Iskreno, stat ću na loptu, nalaz me je malo spustio, al ne želim paničariti. Vidjet ću sa suprugom navečer što ćemo dalje. Možda odem na Nifty, al to je to, jer sigurno neću pobaciti, ali ako ipak je Down, voljela bih znati, tj. pripremiti se na to do rođenja bebe. Bit će kako bude. Ono nešto unutarnje mi i dalje govori da je sve u redu.
Najbitnije da znas u sebi da je sve okej, to je majcinski instinkt, koji te vec sad veze sa tvojom mrvom.
Vjerujem da ce sve bit okej, drzim fige i tu smo sve ako ces trebat neki savjet ili samo s nekim brbljat
Ako ikako mozes napravi Nifty. Moja frendica je lani imala slican nalaz tvome i nije zeljela strepiti pa je napravila Nifty test koji je dosao dobar i ljetos je rodila lijepu zdravu curku :) kombinirani je cista statistika i po meni totalno glupa pretraga jer su to samo neki glupi postoci, ali opet covjeka kopka..
Pozdrav svima! Pratim vas dugo ali nikako da se javim, evo sad me nalaz kungfmace ponukao da se javim jer znam da je sigurno u frci i dilemama. Meni je u prvoj trudnoci bio puno losiji nalaz od tvog (ne znam koliko godina imas, ali to obicno sroza rezultate nalaza sto si starija), nakon sto sam se konzultirala sa 2 ginica nekako sam instinktivno odlucila da necu na amnio i na svu srecu dijete se rodilo potpuno zdravo. Hocu reci, slusaj svoj unutarnji glas i ako ti on govori da je sve u redu, sigurno je tako :) Ako i dalje budes u dilemi razmisli o nekom dodatnom testu. Postoji i panorama test...
Inace sad sam 2. trudna, 17+2. Za sada trudnoća potpuno drugacija od prve. Zelim vam svima sto manje stresa oko ovih neizbjeznih briga u trudnoci i zdravu djecicu :-)
Iskreno, stat ću na loptu, nalaz me je malo spustio, al ne želim paničariti. Vidjet ću sa suprugom navečer što ćemo dalje. Možda odem na Nifty, al to je to, jer sigurno neću pobaciti, ali ako ipak je Down, voljela bih znati, tj. pripremiti se na to do rođenja bebe. Bit će kako bude. Ono nešto unutarnje mi i dalje govori da je sve u redu.
Najbitnije da znas u sebi da je sve okej, to je majcinski instinkt, koji te vec sad veze sa tvojom mrvom.
Vjerujem da ce sve bit okej, drzim fige i tu smo sve ako ces trebat neki savjet ili samo s nekim brbljat
E, bas i ja to htjedoh rec, bitno ti je sto ti osjecas, tomu bi ipak vise vjerovala nego nekom statistickom podatku 😉 slusaj ti svoje srce i bit ce to sve super, think pink 😀
Cure, hvala vam na podrsci! Divne ste! Evo, ja otisla na kavu s prijateljicsma s faksa da im obznanim sretnu vijest o trudnoci, to me odmah diglo, nastavljamo dalje po planu, a stvarno imam odjecaj da je sve ok i da ce bit kako treba. Javim cim odlucim hocu li na Nifty 😚
Dobar dan.
Dosla s posla i zalegla na kauc. Prisla bolest sa maloga na mene.
Grozan kasalj i temperatura zasad 37.5
Opskrbila sam se medom limunom cajem od sljeza i kupila sam lupocet. Valjda ce brzo proci i nece na gore otici.
Jedino kasalj je grozan svako malo me posteno u stomaku presjece kad kasljem.
Ja nikakve testove nisam radila u prvoj T, necu ni u drugoj.
Znam da bi svakako rodila kakvi god rezultati pa onda mi se ne da stresirat.
Ja i malac lezimo na kaucu pokriveni do usiji i lijecimo se. Mm nam je medicinska sestra 😂😂😂
Pikica super!!!
Kungfu Maca baš mi je drago da si tako pozitivna. Bit ce sve super ja sam sigurna. Ja sam govorila samo kako bi ja postupila jer bi me nervoza pojela! Sretno!
Dobrodošle nove curke!
Pa na pocetku crveno na papiru,no kasnije se pretvorilo u smede…sada se jedva vidi..tako mi je bilo i neki dan kad sam hitno isla ginekologu..:/
Neznam je si li se na kraju javila? Je li sve ok?
Pa na pocetku crveno na papiru,no kasnije se pretvorilo u smede…sada se jedva vidi..tako mi je bilo i neki dan kad sam hitno isla ginekologu..:/
Neznam je si li se na kraju javila? Je li sve ok?
Nije se javila..bas se i ja cijeli dan pitam sta je na kraju bilo
Sortiraj odgovore
Najstariji