Curke, može pomoć. Zatrudnila sam sa 68 kg, a sad se bližim 15 tt i imam 75 kg. Nije li možda malo previše? Baš se pl
Cure jel ste vi napuhnute.. meni je trbuh ko sa 5mj u prvoj trudnoci…ne mogu ga ni uvuci i tvrd je ko kamen…nemam zatvor…😨😨😨
Od početka.. Užas.. Ne možeš si pomoći, ja pila MG donat,malo mi pomogne...
Zadnja M 31.8., jucer beta 650,kaze gink.da bi u petak trebala biti puno veca pa da bi se trebali vidjeti na uzv, al bitno da nema neki hematom i da je krvarenje prestalo..za sada..
👩🏻35.g. Pcos +IR
👦🏻35.g.
2017.g vanmaternicna t
1.IUI-❌
2.IUI- 👧🏻7/2020
Curke, koliko ste se vi udebljale do sada...ja zatrudnila sa 68 kg,a sad mi se bliži 15 tt i imam 75 kg.Mislim da je to previše malo i sigurno će ona sestra posuditi kad dođem na
Zadnja M 31.8., jucer beta 650,kaze gink.da bi u petak trebala biti puno veca pa da bi se trebali vidjeti na uzv, al bitno da nema neki hematom i da je krvarenje prestalo..za sada..
To su dobre vijesti...cekamo petak pa da budu jos bolje kad kazu da je beta puuuno porasla👌👌👌
Curke, koliko ste se vi udebljale do sada…ja zatrudnila sa 68 kg,a sad mi se bliži 15 tt i imam 75 kg.Mislim da je to previše malo i sigurno će ona sestra posuditi kad dođem na
Hmmm...kile krenu pa stanu pa krenu...ne opterecuj se time...malo birati zdravije varijante obroka i bit ce super
Tko je jucer spominjao Merkur za radjanje?
Evo imam friske informacije, od dragog kolegica iz firme rodila prekjucer, kaze kolegica s kojom mm djeli ured da je prezadovoljna cura, dali su joj da hoda dok god je mogla, samo povremeno na ctg stavili, dobila pilates loptu u box da moze hopsat, muz od prve minute s njom, pitali dal zeli epiduralnu, dobila u boxu piti i jesti, jedino su joj vodenjak prokidali ali isto su ju pitali jel se slaze, prvorotka i nije rezana... Meni zvuci kao ok pristup :)
Ja sam se pogubila i ne znam vise tko ima danas pregled..nina se nije od jutra javila..
Sortiraj odgovore
Najstariji