

Everything happens for a reason.

Katuska99
    16. Listopad 2017. 10:15

Znam da se puno o tom pisalo al ne mogu sve pratit, za kakve bolove se pije taj magnezij? Sa stolicom nemam problema, a pijem elebaby.

ikyri
    16. Listopad 2017. 10:23

Sofia88

Dada probudio se vjerojatno 😁 a htjela sam curicu. Nema veze. Nek je živo i zdravo. Kaže mi teta da su njoj m zFnkem ultrazvuku rekli da je pišo a kad ono cura. 😁 Vidjet ćemo.

Uf ti si baš jako mršava. 
    Ma to sa spolovima mi je apsurdno da danas itko fali. Pa barem imamo 100 pregleda. Gleda se sve od kosice na glavi. Meni je ginekologica rekla da mi cura ima duge trepavice... Ja sam ostala u šoku. Mala je stvarno imala duge trepavice

Sofia88
    16. Listopad 2017. 10:24

ikyri

Sofia88

Uf ti si baš jako mršava.
    Ma to sa spolovima mi je apsurdno da danas itko fali. Pa barem imamo 100 pregleda. Gleda se sve od kosice na glavi. Meni je ginekologica rekla da mi cura ima duge trepavice… Ja sam ostala u šoku. Mala je stvarno imala duge trepavice

Bila sam 47. Tri kilice sam dobila 😁

Everything happens for a reason.

ikyri
    16. Listopad 2017. 10:24

Magnezij je za grčeve! Dobit ceš jh u nogama po noci i ako maternica se grči pomaže spriječiti prerane kontrakcije i rano otvaranje. 

• Elviramagistic
    16. Listopad 2017. 10:25

Cure sve same mrsavice tu..ja sam kit a sad cu biti kit i pol..ahahahah..
    Sofia super za pregled :)) preslatka slikica

• paris
    16. Listopad 2017. 10:29

ikyri

KungfuMaca

kaktus

ikyri

Ah ja imam 179-180cm. Koji broj noge imate?

Na svu srecu 40… I tu se osjecam kao big foot, al znam cure i s 42 i cak 43 brojem i znam da im je katastrofa ziva kupit ista osim tenisica

41. Kao mladju me to smetalo, pogotovo kad 41 nisi mogao naci nigdje, al sad vise nije takva situacija pa mi je ok. Sad dosta cesto udjem u 40 jer su i kalupi sve veci.

Ja imam 41. i nakon trudnoće mi je svod jedne noge se spustio i sad mi često treba br.42. Luda sam. Gledala sam nove UGGsice ..1999kn. Pa nisam toliko luda nikako.

Dobar dan svima! Evo još jedne sa 178 cm, kg 70 trenutno, broj noge 40... 
    Što se tiče zdrave prehrane, kod mene se trenutno svodi na jabuke i mandarine jer mi se stalno jede nešto masno kao burek, majoneza i sl.. kontroliram se ali ne mogu si baš puno pomoći...  I naravno onda imam grižnu savjesti.
    Sofia, super slikice, drago mi je da je sve dobro. Ja se nadam da ćemo i mi dobiti neku normalnu ovaj tjedan. U prvoj trudnoći smo uspjeli malome uvijek samu guzu uslikati  A ni danas se baš ne voli fotkati 

Katuska99
    16. Listopad 2017. 10:29

Ok tnx, nemam s tim jos problema, nadam se da ni necu ubrzo 
    Sofia bas ti je slatka slikica :)
    Ja sad smrsavila jer sam na djabetes djeti haha, kilu 

panda102
    16. Listopad 2017. 10:50

A kako ste vi sve mrsave hehehehe Happines i ja smo iste visine priblizno ja sam 162 i imam 56kg. Najbolje se osjecam s 54kg ali zadnje vrijeme nema sanse. To znaci izgladnjavanje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.