Ikyri znam kako ti je..ja kad tako nesto sanjam nemogu k sebi doci..tako sam ti ja vec zabrnuta jer vec dva dana ne osjecam nista..a tako mi se to i dogada..prvo osjecam dva dana za redom na vecer na par sekundi pa onda opet nista..tjesim se da je jos rano i posteljica mi je sprijeda pa zato..
Teich se jos nije javila 😑
Cure, spominjete da ste imali bolne grudi na pocetku. Kod mene uopce toga nema. Je li to normalno s obzirom na to da sam tek u 5. tjednu? Imam samo bolove u trbuhu poput menstrualnih, ali slabijeg intenziteta.
Kod mene nisu vise bolne citave grudi nego samo bradavice. A nemam vise ni te menst.grce. Izludit cu od brige do 23.10.do uz.
Nove cure dobrodosle !
Blue❤❤❤, znas mene, uvijek u panici !
Grazia,
Pa nekome nisu bolne od pocetka, even.tek kasnije budu, stvarno ocito zavisi kako kod koga.
KungFu,
Super da ste tako odlucili !
Grazia,
Mene isto nisu bolile nikako. Samo ponekad malo bradavice i to je to. Vidjet cemo za dalje :)
Dobro dosle nove cure,bome nas se dosta skupilo na proljetnicama
Mene moje (.) (.) rasturaju,ne smijem ih dirnut. Tako su teske debele Nakon dojenja su se jadne sve ispuhale i bile bas nikakve a sad su dvije eksplodirajuce bombe haha... ali znale su me nekad manje bolit sad sve ovisi valjda kako koji dan. Al u zadnje vrijeme mi bas smetaju i bole me. U prvoj T su me prestale bolit tako oko 15 tj ja mislim kad su mi i mucnine prestane. To sve ovisi valjda od zene do zene,ima zena koje ih i ne osjete uopce cijelu trudnocu
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Cure drage nova sam ovdje. Pisala sam u grupi vezano za planiranje trudnoće, pa s obzirom na pozitivni test Honey me pozvala da se ovdje pridružim. Mene također neopisivo bole, kava mi se uopće ne pije,mučnine imam, ali na svu sreću za sada bez dodatnih nuspojava. U utorak vadimo betu I nadam se da će sve biti u redu.
Sortiraj odgovore
Najstariji