Jao cure, jučer sam ušla u Pepco, čudesa za klince imaju, nisam odoljela da si nešto ne kupim, barem jedan body🙈 i cijene su stvarno prihvatljive , i da 100%pamuk je 😊
Koliko vit A sadrzi Plivit total??
Svaki prenatal sadrzi takodjer vit A.
800mg
[/url
Ma Vitamin A i D nisu topivi u vodi te može doć do predoziranja i visoke doze su štetne za plod. Ali doze u multivitaminima i sl. su niske. Često piše da je vitamin A ali u biti u sastavu je beta karoten ...a on u visokim dizama nije stetan...već je metabolit vitamina A.
800mg
Sad gledam centravit uopce nema taj A
[/url
Ma Vitamin A i D nisu topivi u vodi te može doć do predoziranja i visoke doze su štetne za plod. Ali doze u multivitaminima i sl. su niske. Često piše da je vitamin A ali u biti u sastavu je beta karoten …a on u visokim dizama nije stetan…već je metabolit vitamina A.
Kaj da pijem onda to ili da ipak odem i uzmem eleaby sad sam 13.tj
[/url
Vidi za folnu ako imaš folne onda možeš folnu s bilokojim multivitaminom...Ako nema folne bolje kupit nešto bolje.
Cure sad se probudim i flekica na pidami..pa jel moguce da mi vec curi mlijeko?? Samo na lijevoj strani na kojoj spavam…prvo gledam sta je to mokro a onda mi je sinulo sta je
Obicno se kasnije javlja, ali moguce je i tako rano. Prati malo, pa ako ce ti kreniti i preko dana nabavi si one jastucice za grudnjak, da ti nebi nekada u nezgodnom trenu krenulo
I meni u 13.tj zna biti flekica
[/url
Vidi za folnu ako imaš folne onda možeš folnu s bilokojim multivitaminom…Ako nema folne bolje kupit nešto bolje.
Ja pijem folnu i magnezij.i sad mi donjela te plivit total...unutra ima i folna
[/url
Cure, a koje vitamine i u kojim kolicinama apsorbirate iz hrane? Jel imate uopce ideju, jel to 70mg ili 700mg ili nesto skroz trece?
Jeste u deficitu ili je ipak previse?
Sad necu ic na onu izjavu nase mame bla bla, al pitajte zene koje imaju klince od 15godina jesu uzimale prenatale... Mislim da nas farmaceutska industrija samo zbunjuje, a sve je doslo iz amerike gdje trudnica ne pojede tri postene vocke u trudnoci... Radje prosecite na plac, trenutacno ima svega, pa malo jabuka, bundeva, riba, orah, brokula i usput koja zraka sunca ucine cuda
Sortiraj odgovore
Najstariji