Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    14. Listopad 2017. 09:18

Kungfu pametno ste odlucili to je vasa bebica. Bice sve ok 😘😘

panda102
    14. Listopad 2017. 09:19

Teich se javil?

• Elviramagistic
    14. Listopad 2017. 10:02

Ikyri znam kako ti je..ja kad tako nesto sanjam nemogu k sebi doci..tako sam ti ja vec zabrnuta jer vec dva dana ne osjecam nista..a tako mi se to i dogada..prvo osjecam dva dana za redom na vecer na par sekundi pa onda opet nista..tjesim se da je jos rano i posteljica mi je sprijeda pa zato..
    Teich se jos nije javila 😑

14. Listopad 2017. 10:45

Cure, spominjete da ste imali bolne grudi na pocetku. Kod mene uopce toga nema. Je li to normalno s obzirom na to da sam tek u 5. tjednu? Imam samo bolove u trbuhu poput menstrualnih, ali slabijeg intenziteta. 

panda102
    14. Listopad 2017. 10:51

Kod mene nisu vise bolne citave grudi nego samo bradavice. A nemam vise ni te menst.grce. Izludit cu od brige do 23.10.do uz. 

mono1111
    14. Listopad 2017. 10:54

Nove cure dobrodosle !
    Blue❤❤❤, znas mene, uvijek u panici !
    Grazia,
    Pa nekome nisu bolne od pocetka, even.tek kasnije budu, stvarno ocito zavisi kako kod koga.
    KungFu,
    Super da ste tako odlucili ! 

Ivanasu
    14. Listopad 2017. 11:50

Grazia,

Mene isto nisu bolile nikako. Samo ponekad malo bradavice i to je to. Vidjet cemo za dalje :)

little baby
    14. Listopad 2017. 12:12

Dobro dosle nove cure,bome nas se dosta skupilo na proljetnicama
    Mene moje (.) (.) rasturaju,ne smijem ih dirnut. Tako su teske debele  Nakon dojenja su se jadne sve ispuhale i bile bas nikakve a sad su dvije eksplodirajuce bombe haha... ali znale su me nekad manje bolit sad sve ovisi valjda kako koji dan. Al u zadnje vrijeme mi bas smetaju i bole me. U prvoj T su me prestale bolit tako oko 15 tj ja mislim kad su mi i mucnine prestane. To sve ovisi valjda od zene do zene,ima zena koje ih i ne osjete uopce cijelu trudnocu

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Malena123
    14. Listopad 2017. 12:15

Honey, evo mene 😉

• Malena123
    14. Listopad 2017. 12:19

Cure drage nova sam ovdje. Pisala sam u grupi vezano za planiranje trudnoće, pa s obzirom na pozitivni test Honey me pozvala da se ovdje pridružim. Mene također neopisivo bole, kava mi se uopće ne pije,mučnine imam, ali na svu sreću za sada bez dodatnih nuspojava. U utorak vadimo betu I nadam se da će sve biti u redu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.