Ma mene stalno nešto boli. Sve zateže lagano. Kondicija mi je na nuli…
Potpisujem. Probada, boli, zateze... Nakon 5 stepenica se osjecam ko da sam maraton trcala. I da, mucnine i dalje u 18-om tjednu iako manjeg intenziteta, ali bas me izluduju...
Ja sam već pošteno počela osjećati “udarce”, čak je i dragi osjetio, reko stavi ruku vidjet ćeš da nisu crijeva 😂🙈😊
Vec su i ljetne bebe 🙈🙈🙈 ocito vrijeme leti
Ma ne ti nisi u 19.tj trudnoce ...dakle nisi u 5. mjesecu trudnoće... Nope...
Ja sam već pošteno počela osjećati “udarce”, čak je i dragi osjetio, reko stavi ruku vidjet ćeš da nisu crijeva 😂🙈😊
Ja samo crijeva i srce svoje osjetim... drugo ništa.
Opa… otvorile su se ljetne bebe 2018.
Vec su i ljetne bebe 🙈🙈🙈 ocito vrijeme leti
Ovo sam ja otvorila ali mi je receno da se mogu prosvercat pod proljetne jer sam na granici 😂😂
U petak imam prvi pregled pa cu znat sa sigurnoscu termin 😂 uglavnom operirala endometriom, M i ja se fino vjencali, kupila test za ovulaciju i evo dobila 4 plusica (just in case) *jeej*
Pa posto sam pozvana da dodem ovdje, recite mi drage moje kako ste se osjecale u pocetku trudnoce?
P.S. cestitam vam svima ❤
💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜💙💚💛💜
Ja isto koristim sumeci magnezij ujutro nataste, ali ne pomaze mi bas
Od koliko mg??
Jer ja dnevno skoro i 800 mg magnezija uzimam.
Sumeci je od 375 cini mi se, kao to bi trebalo bit dovoljno da potakne probavu ali ocito nije dovoljno
Opa… otvorile su se ljetne bebe 2018.Vec su i ljetne bebe 🙈🙈🙈 ocito vrijeme leti
Ovo sam ja otvorila ali mi je receno da se mogu prosvercat pod proljetne jer sam na granici 😂😂
U petak imam prvi pregled pa cu znat sa sigurnoscu termin 😂 uglavnom operirala endometriom, M i ja se fino vjencali, kupila test za ovulaciju i evo dobila 4 plusica (just in case) *jeej*
Pa posto sam pozvana da dodem ovdje, recite mi drage moje kako ste se osjecale u pocetku trudnoce?
P.S. cestitam vam svima ❤
Da sumiram... prvo ti nije jasno da si trudan istovremeno čekanje pregleda traje godinama... kad shvatiš da srce.kuca taman krenu mučnine ili umor ili glavobolje ili manjak energije i pospanost ili sve navedeno...Tada shvatiš da bit trudan uopće nije zabavno... onda čekaš taj 12.tj da napokon obaviš pretrage i malo odahneš... ali i dalje čekaš pratiš simptome brineš se... itd...
Danas sam vozila 250km, i bila tak umorna kao da sam prohodala toliko
Sortiraj odgovore
Najstariji