Lezim vec pola sata u krevetu i nikako zaspati, i sad sam kihnula tako da me sve nesto presjeklo u trbuhu... citam sada da ne bi to trebalo biti nista opasno
Katuska,
Googlaj malo, ja imam baby watcher od Masa, spasava me,. Inace bi odavno vec izludila ! I svaki dan slusam otkucaje.
Ivanasu,
Ne mora nista znaciti.. ja sam svako malo imala rozu krv, svakih par dana, bila je i crvena svjeza cak...
Sretno sutra na pregledu.
Ikyri,
Jojjjj bas grozno iskutsvo
Lezim vec pola sata u krevetu i nikako zaspati, i sad sam kihnula tako da me sve nesto presjeklo u trbuhu… citam sada da ne bi to trebalo biti nista opasno
Jutro 😄 dogodi se to i meni. Ne pridajem tome neku vaznost. Sjecam se takvih situacija i iz prve T.
Jutro svima! Pocela i mene nesanica hvatat... vec se dva sata rolam po krevetu, neki grcevi u listovima me muce pa se uhvatila rastezanja, ali ne pomaze...
Jutro. Znaci 25 str od jucer ujutro a jos nisu ni sve sudjelovale 😁 Ikyri koji uzas od poroda! Hala bogu pa je sve ok, al ono, bas su izmucili i tebe i malu.
Ivana sretno na pregledu! Bit ce sve u redu, kazu da su takva krvarenja u prvom tromjesjecju a posebno u 6-7tt. Ja vjerujem da ce bitu ok a ti se javi obavezno!
Ita ja kad nekad napravim nagli pokret isto me zna presjec, pa racunam to je normalno ako se ne nastavlja bol.
Ja bi danas trebala napraviti briseve, a jucer se seksala sa muzem, skroz sam zaboravila na to, jel zna netko jel to problem? Da idem ipak sutra?
KungfuMaca jel pijes ti magnezij dodatno? Mozda ti fali ba imas grceve u listovima...
Ok, sad sam nasla da se dan prije ne treba seksati. Ma bravo ja, bas sam glupa a i ovaj moj gin mi je to bas i mogao pripomenuti!
Dobro jutroooooo
Evo ja pijem čaj na poslu i malo još čitam od sinoć.
Ikyri zelim ti lijep porod sad i čestitam na dečkiću Ena također čestitke na dečku.
Tajchi2 da malac sto prije ozdravi.
Amarenna slikica <3
Što se sušilice tiče ja sam se preporodilaaaaaaa. Živimo u stanu i znate i same kako je sušiti veš po zimi. Prozori mokri skroz.... i kupim gorenje za 360e ma milinaaa. Ako imate mogućnost kupite naravno.
Eh još nešto da li neko ima problema sa željezom? Ja sam to rješila s domaćim kiselim pekmezom od jabuka. Nisam mogla vjerovat. Pa ako imate slučajno to kod kuće probajte. Po kašikicu dnevno.
Neko ima danas pregled ne znam ko...sretno
Sortiraj odgovore
Najstariji