Cure sto se kuha danas za rucak?
Ja taman zavrsavam pureca prsa i kelj s krumpirom na leso, uz to salata od matovilca i paradajza...
Jesi razmislila o banana jastuku za spavanje?
Ja sam razmisljala ga kupiti. Citala sam da nekom pomogne nekom ne. Pa budemo vidjeli 😊
Cure sretno svima danas na pregledu.
Ja tek u pon idem, svaki dan mi se cini ko vjecnost, nikako ga docekat. Samo se nadam da ce sve biti u redu 😊
Mi smo isto trudne, sretno na pregledu.. i ja sam svoj jedva docekala, sad sam napokon mirnija.. bas me zanima jel ce tebi rec nesto za spol :)
Hvala ti 😊😊
Mislis da bi mi mogao rec nesto za spol? Ja sve kontam prerano. I ja isto kao ti ne mogu nikako spavati, naucila sam na trbuhu.
Meni je rekla sa je jos prerano, bila sam tocno 12tt, mozda tebi bar predpostavi :)
Valjda cemo se do kraja trudnoce naucit spavat na boku
Jesi razmislila o banana jastuku za spavanje?
Imam ga, preogroman mi je bas mi previse mjesta zauzme u krevetu
Ja taman zavrsavam pureca prsa i kelj s krumpirom na leso, uz to salata od matovilca i paradajza…
Blago tebi kad mozes. Meni se povraca cim vidim sirovo meso, u zadnje vrijeme muz kuha ili narucujem gablece
Ja taman zavrsavam pureca prsa i kelj s krumpirom na leso, uz to salata od matovilca i paradajza…
Blago tebi kad mozes. Meni se povraca cim vidim sirovo meso, u zadnje vrijeme muz kuha ili narucujem gablece
Nemam izbora, muz dok dodje da ide kuhat rucali bi u 7, a prioritet mi je da mala dobije posten kuhan rucak, iako bude u vrticu do ruvka i tamo obicno pojede nesto kuhano, al to je u pola 12, prerano mi je to da do veceri ne jede vise posten obrok nego brzinsko nesto.
A i ja sam gurman, pa srecom nemam vise problema s gadjenjem na hranu.
Bok svima
Evo da vam se i ja malo pridružim, do sada sam samo špijunirala 😆
I ja sam u iščekivanju idućeg preglda, pa su mi dani kao godine
Cure, pomoć!! Sad me zvala sestra od moje ginekologice, očitala moje nalaze krvi.. Kao imam upalu i dala mi je uputnicu za gastrointerologa.,kao to mi je povišeno sve.. E sad, kako sam se uspaničila, nisam ju stigla pitati jel to moguće od mojih mučnina i povraćanja ili je moguće da sam dobila gastritis?
Frajla dobro dosla :)))
Cure ja imam jastuk za dojdenje i pomaze mi kod spavanja..isto sam spavala na trbuhu a sad forsiram lijevi bok mada se znam probuditi na ledima..ali opet se prebacim na bok..jedino na desnom boku mi nikako ne odg.ne znam zasto
Što ti je povišeno? Ako te šalje gastoenterologu moguce da su ti jetrene i amilaze i bilirubin povišen. Nemam ideje što bi ti drugo bilo povišeno. Gastritis bas nema neke lab nalaze. Ali nadražajno znaju amilaze skočit...
Cuker, najbolje odmah nazovi i naruči se. I obavezno odi po taj nalaz od krvi ili traži da ti ga pošalju na mail
Sortiraj odgovore
Najstariji