Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    16. Listopad 2017. 09:40

Ita i cure,
    Ja imam iz Dm magnezij, jer mi je od Dietpharma skup...
    Ja sam uzimala dvije sumece tablete od 400 mg, sto bi bilo sveukupno 800 mg dnevno, ali od kad pijem Elebaby koji sadrzi 57 mg magnezija, onda popijem tabletu i pol sumeceg magnezija cca i Elebaby, pa je to cca 700mg dnevno...ugl.do 800 mg dnevno se smije ! Magnezij moze imati i laksativan ucinak, pa onda se treba smanjiti...alj meni je sve vise manje ok s tom dozom. 
    Ja ga uzimam iskljucivo za bolove koji su skoro cijelo vrijeme prisutni....ako vi nemate bolove, onda je dovoljno 375 ili400 mg dnevno...nema potrebe vise..
    Nove cure dobrodosle !

ikyri
    16. Listopad 2017. 09:43

Ah ja imam 179-180cm. Koji broj noge imate?

16. Listopad 2017. 09:43

kaktus

Na ovom forumu sve neke mrsavice sicusne.. Ja sam 48 kila imala u osnovnoj skoli… Nije da sam neka debela, al ispod 60ak kg nisam godinama bila, doduse i imam 178cm, a sa 60kg izgledam ko kostur

Logicno na tvoju visinu, ja sam samo 163cm. Mislim, mrsavica sam kako god okrenes, ali mislim da je ovo malo rano da se kg vec skupljaju, sta ne? 

16. Listopad 2017. 09:45

ikyri

Na svu srecu 40... I tu se osjecam kao big foot, al znam cure i s 42 i cak 43 brojem i znam da im je katastrofa ziva kupit ista osim tenisica

ikyri
    16. Listopad 2017. 09:48

Ma nije. Puno toga je u vodi i crijevima koja su se proširila i sl... I velike su oscilacije tokom dana kod trudnica. 

16. Listopad 2017. 09:51

mono1111

Ita i cure,
    Ja imam iz Dm magnezij, jer mi je od Dietpharma skup…
    Ja sam uzimala dvije sumece tablete od 400 mg, sto bi bilo sveukupno 800 mg dnevno, ali od kad pijem Elebaby koji sadrzi 57 mg magnezija, onda popijem tabletu i pol sumeceg magnezija cca i Elebaby, pa je to cca 700mg dnevno…ugl.do 800 mg dnevno se smije ! Magnezij moze imati i laksativan ucinak, pa onda se treba smanjiti…alj meni je sve vise manje ok s tom dozom.
    Ja ga uzimam iskljucivo za bolove koji su skoro cijelo vrijeme prisutni….ako vi nemate bolove, onda je dovoljno 375 ili400 mg dnevno…nema potrebe vise..
    Nove cure dobrodosle !

Dietpharm sam popila 2 dana i prosljedila mami, kupila poslje od natural whealta i popila 2 i prosljedila dalje, kupila encian i cak popila 4, trazim clana familije za prosljedit dalje, uzela od muza neki iz ducana sa dodacima prehrani za sportaae i nakon pre vratila gdje sam ih nasla... Uglavnom ocaj zivi, sogi mi nudila neke tablete za zvakanje od ribizle, neznam koji proizvodjac, moguce dietpharm, nakon prve skoro ispovracala rucak... Ocito je problem u meni... U prvoj t sam kupovala mg direkt, one vrecice sto u usta sasipas, al tek to je skupo, kutija od 20 kom je 70 kn... Ici cu po taj u dm kad budem isla po malu u vrtic

Sofia88
    16. Listopad 2017. 09:53

Hellooo cure. Mm i ja smo bili na pregledu. Zajedno smo gledali kako se mrdulja i to samo kad se ja nasmijem. Hehe. Sve je u redu. Nazire se pišo, ali nismo sigurni nit je ona. Pričekat ćemo još. 😉😋

Everything happens for a reason.

• KungfuMaca
    16. Listopad 2017. 09:54

kaktus

ikyri

Na svu srecu 40… I tu se osjecam kao big foot, al znam cure i s 42 i cak 43 brojem i znam da im je katastrofa ziva kupit ista osim tenisica

41. Kao mladju me to smetalo, pogotovo kad 41 nisi mogao naci nigdje, al sad vise nije takva situacija pa mi je ok. Sad dosta cesto udjem u 40 jer su i kalupi sve veci.

ikyri
    16. Listopad 2017. 09:56

Sofia88

Hellooo cure. Mm i ja smo bili na pregledu. Zajedno smo gledali kako se mrdulja i to samo kad se ja nasmijem. Hehe. Sve je u redu. Nazire se pišo, ali nismo sigurni nit je ona. Pričekat ćemo još. 😉😋

Super!!! Što si ono ti željela? Na prvoj slici se pimpac vidi jasno :) 

• KungfuMaca
    16. Listopad 2017. 09:57

Sofia, preslatka je beba! Jel si to na drugoj fotki trlja okice? 😍😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.