Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    little baby
    16. Listopad 2017. 13:45

Pikica3,sad sam skuzila da smo se druzile prije na Ljetnim bebama 2015  samo sam ja bila pod drugim imenom

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

ikyri
    16. Listopad 2017. 13:49

Katuska99

Meni ta bebeto izgledaju glomazno, nez
    Ima tko iskustva s peg peregom book plus

Ja ih imam. Meni su bila ok. Konstrukcija je sve trpila i plažu s ogromnim kamenjima i sve... lagana za vozit i s bebom od 10kg.  Malo mi je loš sportski dio zbog namještanja nagiba i sl... malo kao da se moglo to kvalitetnije napravit...ali kako se slaže s kolicima je izuzetno praktičan.

16. Listopad 2017. 13:59

I mi imamo book plus, samo sportski i jaje, kosaru nisam htjela. Meni je sve zadovoljavajuce. 
    Bebetto ima moj brat, predivna su, cvrsta, kvalitetana tkanina, jedino su jako glomazna i recimo sogi kad ih ide u svoj mali auto stavit u gepek moze zaboravit na ista drugo unutra, al svakako kad idete kupovat trazite da vidite i sklopljena i rasklopljena i sami probajte sklopit i dignut i sve... 

mono1111
    16. Listopad 2017. 14:27

Kaktus,
    Ti si kao ja sto se tice ciscenja wc - a, hahaha. Zajedno bi bas super cistile ! Ja imam ono sredstvo za definfekciju, i svaki dan spricam...ono 99 posto kakti ubija bakterije..
    Ja sam si kupila onu masku, u ljekarni, kirursku, pa neki put to stavim kad perem kupaonu....ali koristim Sanitar koji ima blazi miris nego Domestos...
    Inace, ta kirurska maska dobro dodje i kao gumica za kosu, hahaha, jer ju vjecito izgubim pa onda moram traziti druge solucije za vezanje kose.
    Jojjjj, meni jos tjedan dana do uzv !!!!

Veja
    16. Listopad 2017. 14:29

Helloo 😀 pitanje, s koliko tjedana se radi ultrazvuk preko trbuha? 

ikyri
    16. Listopad 2017. 14:33

Veja

Nakon 13. tj. 

Frajla
    16. Listopad 2017. 14:34

Veja

Meni su sa 13 tjedna radili oba, pa se nadam se ce iduci put samo preko trbuha

little baby
    16. Listopad 2017. 14:35

E vidis i ja sam razmisljala o toj masci jer svaki put kad ribam kupaonu zabijem nos i usta u umajicu. Isto koristim sanitar koji nema jak miris al svejedno opet ima miris. Inace sam i domeston koristila al sam ga sad pocela izbjegavat jer on je bas jak. Isto imam taj dezif. u bocici i malo malo dasku spricam s tim. 
    Joj ja imam za dva dana pregled i jedvaa cekam. A prije toga bila prije 4 tj. Svakih kolko vi idete na preglede? 

💜💚💛🧡🩷
    😇😇

little baby
    16. Listopad 2017. 14:36

*domestos

💜💚💛🧡🩷
    😇😇

16. Listopad 2017. 14:36

mono1111

Kaktus,
    Ti si kao ja sto se tice ciscenja wc - a, hahaha. Zajedno bi bas super cistile ! Ja imam ono sredstvo za definfekciju, i svaki dan spricam…ono 99 posto kakti ubija bakterije..
    Ja sam si kupila onu masku, u ljekarni, kirursku, pa neki put to stavim kad perem kupaonu….ali koristim Sanitar koji ima blazi miris nego Domestos…
    Inace, ta kirurska maska dobro dodje i kao gumica za kosu, hahaha, jer ju vjecito izgubim pa onda moram traziti druge solucije za vezanje kose.
    Jojjjj, meni jos tjedan dana do uzv !!!!

Ja nekad znam po dasci naspricat alkohola :) pa malo ostavim pa prebrisem papirnatim rucnikom, i da zahod brisem iskljucivo papirnatim rucnicima, nikakve krpe ne dolaze u obzir, samo ono sto mogu bacit isti tren... Bas mi je to slaba tocka 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.