Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nina1312
    15. Listopad 2017. 11:13

Jao cure, jučer sam ušla u Pepco, čudesa za klince imaju, nisam odoljela da si nešto ne kupim, barem jedan body🙈 i cijene su stvarno prihvatljive , i da 100%pamuk je 😊

mono1111
    15. Listopad 2017. 11:16

Koliko vit A sadrzi Plivit total??
    Svaki prenatal sadrzi takodjer vit A.

Mamadea
    15. Listopad 2017. 11:17

mono1111

800mg

[/url

ikyri
    15. Listopad 2017. 11:33

Ma Vitamin A i D nisu topivi u vodi te može doć do predoziranja i visoke doze su štetne za plod. Ali doze u multivitaminima i sl. su niske. Često piše da je vitamin A ali u biti u sastavu je beta karoten ...a on u visokim dizama nije stetan...već je metabolit vitamina A. 

Mamadea
    15. Listopad 2017. 11:33

Andrea Dea

mono1111

800mg

Sad gledam centravit uopce nema taj A

[/url

Mamadea
    15. Listopad 2017. 11:35

ikyri

Ma Vitamin A i D nisu topivi u vodi te može doć do predoziranja i visoke doze su štetne za plod. Ali doze u multivitaminima i sl. su niske. Često piše da je vitamin A ali u biti u sastavu je beta karoten …a on u visokim dizama nije stetan…već je metabolit vitamina A.

Kaj da pijem onda to ili da ipak odem i uzmem eleaby sad sam 13.tj

[/url

ikyri
    15. Listopad 2017. 11:37

Vidi za folnu ako imaš folne onda možeš folnu s bilokojim multivitaminom...Ako nema folne bolje kupit nešto bolje.

Mamadea
    15. Listopad 2017. 11:40

Frajla

Elviramagistic

Cure sad se probudim i flekica na pidami..pa jel moguce da mi vec curi mlijeko?? Samo na lijevoj strani na kojoj spavam…prvo gledam sta je to mokro a onda mi je sinulo sta je

Obicno se kasnije javlja, ali moguce je i tako rano. Prati malo, pa ako ce ti kreniti i preko dana nabavi si one jastucice za grudnjak, da ti nebi nekada u nezgodnom trenu krenulo

I meni u 13.tj zna biti flekica

[/url

Mamadea
    15. Listopad 2017. 11:41

ikyri

Vidi za folnu ako imaš folne onda možeš folnu s bilokojim multivitaminom…Ako nema folne bolje kupit nešto bolje.

Ja pijem folnu i magnezij.i sad mi donjela te plivit total...unutra ima i folna

[/url

15. Listopad 2017. 11:42

Cure, a koje vitamine i u kojim kolicinama apsorbirate iz hrane? Jel imate uopce ideju, jel to 70mg ili 700mg ili nesto skroz trece? 
    Jeste u deficitu ili je ipak previse? 
    Sad necu ic na onu izjavu nase mame bla bla, al pitajte zene koje imaju klince od 15godina jesu uzimale prenatale... Mislim da nas farmaceutska industrija samo zbunjuje, a sve je doslo iz amerike gdje trudnica ne pojede tri postene vocke u trudnoci... Radje prosecite na plac, trenutacno ima svega, pa malo jabuka, bundeva, riba, orah, brokula i usput koja zraka sunca ucine cuda 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.