Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    14. Listopad 2017. 16:21

kaktus

Ena @

ikyri

Jučer je ipak bio petak 13. Danas će sve bit malo bolje! Baš mi je drago da necu bit trudna po ljeti. Sad na suncu vidim da mi tlak pada i da nemogu… trčim u hlad. Mislim da se nebi mogla pomaknut po ljeti.

I meni .. nemas pojma koliko.. 7 i 8 mj umirala sam.. a sad 9mj mi bas zakon. Takvo mi vrijeme bas odgovara. 😊
    Mene danas guzica boli. Otkad se probudila svaki korak bas bolan.

9mj, ha?
    Nije da polovica destetog vec kuca na vrata haha
    Trudnicki mozak i pojmanje vremena

Hahaha a ja isto čitam i mislim se kako je 9mj. super. Hahahaha! Ide to. Za 2tj. ce vec krenut s Bozicnim ukrasima itd...

Ena @
    14. Listopad 2017. 16:26

Da ja jos u 9mj. 😊 lete mi i dani i tj i mjeseci. Ugl bitno je da ste skuzile. 😋 

url=https://lilypie.com]

ikyri
    14. Listopad 2017. 17:27

Bas se vidi taj manjak dosade na forumu. Mir i tišina. 

• Elviramagistic
    14. Listopad 2017. 17:30

Hahahaha..a ono polovica 10.mj..super 😂😂😂 meni isto sada idu brze dani..

Teich jako mi je zao..drzi se..nadam se da ce sve proci bez komplikacija i da ces uskoro imati urednu trudnocu i lijepu bebicu😘

• Malena123
    14. Listopad 2017. 18:55

Teich14, držim fige i nadam se da će sve biti OK. 

Ivanasu
    14. Listopad 2017. 19:06

Teich14, nadam se da ce biti sve ok. Javi nam se svakako.
    Curke, uzimate li vi jos kakve vitamine osim ovih klasicnih prenatal, ja sam kupila od Twinlaba, a sad razmisljam bi li trebalo jos nesto uz njih. Pije li ih mozda jos netko? Ako da, pijete li jednu ili dvije dnevno? Na hrv deklaraciji pise 1 dok na bocici 2🙈

Bublica123
    14. Listopad 2017. 19:28

Ivanasu

Teich14, nadam se da ce biti sve ok. Javi nam se svakako.
    Curke, uzimate li vi jos kakve vitamine osim ovih klasicnih prenatal, ja sam kupila od Twinlaba, a sad razmisljam bi li trebalo jos nesto uz njih. Pije li ih mozda jos netko? Ako da, pijete li jednu ili dvije dnevno? Na hrv deklaraciji pise 1 dok na bocici 2🙈

Ja pijem po jednu tabletu...mislim da ne treba vise nista jer u tim prenatal su svi potrebni vitamini...ja sam u prvoj trudnoci samo pila folnu od twinlaba a sad sam uzela elevit :)

ikyri
    14. Listopad 2017. 20:15

Zdrava prehrana. Vitamini nikad nece moc zamjenit zdravu prehranu. Mene svrbe cice dosta... 

• ita87
    14. Listopad 2017. 21:20

Joj ja danas cijeli dan vani i zaboravila popit elevit. Da popijem sada ili da preskocim jedan dan?

mono1111
    14. Listopad 2017. 21:30

Teich,
    Kolika je beta??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.