Cure, a koje vitamine i u kojim kolicinama apsorbirate iz hrane? Jel imate uopce ideju, jel to 70mg ili 700mg ili nesto skroz trece?
Jeste u deficitu ili je ipak previse?
Sad necu ic na onu izjavu nase mame bla bla, al pitajte zene koje imaju klince od 15godina jesu uzimale prenatale… Mislim da nas farmaceutska industrija samo zbunjuje, a sve je doslo iz amerike gdje trudnica ne pojede tri postene vocke u trudnoci… Radje prosecite na plac, trenutacno ima svega, pa malo jabuka, bundeva, riba, orah, brokula i usput koja zraka sunca ucine cuda
Ma kuzim ja sve...imam ih troje i nisam pila vitamine jer mi bilo jakooo zloo...sad mi mama donjela te plivit pa ak smijem sta da ne uzmem naravno ak mi nebu i po njima zlo....al od pocetka pijem folnu kiselinu i magnezij
[/url
Vidi za folnu ako imaš folne onda možeš folnu s bilokojim multivitaminom…Ako nema folne bolje kupit nešto bolje.
Ja pijem folnu i magnezij.i sad mi donjela te plivit total…unutra ima i folna
[/url
Vidi za folnu ako imaš folne onda možeš folnu s bilokojim multivitaminom…Ako nema folne bolje kupit nešto bolje.
Ja pijem folnu i magnezij.i sad mi donjela te plivit total…unutra ima i folna
[/url
B vitamin vecinom samo piškimo...pa nam je urin kričavo žut. Sve ostalo je ok.
Cure, a koje vitamine i u kojim kolicinama apsorbirate iz hrane? Jel imate uopce ideju, jel to 70mg ili 700mg ili nesto skroz trece?
Sad necu ic na onu izjavu nase mame bla bla, al pitajte zene koje imaju klince od 15godina jesu uzimale prenatale… Mislim da nas farmaceutska industrija samo zbunjuje, a sve je doslo iz amerike gdje trudnica ne pojede tri postene vocke u trudnoci… Radje prosecite na plac, trenutacno ima svega, pa malo jabuka, bundeva, riba, orah, brokula i usput koja zraka sunca ucine cuda
Ma kuzim ja sve…imam ih troje i nisam pila vitamine jer mi bilo jakooo zloo…sad mi mama donjela te plivit pa ak smijem sta da ne uzmem naravno ak mi nebu i po njima zlo….al od pocetka pijem folnu kiselinu i magnezij
Imas iskustva ko sve mi skupa
A zbunjujuce je to sve, i stalno ce biti... A tek kad dodju bebe pa one dileme, kako stavit spavat, dal davat caja, dal davat vode, kupat svaki dan ili ne, dohrana, posjedanje i slicno hehe i nema krajaaaaa
B vitamin vecinom samo piškimo…pa nam je urin kričavo žut. Sve ostalo je ok.
Hvala sto si ovo napisala..ja sam mislila da nesto nije ok jer imam uzasno zutu mokracu..
Ma kuzim ja sve…imam ih troje i nisam pila vitamine jer mi bilo jakooo zloo…sad mi mama donjela te plivit pa ak smijem sta da ne uzmem naravno ak mi nebu i po njima zlo….al od pocetka pijem folnu kiselinu i magnezij
Imas iskustva ko sve mi skupa
A zbunjujuce je to sve, i stalno ce biti… A tek kad dodju bebe pa one dileme, kako stavit spavat, dal davat caja, dal davat vode, kupat svaki dan ili ne, dohrana, posjedanje i slicno hehe i nema krajaaaaa
Hahaha. Ma od svega radimo probleme. Imam grčeve, nemam grčeve, povraća mi se, ne povraća mi se, popila sam puno vitamina, popila sam malo, nemam apetita, imam previše apetita, dobila sam kile, nisam dobila kile, cice me bole, cice me ne bole, iz cica mi curi, iz cica mi ne curi, lupa me beba po noci, ne lupa me beba po noci... beba puno spava, beba malo spava, beba je bljucnula, beba nije bljucnula, previše je pojela, nije jela preko 3h, pelena je bila suha, pelena je bila jako mokra, kakica je mekana, kakica je tvrda, kaka 3x na dan, kaka 1x tj. Nemam mlijeka, imam previše mlijeka... i tako do beskonačnosti i nazad.
Ja mislim da zato mame boli glava, a tate ne... Dobro da nam mozgovi ne pregore od svega toga, a muskima sve laganini, ono ocu bebu uzet u desnu ili lijevu ruku haha
Sortiraj odgovore
Najstariji