Razmisljam sta sam jela, da je bar nest zdravo :D
Burek od spinata i sira, pad thai, i neke kekse s kakaom.
Popit cu sada i sutra onda, tnx
Ja isto koristim sumeci magnezij ujutro nataste, ali ne pomaze mi bas
Ja isto koristim sumeci magnezij ujutro nataste, ali ne pomaze mi bas
Od koliko mg??
Jer ja dnevno skoro i 800 mg magnezija uzimam.
Cure sad se probudim i flekica na pidami..pa jel moguce da mi vec curi mlijeko?? Samo na lijevoj strani na kojoj spavam...prvo gledam sta je to mokro a onda mi je sinulo sta je
Cure sad se probudim i flekica na pidami..pa jel moguce da mi vec curi mlijeko?? Samo na lijevoj strani na kojoj spavam…prvo gledam sta je to mokro a onda mi je sinulo sta je
Obicno se kasnije javlja, ali moguce je i tako rano. Prati malo, pa ako ce ti kreniti i preko dana nabavi si one jastucice za grudnjak, da ti nebi nekada u nezgodnom trenu krenulo
Cure sad se probudim i flekica na pidami..pa jel moguce da mi vec curi mlijeko?? Samo na lijevoj strani na kojoj spavam…prvo gledam sta je to mokro a onda mi je sinulo sta je
Ma moguce ali sigurno jer si je dobro stisnula jer si ležala na njoj. Nebi još trebalo počet curit.
Sad se sjecam da mi je bilo iato neku vecer vec onamo posuseno ali samo malo ko kovanica od 50 lipa..isto nakon spavanja..a moguce..budem pitala ginica
Pozz pitanje...pije li tko od vas plivit total tablete...donjela mi mama kutiju...unutra pise da smiju trudnice ali mene je strah zbog onog vitamina A kazu da on bas nije dobar u trhdnoci...
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji