Moj je bas bas aktivan. Na ovom zadnjem uzv mi ni bilo bas svejedno. Dr tiska preko trbuha i lovi ga da ga moze snimit, a on se mice, mase nogama rukama.. svrba nos. I tako neda se on iznutra a ni dr izvana.. na momente nisam znala zbog ceg me zabolilo zbog nje il zbog njega. 😂
url=https://lilypie.com]
Moj je stavio obje ruke iza glave i malo gurao dok ga je malo stisnula s ultrazvukom.
Cure, svima zahvaljujem jos jednom na podrsci! ❤
Ajme, divno je sto osjetite bebe, jedva cekam taj period! I sad mi je puno bliza beba kad sam je jucer vidjela onako u krupnom planu na ekranu! Zao mi je sto nisam dobila slicku, al budem za 2 tjedna! 😍
Ikyri.. hahaha on lezerno to.. kao ajde snimaj me. Jesam ti lep?? 🤣
Maco.. super ti je to.. bas poseban osjecaj. Al u pocetku mi nije bas bilo cool.. nisi naviknut na tak nesto. A onda se naviknes.. pa ti i fali kad je mir. Ko meni recimo.. ja odmah mislim da nesto nije u redu. Al dobar je.. slusa me pa se javi. Hihi 🤗
url=https://lilypie.com]
Grazia,
Super za GV.
Cure,
Koje ste preko 12, 13 tt, da li vas cicke manje bole?? Naravno da me panika uhvatila jucer !
To ti je skroz normalno Mono, tako je meni bilo sva tri puta😊U pocetku bole za pop..., a poslije ka da nisi ni trudna.Zato i je blazeno to drugo tromjesecje, pretezno bez tegoba,barem u moja sva tri slucaja😘
Ja sam cijelu noc razmišljala i sanjala kako u biti nemam trbuha i ne osjetim bebu i kako nešto nije uredu... Uzas!
Jutro! Ajoj uzas! Dobro da si sad bila na uzv i da je sve ok. Ja cu popizdit do svog prvog pregleda...i bez nocnih mora...
Jutro! Ajoj uzas! Dobro da si sad bila na uzv i da je sve ok. Ja cu popizdit do svog prvog pregleda…i bez nocnih mora…
Ma bila sam da u utorak. U prvoj sam osjetila bebu tek kad sam bila oko 19tj trudna. Ali svejedno se brinem malo... Imala sam grozne snove cijelu noc. Baš me uznemirilo.
Jutro! Ajoj uzas! Dobro da si sad bila na uzv i da je sve ok. Ja cu popizdit do svog prvog pregleda…i bez nocnih mora…
Ma bila sam da u utorak. U prvoj sam osjetila bebu tek kad sam bila oko 19tj trudna. Ali svejedno se brinem malo… Imala sam grozne snove cijelu noc. Baš me uznemirilo.
Ako ti je posteljica sprijeda mozda ces i kasnije osjetit bebu ovaj put.
Meni je najgore sto ne mogu kafe popit....pa zar se i to desava!!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji