Vec su i ljetne bebe 🙈🙈🙈 ocito vrijeme leti
Ma ne ti nisi u 19.tj trudnoce …dakle nisi u 5. mjesecu trudnoće… Nope…
A zar jesam??? Jer ja to ne vjerujem..haha
Tea ne znam..kod mene je bilo svega..bolovi svakakvi pa cekanje pregleda pa opet cekanje opet bolovi opet zabrinutost i tako u nedogled..sada se na neke bolove ne obazirem vise..normalno pratim ali ako znam da sam ih vec imala nisam u panici ali zato su svako malo novi neki bolovi cisto da se ne opustim previse..haha
Ili kao danas odn nocas curenje mlijeka ili kako se vec to zove u trudnoci..citala sam malo po forumima i ima cura koje vec od 16 tt su to imale...tako da se ne brinem previse ali svakako cu to natuknuti ginicu na pregledu
Ili kao danas odn nocas curenje mlijeka ili kako se vec to zove u trudnoci..citala sam malo po forumima i ima cura koje vec od 16 tt su to imale…tako da se ne brinem previse ali svakako cu to natuknuti ginicu na pregledu
Pa mislim da ti je to normalno, zljezde pod utjecajem hormona pocinju stvarat pomalo kolostruma, moze prestat pa opet pocet pred kraj, moze ostat tako. Nista zabrinjavajuce.
Ja kako dojim malo tako osjetim ponekad onu prepunjenost koja se javljala na pocetku dojenja i iza svakog skoka odnosno kako si je ona povecevala kolicinu mlijeka, valjda hormoni tako djeluju s obzirom da mala ima isti broj podoja vec mjesecima.
Ili kao danas odn nocas curenje mlijeka ili kako se vec to zove u trudnoci..citala sam malo po forumima i ima cura koje vec od 16 tt su to imale…tako da se ne brinem previse ali svakako cu to natuknuti ginicu na pregledu
Pa mislim da ti je to normalno, zljezde pod utjecajem hormona pocinju stvarat pomalo kolostruma, moze prestat pa opet pocet pred kraj, moze ostat tako. Nista zabrinjavajuce.
Ja kako dojim malo tako osjetim ponekad onu prepunjenost koja se javljala na pocetku dojenja i iza svakog skoka odnosno kako si je ona povecevala kolicinu mlijeka, valjda hormoni tako djeluju s obzirom da mala ima isti broj podoja vec mjesecima.
A mislim da je to zato jer su mi stvarno oogroomne (°)(°) i kako spavam na lijevom boku vecinom da tako gornja stiska donju itd..pa mozda i zato..mada ta lijeva me i stalno nesto bolucka i jedan dan mi je bradavica bila kao upaljena pa mozda sve zbog toga..navecer kada skidam grudnjak ne znam dal osjecam vece olaksanje ili bol..moram si i vece grudnjake kupiti
Tea dobro si napravila da ne cekas tamo na temi, jer tu ti je dinamicno stalno neka nesto kuka 😂 Vecinom smo ti tako izmedu 5-10tt i 14-18tt 🤗 Svaka ima neke svoje simptome i dane, a sve imamo ono zajednicko, brigu da donesemo tu bebu zivu i zdravu na ovaj svijet. Trenutno nas sve pere umor i stalno bi spavale, to krene tako od 5tt i izgleda traje do kraja 😁 Pitala si za cigarete, mislim da je tu neka spomenula da pusi? Ne moram govoriti o stetnosti, nek svako za sebe odluci. Pocni piti folnu ili elevit pronatal i hrani se sto zdravije, i provedi svaki dan na zraku dok je ovako lijepo vrijeme to je moj savjet!
Koji magnezij koristite? Ja sam valjda vec 4 razlicita kupila i svaki me okusom ili tjera na povracanje ili mi se okus pol dana vraca u usta. Grozno, tako svi imaju taj neki sintetski umjetni okus, bas su bljak...
Koji magnezij koristite? Ja sam valjda vec 4 razlicita kupila i svaki me okusom ili tjera na povracanje ili mi se okus pol dana vraca u usta. Grozno, tako svi imaju taj neki sintetski umjetni okus, bas su bljak…
Ja iz dm-a..mono je stavila sliku..super mi je
Koji magnezij koristite? Ja sam valjda vec 4 razlicita kupila i svaki me okusom ili tjera na povracanje ili mi se okus pol dana vraca u usta. Grozno, tako svi imaju taj neki sintetski umjetni okus, bas su bljak…
Ja kupila kalcij+magnezij citrat od Twinlaba. Problem je sto je meni preefin 😶 pocela s cajnom zlicom pa presla na jusnu (to je max dnevno). Malo razrijedim s vodom i mljac mljac. 😁
Ja imam neki iz dm-a (njihova marka) za cuclanje s narancom, okus nije los, malo kiselkasto, ali bas mi tog magnezija ostane po ustima, pa neko vrijeme imam osjecaj da sam pojela zlicu pijeska
Sortiraj odgovore
Najstariji