Bas nasla tekst koji potvrđuje to sto si rekla… morat cu provjerit unosim li dovoljnu kolicinu Mg, mozda ipak trebam pojacati.. 350-360 mg dnevno…
Znam jer su i mene grcili pa je sad dobro kak ga pijem. Pitanje je koliko ti se apsorbira ovog iz donata. Predlazem da uzmes neki dodatak kojem je velika apsorbcija, jer od npr.unesenih 300mg ne mora znaciti da ce se i svih 300 iskoristiti, ima vise vrsta mg pa najbolje pitaj u ljekarni. Ja pijem citrat, tako su mi rekli, i ne moze stetiti a meni dobro.
Hvala, otici cu po nesto takvo u ljekarnu!
Svima danas sretno na pregledima!! ❤
Ja sam sutra na pregledu, dobro da sam jucer u kalendaru nesto gledala jer bi u suprotnom u petak otisla. Izgubila sam osjecaj za dane i datume.
Jutros sam pila kavu na zagrebackom zubatom suncu, divno... Ja i prijateljica iz mladih dana na terasi u centru a sunce se fino probija...
Cure sretno svima danas na pregledu.
Ja tek u pon idem, svaki dan mi se cini ko vjecnost, nikako ga docekat. Samo se nadam da ce sve biti u redu 😊
Mi smo isto trudne, sretno na pregledu.. i ja sam svoj jedva docekala, sad sam napokon mirnija.. bas me zanima jel ce tebi rec nesto za spol :)
Hvala ti 😊😊
Mislis da bi mi mogao rec nesto za spol? Ja sve kontam prerano. I ja isto kao ti ne mogu nikako spavati, naucila sam na trbuhu.
Ja tek u pon idem, svaki dan mi se cini ko vjecnost, nikako ga docekat. Samo se nadam da ce sve biti u redu 😊
Mi smo isto trudne, sretno na pregledu.. i ja sam svoj jedva docekala, sad sam napokon mirnija.. bas me zanima jel ce tebi rec nesto za spol :)
Hvala ti 😊😊
Mislis da bi mi mogao rec nesto za spol? Ja sve kontam prerano. I ja isto kao ti ne mogu nikako spavati, naucila sam na trbuhu.
Meni je s 12+5 rekla da je dečko i vec upisala u knjizicu sto sam tek jucer skužila i jučer mi je potvrdila. Pitajte ako vas zanima ali morate znat da to nije sigurno. Oko 80% su točni tada.
Hvala ti 😊😊
Meni je rekla sa je jos prerano, bila sam tocno 12tt, mozda tebi bar predpostavi :)
Valjda cemo se do kraja trudnoce naucit spavat na boku
Eto sad kad znam da mozda mogu i spol saznat, sad ce mi jos sporije vrijeme ic do pon 😣😂
Svaki dan se borim sama sa sobom da ne odem tamo jer ne mogu docekat 😞
Hvala ti 😊😊
Meni je rekla sa je jos prerano, bila sam tocno 12tt, mozda tebi bar predpostavi :)
Valjda cemo se do kraja trudnoce naucit spavat na boku
Jesi razmislila o banana jastuku za spavanje?
Sortiraj odgovore
Najstariji