Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    11. Listopad 2017. 07:31

Dobro jutro... Ne javljam se baš tako često kao prije ali čitam vas.. Uglavnom ja danas imam pregled kod privatnika, jest da sam bila u ponedjeljak kod socijalne, ali kad sam se već naručila još prije 10 dana za danas, onda idem. Imam i neka pitanja za doktoricu, koja svojoj socijalnoj ne mogu postaviti pa ako ništa, idem se informirati i čuti drugo mišljenje. 

Palčica0306
    11. Listopad 2017. 07:32

Dobro jutro cure moje drage🤗🤗🤗 evo nas došli vadit krv da vidimo krvnu grupu😘😘😘

Tajchi2
    11. Listopad 2017. 07:40

Sretno na pregledu Ninach nadam se da ćeš napokon imati pregled i normalan razgovor sa doktorom.

Bublica123
    11. Listopad 2017. 08:00

Ninnach

Dobro jutro… Ne javljam se baš tako često kao prije ali čitam vas.. Uglavnom ja danas imam pregled kod privatnika, jest da sam bila u ponedjeljak kod socijalne, ali kad sam se već naručila još prije 10 dana za danas, onda idem. Imam i neka pitanja za doktoricu, koja svojoj socijalnoj ne mogu postaviti pa ako ništa, idem se informirati i čuti drugo mišljenje.

Sretnooo

Ninnach
    11. Listopad 2017. 08:08

Hvala cure, i ja se nadam:))) vjerujem da će biti puuuuno bolje!! A mogla bi dobiti i slikicu, ko zna... Nekoliko vas je pisalo da su već rekle ili da planiraju kad srčeko prokuca... Možda se i ja predomislim pa ipak prije kažem, neznam još, vidjeti ću nakon današnjeg pregleda. 

Ninnach
    11. Listopad 2017. 08:18

Ja sam inače totalno izgubila apetit, prisilim se da jedem jer moram. Nije zbog mučnina jer ih nemam. Možda je to normalno sad na početku. Neznam. Uglavnom, pijem onaj elevit pa barem tako unosim vitamine i minerale. Mene je inače totalna depra oprala, i inače naginjem tome i znam potonuti s vremena na vrijeme, pa su mi sad hormoni još pogoršali stvar. Ah, svatko ima neke probleme. Uglavnom, drzim se zasad. 

Tajchi2
    11. Listopad 2017. 08:34

Ja nemam isto apetita ali prepisujem to mučninama. Skroz slabo jedem i sve mi je bezukusno , al isto pijem elevit pa se tješim.

Mi nismo još nikom rekli . Najbližima ćemo reći nakon pregleda kad čujemo da srce kuca, a ovima daljima tek nakon 12 tt.

Ninnach
    11. Listopad 2017. 08:38

Da, to mi se nekako čini najlogičnije. Najbližima kad srce počne kucati, a ostali tek kasnije.

• ita87
    11. Listopad 2017. 08:47

Kako ovo meni dobro zvuci, da cu imat proljetnu bebu 😍😍😍

Palčica0306
    11. Listopad 2017. 10:10

Ninchi srećo drži se viti će sve u redu😘🤗❤️meni je termin 10.03.🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.