Netko je spominjao slovensku stranicu mali vragci, kao da su jeftinija kolica i opcenito oprema za bebe..e sad zanima me da li je dostava free i vrse li uopce dostavu za hrv?
Gledala sam stranicu dostava je 16€ako je teže od 50kg onda je skuplja,e sad iskreno i nisu jeftini...u citya u baby land je jeftinije i to od 40-90¥
Aha tak sam si nes i mislila. Al mozda i odem malo pogledat.. a vi cure koje imate djecu, kad ste pocele kupovat kimbice, kolica i to? :)
Mi smo tek negdje od polovice 7.mj. išli baš kupovati stvari, a do tada sam uglavnom razgledavala i do trenutka kad smo išli u shopping već sam znala što hoću pa onda nije bilo prevelikih dilema pogotovo za kolica, krevetić, komodu i sl. Za kolica gledajte da vam budu praktična, da se lako sklapaju i što lakša jer ćete ih možda morati gurati i vući preko stepenica dok vam je beba na rukama - moj se nije htio uopće voziti u kolicima pa sam često teglila i njega i kolica. I da, da vam stanu u lift ako živite u zgradi s liftom i u auto.
Robicu sam tako po sitno kupovala isto od 7.mj. i nekako sam do 35 tjedna imala više manje sve spremno. A pelene, kozmetiku, stvari za bolnicu to sam sredinom 8.mj. riješila.
Inače i ja sam, kako je i Ikyri napisala bila sva zbunjena u tim dućanima u prvoj trudnoći, sad nekako znam točno što mi treba, a što ne,i mislim da će popis biti puno kraći.
usput netko je spomenuo moderne platnene pelene, ja imam nove jednom oprane i nikad korištene pelene (i zaštitne gaće i sl.) koje ne namjeravam koristiti pa ako kojoj treba slobodno se javite za detalje.
Mene konkretno zanimaju kolica bebeto sa te stranice. U hrv su oko 5000-6000 kn, a tu na stranici su oko 3500kn + dostava od 16€ stvarno nije puno.
Meni ta bebeto izgledaju glomazno, nez
Ima tko iskustva s peg peregom book plus
Dostava i preuzimanje robe:
Robu dostavljamo u suradnji s našim dugogodišnjim partnerom GLS - General Logistics System - http://www.gls-slovenia.com/
Dostavu vršimo na području Republike Hrvatske uključivo i sve otoke.
Cijena dostave je 8,00 EUR do 2 paketa težine do 50 kg . Za naruđbe koje imaju više paketa od 2 cijenu za dostavu čemo vam javiti putem emaila ili telefona.
Svi će proizvodi biti zapakirani tako da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom transporta.
Naručene artikle dostavljamo na području cijele Hrvatske.
Panda hvalaaa
Ja sam za bebeto kolica cula sve najbolje, a i jako su mi lijepa 😊
Ako bude sta trebalo iz slovenije imate mene hahaha vrlo rado cu vam pomoci ako mogu...
jos 7 dana do UZ....ne ne brojim...ne neee
Super panda, bas se mislim kako cu iskomunicirati narudzbu. Ukoliko se odlucim na kupnju kolica javim se tebi da mi sastavis mail 😁
Panda proletit ce tih 7 dana.. samo opusteno.
Meni ta bebeto izgledaju glomazno, nez
Ima tko iskustva s peg peregom book plus
Mi ih imamo i odlicna su nam,lagana. Nisu glomazna lako se sklapaju i sve ostalo. Imamo 3u1
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Sortiraj odgovore
Najstariji