Ja sam pojela smokij za doručak. 😂😂
Idem sad mixat neko voće da se popravim.
Ima netko danas pregled?
Uvijek imam barem jedno pakiranje zaleđenog šumsko voća. I onda kad imam junk food dan si smixam to i jabuku i sl... Imala sam plan krenut s tim i jogurtom ujutro, pa za ručak čeće jest ribu i sa što više povrća itd. Ali želje su baš jake. Tek kad sam se najela mogu razmišljat o zdravoj hrani😣😣
Ma ja normalno nemam uopce apetita do 15h. Doručak ne znam kad sam pojela. Sad vec oko 9h kriza!
Ja sam pojela smokij za doručak. 😂😂
Idem sad mixat neko voće da se popravim.
Ima netko danas pregled?
Kikiriki=orasasti plodovi=zdravo
Ja nemam vise nikakvih simptoma osim bolnih cica i ogromnog apetita. Imam 47-48kg vec 10-15 godina, jutros sam se vagala prije posla i prije dorucka, bila sam na 51.5kg. Ako tako nastavim, bit cu slonica do kraja trudnoce.
Ja nemam vise nikakvih simptoma osim bolnih cica i ogromnog apetita. Imam 47-48kg vec 10-15 godina, jutros sam se vagala prije posla i prije dorucka, bila sam na 51.5kg. Ako tako nastavim, bit cu slonica do kraja trudnoce.
Hahahahaha da baš s 48kg u slonicu.
Na ovom forumu sve neke mrsavice sicusne.. Ja sam 48 kila imala u osnovnoj skoli... Nije da sam neka debela, al ispod 60ak kg nisam godinama bila, doduse i imam 178cm, a sa 60kg izgledam ko kostur
Hahahahaha da baš s 48kg u slonicu.
Ali razumijem, svi smo naviknuti da imamo kontrolu nad svojim tijelom. U trudnoci koliko god misliš da imaš kontrolu u biti je nemaš.
Na ovom forumu sve neke mrsavice sicusne.. Ja sam 48 kila imala u osnovnoj skoli… Nije da sam neka debela, al ispod 60ak kg nisam godinama bila, doduse i imam 178cm, a sa 60kg izgledam ko kostur
Kaktus, nas 2 iste visine!
Sortiraj odgovore
Najstariji