Jučer je ipak bio petak 13. Danas će sve bit malo bolje! Baš mi je drago da necu bit trudna po ljeti. Sad na suncu vidim da mi tlak pada i da nemogu… trčim u hlad. Mislim da se nebi mogla pomaknut po ljeti.
I meni .. nemas pojma koliko.. 7 i 8 mj umirala sam.. a sad 9mj mi bas zakon. Takvo mi vrijeme bas odgovara. 😊
Mene danas guzica boli. Otkad se probudila svaki korak bas bolan.
9mj, ha?
Nije da polovica destetog vec kuca na vrata haha
Trudnicki mozak i pojmanje vremena
Hahaha a ja isto čitam i mislim se kako je 9mj. super. Hahahaha! Ide to. Za 2tj. ce vec krenut s Bozicnim ukrasima itd...
Da ja jos u 9mj. 😊 lete mi i dani i tj i mjeseci. Ugl bitno je da ste skuzile. 😋
url=https://lilypie.com]
Hahahaha..a ono polovica 10.mj..super 😂😂😂 meni isto sada idu brze dani..
Teich jako mi je zao..drzi se..nadam se da ce sve proci bez komplikacija i da ces uskoro imati urednu trudnocu i lijepu bebicu😘
Teich14, nadam se da ce biti sve ok. Javi nam se svakako.
Curke, uzimate li vi jos kakve vitamine osim ovih klasicnih prenatal, ja sam kupila od Twinlaba, a sad razmisljam bi li trebalo jos nesto uz njih. Pije li ih mozda jos netko? Ako da, pijete li jednu ili dvije dnevno? Na hrv deklaraciji pise 1 dok na bocici 2🙈
Teich14, nadam se da ce biti sve ok. Javi nam se svakako.
Curke, uzimate li vi jos kakve vitamine osim ovih klasicnih prenatal, ja sam kupila od Twinlaba, a sad razmisljam bi li trebalo jos nesto uz njih. Pije li ih mozda jos netko? Ako da, pijete li jednu ili dvije dnevno? Na hrv deklaraciji pise 1 dok na bocici 2🙈
Ja pijem po jednu tabletu...mislim da ne treba vise nista jer u tim prenatal su svi potrebni vitamini...ja sam u prvoj trudnoci samo pila folnu od twinlaba a sad sam uzela elevit :)
Zdrava prehrana. Vitamini nikad nece moc zamjenit zdravu prehranu. Mene svrbe cice dosta...
Joj ja danas cijeli dan vani i zaboravila popit elevit. Da popijem sada ili da preskocim jedan dan?
Sortiraj odgovore
Najstariji