pikiceee
evo da se i ja javim, ne moram više vadit betu, imam uzv 23.10. pa ćemo tada znat nešto više
Pikice, super za srceko i da je sve ok 😀
Daaa...jako sam sretna i napokon mirna
pikiceee
evo da se i ja javim, ne moram više vadit betu, imam uzv 23.10.pa ćemo tada znat nešto više
Jupiiii...svi cemo zajedno cekati proljece i nase male pticice❤❤❤❤
Evo, da javim, mi odlucili da necemo dalje prckati, s obzirom da pozitivni rezultat nece donijeti novi ishod, a samo vuce na daljnje pretrage. Sta bude-bude, a mi uzimamo da je sve ok :)
Bravo Maco, tako i treba, sa mirom do kraja 😘
Pikica cestitam! Ja se nadam istom za 6 dana! ❤
Bravo Maco, tako i treba, sa mirom do kraja 😘
Pikica cestitam! Ja se nadam istom za 6 dana! ❤
Brzo ce proci 6 dana...bas je nekako olaksanje kad dobijes slikicu❤
Evo, da javim, mi odlucili da necemo dalje prckati, s obzirom da pozitivni rezultat nece donijeti novi ishod, a samo vuce na daljnje pretrage. Sta bude-bude, a mi uzimamo da je sve ok :)
Sve ce biti ok...sigurna sam
Maca
Dobro ste odlucili! Nebi niti ja dalje prckala po tome. Kakav god ishod da bio to ce i dalje biti tvoja beba, koju ces bez obzira na bilo sta voljet najvise na svijetu. 🤗 l evo iskreno ja imam dobar filing i vjerujem da bude bas sve ok.
Ja danas cijeli dan bebu uopce nisam osjetila i bas sam se zabrinula.. noo sad predvecer legla i pricam mu. Da di je? Sta radi? Nemoze spavat cijeli dan. I zacas pocne on rostanjit.. hehehe 😁 Moja beba bas cool. Hihi i super mi je da me vec slusa.. 🤣🤗
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji