Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama mia
    11. Listopad 2017. 17:50

Curke, može pomoć. Zatrudnila sam sa 68 kg, a sad se bližim 15 tt i imam 75 kg. Nije li možda malo previše? Baš se pl

Cuker
    11. Listopad 2017. 17:51

pikica3

Cure jel ste vi napuhnute.. meni je trbuh ko sa 5mj u prvoj trudnoci…ne mogu ga ni uvuci i tvrd je ko kamen…nemam zatvor…😨😨😨

Od početka.. Užas.. Ne možeš si pomoći, ja pila MG donat,malo mi pomogne... 

• Teich14
    11. Listopad 2017. 17:57

Zadnja M 31.8., jucer beta 650,kaze gink.da bi u petak trebala biti puno veca pa da bi se trebali vidjeti na uzv, al bitno da nema neki hematom i da je krvarenje prestalo..za sada..

👩🏻35.g. Pcos +IR
    👦🏻35.g.
    2017.g vanmaternicna t
    1.IUI-❌
    2.IUI- 👧🏻7/2020

Mama mia
    11. Listopad 2017. 17:59

Curke, koliko ste se vi udebljale do sada...ja zatrudnila  sa 68 kg,a sad mi se bliži 15 tt i imam 75 kg.Mislim da je to previše malo i sigurno će ona sestra posuditi kad dođem na

Bublica123
    11. Listopad 2017. 18:00

Teich14

Zadnja M 31.8., jucer beta 650,kaze gink.da bi u petak trebala biti puno veca pa da bi se trebali vidjeti na uzv, al bitno da nema neki hematom i da je krvarenje prestalo..za sada..

To su dobre vijesti...cekamo petak pa da budu jos bolje kad kazu da je beta puuuno porasla👌👌👌

Bublica123
    11. Listopad 2017. 18:02

Ivana 1603

Curke, koliko ste se vi udebljale do sada…ja zatrudnila sa 68 kg,a sad mi se bliži 15 tt i imam 75 kg.Mislim da je to previše malo i sigurno će ona sestra posuditi kad dođem na

Hmmm...kile krenu pa stanu pa krenu...ne opterecuj se time...malo birati zdravije varijante obroka i bit ce super

11. Listopad 2017. 18:46

Tko je jucer spominjao Merkur za radjanje?
    Evo imam friske informacije, od dragog kolegica iz firme rodila prekjucer, kaze kolegica s kojom mm djeli ured da je prezadovoljna cura, dali su joj da hoda dok god je mogla, samo povremeno na ctg stavili, dobila pilates loptu u box da moze hopsat, muz od prve minute s njom, pitali dal zeli epiduralnu, dobila u boxu piti i jesti, jedino su joj vodenjak prokidali ali isto su ju pitali jel se slaze, prvorotka i nije rezana... Meni zvuci kao ok pristup :) 

ikyri
    11. Listopad 2017. 19:07

Da li se Nina javila..je ona bila danas na pregledu ili ne?

• Elviramagistic
    11. Listopad 2017. 19:15

Ja sam se pogubila i ne znam vise tko ima danas pregled..nina se nije od jutra javila..

ikyri
    11. Listopad 2017. 19:18

Nina javi se!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.