Jos jedno pitanje, kako stojite sa sredstvima za ciscenje? Ja ribala pecnicu sad, naspricala permetalom, doduse navukla sam majicu prko nosa, al ipak si mozgam koliko su stetna ta isparavanja tipa domestos, permetal i sva ta sr.... s jakim mirisom... Imam inace naviku sve tipa kupaona i kuhinja cistit agresivnim sredstvima
Eh ja sam 175cm 87 kg sada sa 5mj tr. Noga broj40
Ma sve je to lipo to su slatki kili jer je u nama mala bebica sve će to s vremenom nestati. Prema tome uživajte jer svaki zalogaj nam je sladak s razlogom🤗🤗🤗
Jos jedno pitanje, kako stojite sa sredstvima za ciscenje? Ja ribala pecnicu sad, naspricala permetalom, doduse navukla sam majicu prko nosa, al ipak si mozgam koliko su stetna ta isparavanja tipa domestos, permetal i sva ta sr…. s jakim mirisom… Imam inace naviku sve tipa kupaona i kuhinja cistit agresivnim sredstvima
Ljube evo ti savjet za pečnicu...alkoholni ovat pola deca sok od limuna i dvije žlice sode napraviš smjesu utrljaj na polu ugrijanu pečnicu i ostavi pola sata potom lagano sa spužvom izglancaš i gotovo....za wc školjku kadu staviš dec alkoholnig octa jednu žlicu sode i jednu žlicu praška za robu uliješ u wc školjku poklopi drži pola sata...za kadu i slavine dec octa dvje žlice sode i malo paste za zube sok od limuna
Jos jedno pitanje, kako stojite sa sredstvima za ciscenje? Ja ribala pecnicu sad, naspricala permetalom, doduse navukla sam majicu prko nosa, al ipak si mozgam koliko su stetna ta isparavanja tipa domestos, permetal i sva ta sr…. s jakim mirisom… Imam inace naviku sve tipa kupaona i kuhinja cistit agresivnim sredstvima
Ljube evo ti savjet za pečnicu…alkoholni ovat pola deca sok od limuna i dvije žlice sode napraviš smjesu utrljaj na polu ugrijanu pečnicu i ostavi pola sata potom lagano sa spužvom izglancaš i gotovo….za wc školjku kadu staviš dec alkoholnig octa jednu žlicu sode i jednu žlicu praška za robu uliješ u wc školjku poklopi drži pola sata…za kadu i slavine dec octa dvje žlice sode i malo paste za zube sok od limuna
Joj isprobavala sam vec te kombinacije ocat, linun, soda, ali uvijek imam osjecaj da mi kupaona nije dovoljno cista
Ljube evo ti savjet za pečnicu…alkoholni ovat pola deca sok od limuna i dvije žlice sode napraviš smjesu utrljaj na polu ugrijanu pečnicu i ostavi pola sata potom lagano sa spužvom izglancaš i gotovo….za wc školjku kadu staviš dec alkoholnig octa jednu žlicu sode i jednu žlicu praška za robu uliješ u wc školjku poklopi drži pola sata…za kadu i slavine dec octa dvje žlice sode i malo paste za zube sok od limuna
Joj isprobavala sam vec te kombinacije ocat, linun, soda, ali uvijek imam osjecaj da mi kupaona nije dovoljno cista
To je krivo mišljenje a očisti bolje od svih sredstava,vjeruj mi.
To je krivo mišljenje a očisti bolje od svih sredstava,vjeruj mi.
A vjerojatno, al ocito imam onaj neki tik ako kupatilo ne smrdi po domestosu noje to to... Ja perem kupaonu kad god nam je neko bio u gostima, i ako su nam trenutacno gosti tu ne mogu otic pisat bez da dezinficiram dasku ako je neko bio u kupaoni... E sad me zamislite iza poroda u kupaoni koju djeli x zena, majko mila, sestra stoji nad mojom glavom i ceka da se popisam, krv mi curi niz nogu, a ja dezinficiram dasku s 3 sredstva, mislim da me proglasila ludjakinjom godine kad se vratila u sestrinsku sobu
Što se pecnica cisti? Evo savjet za pećnicu... vlažne pampers maramice. Bez šale. To skine jednim potezom 1 prst debelog sudokrema... I onda na zagorene dijelove malo pošpricaš čuda ili staviš žličicu sode i preliješ liminovim sokom... i očistiš za 3h cca.
Ja pocela koristiti sodu i alkoholni u trudnoci za ciscenje sudopera, od bijelog granita, koji je uzas za ciscenje. Cisti bolje od svih onih agresivnih sredstava sto sam prije koristila, a sto je najbolje, cak mi je i ugodnog mirisa (mislila sam da ce smrditi).
Vlažne maramice vam skidaju sve vrste ljepila sa kantica posudica i sl... smolu s auta, sve masne površine brzo očiste... nakon samo treba proć sredstvom za stakla da se izglanca...
Očistila sam roštilj s vlažnim maramicama... skup sport... ali nisam druge mirise podnosila... Moja mama se šokirala... Nije baš mislila da ću moć.
Sortiraj odgovore
Najstariji