Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teich14
    14. Listopad 2017. 12:26

Cure evo javljam se od jucer sam u Vinogradskoj na odjelu..ugl.sumnjaju na vanmaternicnu trudnocu ali nigdje na ultrazvuku ju ne pronalaze..beta je u laganom padu..neznaju ni oni sami jos nista..a ja sam okei poslozila sam si neke stvari u glavi.pa kako mora biti neka bude..

👩🏻35.g. Pcos +IR
    👦🏻35.g.
    2017.g vanmaternicna t
    1.IUI-❌
    2.IUI- 👧🏻7/2020

Honey
    14. Listopad 2017. 12:29

Super Malena! 😀 Bit ce beta kako treba ti si stvarno posteno pocekala sa zakasni m! Mene sise manje bole nego na pocetku, vise onako smetaju kad spavam na boku. Presretna jer me jos mucnine nisu zadesile! Evo bas idem frigat lignje, nom nom 😍 
    Panda skroz te razumijem, ja se moram samo do cetvrtka strpit a vec me nervoza od nestrpljenja! 
    Nadam se da ce se Teich javiti sa super vijestima kako je i Ninnach 🤞

Honey
    14. Listopad 2017. 12:31

Teich zao mi je 😔 drz se i nadam se da ce sve brzo proci ❤

ikyri
    14. Listopad 2017. 12:41

Teich14

Cure evo javljam se od jucer sam u Vinogradskoj na odjelu..ugl.sumnjaju na vanmaternicnu trudnocu ali nigdje na ultrazvuku ju ne pronalaze..beta je u laganom padu..neznaju ni oni sami jos nista..a ja sam okei poslozila sam si neke stvari u glavi.pa kako mora biti neka bude..

Jako mi je žao! Nadam se da će sve proć bez komplilacija. Drži se. 

• KungfuMaca
    14. Listopad 2017. 12:51

A joj, Teich, to mi je prijateljica prosla, bas mi je zao! A jel vide sta u maternici? Drzi se i javljaj sto su ti rekli!! 😙😙😙

panda102
    14. Listopad 2017. 13:04

Je li ima neko da mi napise kako mozemo znati ili da li uopce postoje neki simptomi vanmatericne trudnoce ☹️

• KungfuMaca
    14. Listopad 2017. 13:22

panda102

Je li ima neko da mi napise kako mozemo znati ili da li uopce postoje neki simptomi vanmatericne trudnoce ☹️

Krvarenje, jaki bolovi, niska beta. Ali utvrdjuje se uzv-om, kad vide da plod nije u maternici, najcesce zapne u jajovodu

ikyri
    14. Listopad 2017. 14:23

Jučer je ipak bio petak 13. Danas će sve bit malo bolje! Baš mi je drago da necu bit trudna po ljeti. Sad na suncu vidim da mi tlak pada i da nemogu... trčim u hlad. Mislim da se nebi mogla pomaknut po ljeti. 

Ena @
    14. Listopad 2017. 15:14

ikyri

Jučer je ipak bio petak 13. Danas će sve bit malo bolje! Baš mi je drago da necu bit trudna po ljeti. Sad na suncu vidim da mi tlak pada i da nemogu… trčim u hlad. Mislim da se nebi mogla pomaknut po ljeti.

I meni .. nemas pojma koliko..  7 i 8 mj umirala sam.. a sad 9mj mi bas zakon. Takvo mi vrijeme bas odgovara. 😊 
    Mene danas guzica boli. Otkad se probudila svaki korak bas bolan. 

url=https://lilypie.com]

14. Listopad 2017. 15:58

Ena @

ikyri

Jučer je ipak bio petak 13. Danas će sve bit malo bolje! Baš mi je drago da necu bit trudna po ljeti. Sad na suncu vidim da mi tlak pada i da nemogu… trčim u hlad. Mislim da se nebi mogla pomaknut po ljeti.

I meni .. nemas pojma koliko.. 7 i 8 mj umirala sam.. a sad 9mj mi bas zakon. Takvo mi vrijeme bas odgovara. 😊
    Mene danas guzica boli. Otkad se probudila svaki korak bas bolan.

9mj, ha? 
    Nije da polovica destetog vec kuca na vrata haha
    Trudnicki mozak i pojmanje vremena 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.