Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • KungfuMaca
    10. Listopad 2017. 23:34

Ivana, sretno sutra, neka bude sve u redu!!! 

• ita87
    10. Listopad 2017. 23:41

Sretno na pregledu, bit ce sve u redu, opusti se samo

• ita87
    10. Listopad 2017. 23:43

Lezim vec pola sata u krevetu i nikako zaspati, i sad sam kihnula tako da me sve nesto presjeklo u trbuhu... citam sada da ne bi to trebalo biti nista opasno

mono1111
    11. Listopad 2017. 00:19

Katuska,
    Googlaj malo, ja imam baby watcher od Masa, spasava me,. Inace bi odavno vec izludila ! I svaki dan slusam otkucaje.
    Ivanasu,
    Ne mora nista znaciti.. ja sam svako malo imala rozu krv, svakih par dana, bila je i crvena svjeza cak...
    Sretno sutra na pregledu.
    Ikyri,
    Jojjjj bas grozno iskutsvo

Tajchi2
    11. Listopad 2017. 05:25

ita87

Lezim vec pola sata u krevetu i nikako zaspati, i sad sam kihnula tako da me sve nesto presjeklo u trbuhu… citam sada da ne bi to trebalo biti nista opasno

Jutro 😄 dogodi se to i meni. Ne pridajem tome neku vaznost. Sjecam se takvih situacija i iz prve T.

• KungfuMaca
    11. Listopad 2017. 06:20

Jutro svima! Pocela i mene nesanica hvatat... vec se dva sata rolam po krevetu, neki grcevi u listovima me muce pa se uhvatila rastezanja, ali ne pomaze...

Honey
    11. Listopad 2017. 06:46

Jutro. Znaci 25 str od jucer ujutro a jos nisu ni sve sudjelovale 😁 Ikyri koji uzas od poroda! Hala bogu pa je sve ok, al ono, bas su izmucili i tebe i malu. 
    Ivana sretno na pregledu! Bit ce sve u redu, kazu da su takva krvarenja u prvom tromjesjecju a posebno u 6-7tt. Ja vjerujem da ce bitu ok a ti se javi obavezno! 
    Ita ja kad nekad napravim nagli pokret isto me zna presjec, pa racunam to je normalno ako se ne nastavlja bol. 
    Ja bi danas trebala napraviti briseve, a jucer se seksala sa muzem, skroz sam zaboravila na to, jel zna netko jel to problem? Da idem ipak sutra? 

Honey
    11. Listopad 2017. 06:49

KungfuMaca jel pijes ti magnezij dodatno? Mozda ti fali ba imas grceve u listovima...

Honey
    11. Listopad 2017. 06:56

Ok, sad sam nasla da se dan prije ne treba seksati. Ma bravo ja, bas sam glupa  a i ovaj moj gin mi je to bas i mogao pripomenuti! 

panda102
    11. Listopad 2017. 07:20

Dobro jutroooooo 
    Evo ja pijem čaj na poslu i malo još čitam od sinoć. 
    Ikyri zelim ti lijep porod sad i čestitam na dečkiću Ena također čestitke na dečku.
    Tajchi2 da malac sto prije ozdravi.
    Amarenna slikica <3
    Što se sušilice tiče ja sam se preporodilaaaaaaa. Živimo u stanu i znate i same kako je sušiti veš po zimi. Prozori mokri skroz.... i kupim gorenje za 360e ma milinaaa. Ako imate mogućnost kupite naravno. 
    Eh još nešto da li neko ima problema sa željezom? Ja sam to rješila s domaćim kiselim pekmezom od jabuka. Nisam mogla vjerovat. Pa ako imate slučajno to kod kuće probajte. Po kašikicu dnevno. 
    Neko ima danas pregled ne znam ko...sretno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.