Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Listopad 2017. 13:29

Cure sto se kuha danas za rucak?
    Ja taman zavrsavam pureca prsa i kelj s krumpirom na leso, uz to salata od matovilca i paradajza... 

• Tinaaa12
    11. Listopad 2017. 13:43

kaktus

Jesi razmislila o banana jastuku za spavanje?

Ja sam razmisljala ga kupiti. Citala sam da nekom pomogne nekom ne. Pa budemo vidjeli 😊

Katuska99
    11. Listopad 2017. 13:45

kaktus

Katuska99

Tinaaa12

Katuska99

Tinaaa12

Cure sretno svima danas na pregledu.
    Ja tek u pon idem, svaki dan mi se cini ko vjecnost, nikako ga docekat. Samo se nadam da ce sve biti u redu 😊

Mi smo isto trudne, sretno na pregledu.. i ja sam svoj jedva docekala, sad sam napokon mirnija.. bas me zanima jel ce tebi rec nesto za spol :)

Hvala ti 😊😊
    Mislis da bi mi mogao rec nesto za spol? Ja sve kontam prerano. I ja isto kao ti ne mogu nikako spavati, naucila sam na trbuhu.

Meni je rekla sa je jos prerano, bila sam tocno 12tt, mozda tebi bar predpostavi :)

Valjda cemo se do kraja trudnoce naucit spavat na boku

Jesi razmislila o banana jastuku za spavanje?

Imam ga, preogroman mi je bas mi previse mjesta zauzme u krevetu 

Katuska99
    11. Listopad 2017. 13:47

kaktus

Ja taman zavrsavam pureca prsa i kelj s krumpirom na leso, uz to salata od matovilca i paradajza…

Blago tebi kad mozes. Meni se povraca cim vidim sirovo meso, u zadnje vrijeme muz kuha ili narucujem gablece 

11. Listopad 2017. 14:00

Katuska99

kaktus

Ja taman zavrsavam pureca prsa i kelj s krumpirom na leso, uz to salata od matovilca i paradajza…

Blago tebi kad mozes. Meni se povraca cim vidim sirovo meso, u zadnje vrijeme muz kuha ili narucujem gablece

Nemam izbora, muz dok dodje da ide kuhat rucali bi u 7, a prioritet mi je da mala dobije posten kuhan rucak, iako bude u vrticu do ruvka i tamo obicno pojede nesto kuhano, al to je u pola 12, prerano mi je to da do veceri ne jede vise posten obrok nego brzinsko nesto.
    A i ja sam gurman, pa srecom nemam vise problema s gadjenjem na hranu. 

Frajla
    11. Listopad 2017. 14:24

Bok svima
    Evo da vam se i ja malo pridružim, do sada sam samo špijunirala 😆
    I ja sam u iščekivanju idućeg preglda, pa su mi dani kao godine

Cuker
    11. Listopad 2017. 14:27

Cure, pomoć!! Sad me zvala sestra od moje ginekologice,  očitala moje nalaze krvi.. Kao imam upalu i dala mi je uputnicu za gastrointerologa.,kao  to mi je povišeno sve.. E sad, kako sam se uspaničila,  nisam ju stigla pitati jel to moguće od mojih mučnina i povraćanja ili je moguće da sam dobila gastritis?

• Elviramagistic
    11. Listopad 2017. 14:28

Frajla dobro dosla :)))
    Cure ja imam jastuk za dojdenje i pomaze mi kod spavanja..isto sam spavala na trbuhu a sad forsiram lijevi bok mada se znam probuditi na ledima..ali opet se prebacim na bok..jedino na desnom boku mi nikako ne odg.ne znam zasto

ikyri
    11. Listopad 2017. 14:33

Što ti je povišeno? Ako te šalje gastoenterologu moguce da su ti jetrene i amilaze i bilirubin povišen. Nemam ideje što bi ti drugo bilo povišeno. Gastritis bas nema neke lab nalaze. Ali nadražajno znaju amilaze skočit... 

Frajla
    11. Listopad 2017. 14:33

Cuker, najbolje odmah nazovi i naruči se. I obavezno odi po taj nalaz od krvi ili traži da ti ga pošalju na mail

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.