Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Listopad 2017. 11:30

Budem isprobala... Mi imamo kutnu garnituru i veliki tabure od koze, to znam cistit s vlaznim maramicama, i naravno obucu. 

Katuska99
    16. Listopad 2017. 11:37

Meni domestos sad smeta, ne smeta mi sanitar ultra strong koji vrhunski cisti. Probaj s tim
    A za pecnicu iz dm-a neki sprej

Katuska99
    16. Listopad 2017. 11:39

Od 24. do 26.11. Dani beba djece i trudnica u wg. Jel iso ko prije nekad na te sajmove? Jel se moze kaj zanimljivo vidjet

16. Listopad 2017. 11:43

Katuska99

Od 24. do 26.11. Dani beba djece i trudnica u wg. Jel iso ko prije nekad na te sajmove? Jel se moze kaj zanimljivo vidjet

Ja nisam jer su mi cure oko mene rekle da bude bas guzva, da ima sajamskih popusta tipa na kolica i opremu, ali nista spektakularno sta ne mozes ulovit ovako po akcijama ako pratis. 

Katuska99
    16. Listopad 2017. 11:46

Aha tak sam si nes i mislila. Al mozda i odem malo pogledat.. a vi cure koje imate djecu, kad ste pocele kupovat kimbice, kolica i to? :)

little baby
    16. Listopad 2017. 12:00

Bila ja jedne godine ali samo radi mpp(modernih platnenih pelena),ovo sve ostalo meni bezveze. I tocno to sto je kaktus rekla
    S prvoj T smo kolica kupili kad sam bila oko 25 tj trudna jel smo naisli na super cijenu koja se stvarno isplatila pa smo ih uzelu. A sve ostalo tamo oko 30 tj smo krenuli kupovat i u 33 tjednu sve bilo spremno :)

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

16. Listopad 2017. 12:02

Katuska99

Aha tak sam si nes i mislila. Al mozda i odem malo pogledat.. a vi cure koje imate djecu, kad ste pocele kupovat kimbice, kolica i to? :)

Iza 25tjedna, prije 20og mi je bilo nekako rano, pa onda dok smo razgledali i odlucili se, tako negdje oko 25og je ispalo. Nisam opet htjela prekasno, jer sam se bojala da nebi mozda morala mirovat ili nesto tako pa nebi podnjela cinjenicu da mi to neko drugi bira. Robicu sam kupovala valjda od 12-13 tj ako bi na nesto naletila, pomalo, i tako te sve sitnice, em se financijski lakse podnese em nekako ima svoju car uvijek negdje nesto skicnut za bebu... Robicu sam prala i peglala sa 36 tj i onda dokupila sta mi je trebalo... I jedan savjet- nemojte pretjerivat, za 2-3 tjedna se opskrbite a ostalo se lako dokupi i vjerujte mi da cete biti zeljne mozda samo skoknut u h&m po jos dva bodija ili po hlačice i slično, nemojte si radit skladiste od stanova

ikyri
    16. Listopad 2017. 12:21

Kad sam za prvo kupovala bila sam u baby shopu kao da sam na marsu. Sve me zbunjivalo. Svi su mi nudili svašta... ovo ti treba ono ti treba i tako stalno... Pričali o sklapanju kolica i vožnji u dva smjera i sl... Zbunjena sam bila skroz. Dosta je bitno da su kolica uska... da sportski, košara i jaje se mogu okretat na obje strane... Sva ta kolica su dosta teška...tek kišobran kolica su lagana...ali teža za vožnju. Bitno  da imate jednu ručku...a ne dvije sastrane da kolica možete gurat jednom rukom... bitno je da se dužina ručka može prilagođavat...pogotovo za više cure i muževe... Ja sam sve kupila u sloveniji u baby shopu... sve je u startu bilo 15% jeftinije i još sam ubola popuste. Znala sam što hoću do 25.tj. a kupovala sam tako 33-35tj. 

ikyri
    16. Listopad 2017. 12:26

Robice sam puno dobila pa nisam znala što da kupujem. Robicu sam prekasno krenula kupovat. Kupujte stvari koje su vam zaista slatke i lijepe. Kad vam je nešto preslatko...kupite. 

• Luna26
    16. Listopad 2017. 13:06

Netko je spominjao slovensku stranicu mali vragci, kao da su jeftinija kolica i opcenito oprema za bebe..e sad zanima me da li je dostava free i vrse li uopce dostavu za hrv?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.